PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhablar :)

evvre
28-03-2011, 12:27 PM
slm arkadaşlar
ben yaklaşık 1,5 senedir anksiyete bozukluğu olan biriyim :) ilaçları daha bırakamadım hep bi tedirginlik özellikle fiziksel etkileri beni çok yoruyo kollarda boyunda yanma gerginlik midede bulantı eklemlerde ağrı beni öldürüyo hiç bi endişem olmasada bazen sabah tedirgin kalkıyorum neden böyle anlamadım ilaçlarımıda düzenli kullanıyorum ama arada oluyo we yaklaşık toparlanmam bir haftayı buluyo bunu beynimden uzaklaştırmak istiyorumyardımcı olmak isteyen anlatmak isteyen arkadaşlar olursa çok iyi bir dinleyicimdir :)

elmaelma
28-03-2011, 11:34 PM
İlaçlar etki göstermiştir amaç olayın sebebine yaklaşmak ve kurtulmaktır tedirgin olduğun şeye bir yerden bakarsan evet tekrarlayıcı olabiliyor sana tavsiyem üzerine gitmelisin.

evvre
30-03-2011, 12:44 AM
öle yapıom zaten sıkıntı geldiğinde yokmuş gibi dawranıom ama şu kol yanmaları etkilio çok :(

elmaelma
30-03-2011, 01:08 AM
belki ilaçların yan etkilerindende kaynaklanıyordur biraz tedirginlik fiziksel yorgunluk falan biraz seni kasıyor hiç atak durumun falan oldu mu

9 ŞUBAT
30-03-2011, 02:41 PM
Aramıza hoş geldin ,geçmiş olsun .

Bu tedirginligin ortaya çıkmasında ve tetiklenmesinde mutlaka bazı sebepler rol oynuyor ,eger bunları saptayabilirsen bir nebze olsun engelleyebilirsin .

Bu konuda gerekiyorsa terapi almanı tavsiye ederim ,böylece bir uzman destegiyle sorunun sebebi çok daha rahat ortaya çıkarılabilr ,sebep bulunduktan sonra onunla baş etmek çok daha fazla kolaylaşıcaktır .

evvre
31-03-2011, 11:10 AM
ya atak yok sadece gerginlik bide kollarda yanma oluo işte çok ii bi psikiyatrise gittim prof çokta ii bi doktor ama terapiye gitmedim tabi ...

evvre
31-03-2011, 12:12 PM
bide kendimi rahatlatmam için yardımcı bişeyler önerebilirmisiniz nefes egzersizleri falan bunları doğru bi şekilde yazarsanız bende uygulamak isterim teşekkürler...