Orijinalini görmek için tıklayınız : rüyadayım sanki
GÜLAY
22-03-2011, 10:22 AM
derealizasyon.........rüyadayım sanki sanki yaşamıyorum.her an uyanacak gibiyim.ama bi türlü uyanamıyorum.5 yıldır obsesiftim.yan etkisi de rüyadayım sanki.obsesif geçti ama bu hastalık kaldı.hala paxil zeldox diaem ve uyku ilacı kullanıyorum.gündüz normalim akşamları kafam karışıyo ben gibi başka var mı acaba?????????
IDDQD
22-03-2011, 12:29 PM
Bu bende de var. Ancak son iki gündür yaşamadım. Bunun için konulmuş bir teşhisim yok. Ancak rüya ile gerçeği karıştırıyorum. Gerçek bir olay yaşadığımda, onu anımsamaya çalışırkenbir kaç farklı alternetif aklımda oluşuyor. Yani asıl yaşananı bilemiyorum. Rüyalarımın da bazen rüya olup olmadığını anlayamıyorum. Çünkü sıradan rüyaların aksine, aklımda birer hatıra olarak kalıyorlar. Sanırım kullandığım ilaçlarla ilgili bir şey. Belki de hafızamın zayıflamasıyla ilgili olabilir. Ama zayıf bir hafıza için çok gencim.
GÜLAY
22-03-2011, 12:46 PM
bende de oluyo rüyayla gerçeği ayırt edemiyorum.bu olay akşamları spot ışıklarda daha fazla oluyo.akşam bir arkaşa gitsem remen rüyadayım sarhoş gibiyim sürekli gülüp konuşmak istiyorum.aslında normalde de çok konuşur gülerim ama o zaman başka oluyo ayaklarım yere basmıyo hiçbişey hissetmiyorum.sesimi bile hissedemiyorum.bağırmak istiyorum sende de oluyor mu böyle
IDDQD
22-03-2011, 02:45 PM
Bana Paxil'in yanetkisi gibi geldi. Ben de yıllar önce Paxil kullanırken, dediğin gibi çakırkeyf oluyordum. Ancak kullanmadığım zaman da akşamdan kalma gibi oluyordum. Sürekli başım dönüyor, garip bir uyuşukluk içinde oluyordum. Son zamanlarda hiç Paxil'i aksattın mı? Saati bile biraz geç olsa, bu belirtiler hemen kendisini gösteriyor.
GÜLAY
22-03-2011, 03:31 PM
hayır paxilin yan ETKİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM BEN 5 YILDIR.BU HASTALIĞI YAŞIYORUM.DEREALİZASYON YANİ....
Selina
22-03-2011, 05:01 PM
hayır paxilin yan ETKİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM BEN 5 YILDIR.BU HASTALIĞI YAŞIYORUM.DEREALİZASYON YANİ....
Lütfen büyük harflerle yazmiyalim , cünkü bu bagirma oluyor Forumda
saygilar