Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Endişeliyim

elmaelma
26-03-2011, 03:50 AM
Sürekli hayal kuruyorum kendimi istediğim yerlere koyuyorum Böylece kendimi biraz kardşımdaki insanlardan daha iyi görüyorum bazı yönlerden. ben yapabilirim edebilirim diyorum. Yapacaklarımı bol bol aksatıyorum. Çizgi ince yaptıklarımın farkındayım ama gerçekler biraz korkutuyor o tarafa adım atamıyorum.. bu durumda tecrübe yaşmış arkadaşların yorumlarnı bekliyorum.

goffee
27-03-2011, 12:21 AM
Kendi özgürlüklerine sahip değilsin?
İsteklerini gerçekleştiremeyecegini düşündüğün için hayal dünyalarına dalıyorsun?
Doğrumu düşünüyorum?

elmaelma
28-03-2011, 02:25 AM
Kendi özgürlüklerine sahip değilsin?
İsteklerini gerçekleştiremeyecegini düşündüğün için hayal dünyalarına dalıyorsun?
Doğrumu düşünüyorum?

Herşeyle ilgili bir şeyler düşünüyorum bazı saçma bazısı güzel yinede dalip gidiyorum gerçekle fazla ilgim kalmamamış sosyal hayatı insanları unutmuş gibiyim bazen ilişki kurayım diyorum kolay olmadığını yapamayacağımı anlıyorum sf olduğu biliyorum. Ortada kaldım gibi.

ufaktan öz güven sorunun varsanki doğrumu anladım ......eğer öyleyse
güçlü ol ,bu senin içinde ,sadece onu dışarı çıkarman gerekiyor ........

kendine iyi bak ...........:)

Cevabın için teşekkürler İnsanların arasında biraz tedirgin oluyorum benden ne kadar farklılarki onlar rahat bir şekilde konuşuyorlar ondan bundan söz ediyorlar bende yapabilirim diyorum güvenle birkaç şey konuşsamda onların yanında en sessiz yine ben kalıyorum sanırım daha fazla bir şeyler yapabileceğime inanmalıyım.

elmaelma
28-03-2011, 02:57 AM
açık konuşsana hiçbirşey anlamadık

Umarım bu cevaplarla biraz daha açık olmuşumdur.