Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : slm arkadaşlar

psikomen
05-02-2011, 01:33 AM
ben eski üyelerden arada sırada ugrayan biriyim sürekli girmedigim için şifremi unutuyorum yeni hesap açtım :D ben panik atak la başlayıp bipolar bozukluk en sonda kişilik bozuklugu tanısı konulmuş 4 senelik yorgun yorucu kötü günler geçirirken bir yandanda sorunlarla yaşamayı ögrenmiş hayatın anlamını kavramış hastalıgımla arkadaş olmuş pozitif bir insanım üniversite okuyorum yüksek lisansa başlamak üzereyim .... size küçük bir hikaye anlatmak istiyorum :D ama sizden ricam bunu aklınızda canlandırın birgün psikoloji kiliniginin birinde sıramın gelmesini bekliyorum duvarların hizasına sıralanmış koltuklar ortada cam masa üstünde dergiler artı günlük gazeteler özellikle bir gazete favori olmuş durumda okuyan çevresine bakıp masanın üzerine bırakıyor şaşırdım her okuyanın yüzünde garip bir ifade birbirinin hareketini dikkatle izliyor bir yandanda kapıya bakıyor merak ettim gazeteyi aldım aman allahım gazate nin bir sayfası 4 , 5 kısıma ayrılmış kocaman bir manşet millet çıldırmış diye her bölümde ayrı bir cinayet yavaş yavaş gazeteyi yerine koydum artık bende onlara katıldım abi bilmiyosun kim ne hastası bir yandan kapıya bir yandan herkez birbirine bakıyor bayanlar cantalarına sıkı sıkı sarılmaya başladılar bir rüzgar esse ortalık darma duman olucak belli herkezin gözü en yakın kaçış kısmında ..:D şimdi diceksiniz neresi komik bunun ama içimden höttt diye bagırıp ortalıgı birbirine katmak gelmedide degil :D her zaman gülerim aklıma geldikçe

Hallucination
05-02-2011, 01:39 AM
ehehehe komikmiş :D

sevket94
05-02-2011, 10:14 AM
ahahaha koptum :D

Selina
05-02-2011, 11:23 AM
ben eski üyelerden arada sırada ugrayan biriyim sürekli girmedigim için şifremi unutuyorum yeni hesap açtım

Tekrardan hosgeldiniz aramiza.

Bana eski üyelik nickinizi söylermisiniz iptal etmek icin

saygilar

devhis
05-02-2011, 11:32 AM
:D alemsin:D:D

chenn
05-02-2011, 12:40 PM
:D:D anlatışın tam canlandı gözümün önünde çok güldüm yaa:D

9 ŞUBAT
05-02-2011, 01:50 PM
Aramıza döndugune çok sevindim psikomen ,gerçekten çok hoş bir anı .Yabancı gelmedin ama şu anda eski nikini çıkaramadım soylersen çok sevinirim .

plüton
05-02-2011, 06:58 PM
Tekrardan aramıza hoş geldiniz.:) Keyfiniz daim olsun.:)

chenn
06-02-2011, 12:19 AM
işte öylee sen nerelerdesn bakim??

psikomen
06-02-2011, 01:29 AM
moderatörlerim şimdi eski nickimide unuttum desem :D kusura bakmayın bende böleyim unutuyorum abi

Selina
06-02-2011, 01:49 AM
moderatörlerim şimdi eski nickimide unuttum desem :D kusura bakmayın bende böleyim unutuyorum abi

tmm abim ;)

unutabilirsin