Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acaba bende uyku apnesi mi vaR?

misterioso
15-01-2011, 04:48 AM
Yaklaşık bir buçuk hafta önce gece vakti uyurken birden nefesim kesilirmiş gibi uyandım ve sonra heyecanlanıp kendime gelmem 1 dakka sürdü . Ama bu bana bi kere oldu o olduktan sonra olmadı hiç . gündüz vakti de nefes alıp vermem de herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum . Olay olduktan sonraki gecelerde çok rahat uyudum .Ama Acaba olabilir mi ?

Hydra
15-01-2011, 08:18 AM
Kilo?
Yaş?
Cinsiyet?

misterioso
15-01-2011, 03:50 PM
Boy 190
Kilo 83
Yaş 25
Cinsiyet Erkek :)

Banlıcan
15-01-2011, 09:55 PM
Bir ara bende çok yorgunken oluyordu zor bişey.

misterioso
15-01-2011, 10:04 PM
Bir ara bende çok yorgunken oluyordu zor bişey.

Evet bende sanırım o gün çok yorgundum bi de birşeylere çok kafayı takmıştım o aralar ve o günde malesef vodka-redbull karışımı içecekler içmiştim.

Hydra
16-01-2011, 12:11 PM
Boy 190
Kilo 83
Yaş 25
Cinsiyet Erkek :)

Kilonuzu değerlendirecek olursak uyku apnesi yaşamadığınızı söyleyebilirim. Tabi buradan ne kadar net olur tartışılır. Apne olması için fiziksel muayene de gereklidir.

Uyurken birden kalkmak, bir yerden düşüyor gibi hissederek uyanmak uyku apnesinin haricindeki uyku bozukluklarıdır.

celil
10-03-2011, 03:25 PM
Gün içerisinde yorgunluk, uykusuzluk, uyuklama halleri, unutkanlık, gerginlik, bıkkınlık, trafikteyken uyuklama gibi şikayetleriniz varmı?
Gece uyukende, sık sık uyanma ve tuvalete kalkma, ağız kuruluğu, verimsiz uyku, sabah yataktan çok zor kalkma gibi şikayetleriniz varmıdır?
bu şikayetler uyku apnesinin belirtilerindendir. bu sıkıntılardan bir veya birkaçı sizde varsa burada anlatırsanız daha detaylı yorumlar yapabiliriz.

furtadoo
11-06-2012, 07:50 PM
Mrhalar ben çok uyuyorm yani hep zor kalkıyorum, eğer önemli bir işim yoksa uyuyorum paso öğlen 2 ye kadr falan kimse kaldırmasa kalkmıyorum normalde kalkıcak saatte mesela sabah 10 da kalkıyım akşam üzeri sanki az uyumuşum gibi uykum gelir bıktım şu uykumdan fazla uyumaktan sizce neden tşk ederim.