Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce sitemize üye olanlar neden kaçıyor :(
bebeqte5tur
23-11-2010, 06:21 PM
Her yeni üyeyle chatboxta münakaşaya giriliyormu, yada felsefik cümlelerle ona meydan okuyup biz eski toprağız evlat yerini bil sen yenisin gibisinden tavırlarmı konuyor.Bence böyle güzel bir sitede bilgi akışı,bilgi transferi,etkileşim,trafik hiç bitmemeli.üyenin üye olmasını sağlayabilmek kadar onu burada tutabilmekte önemli,bunun içinde bu benim görüşüm tabiki,yanlış anlaşılmasın,,her görüşü her konuyu önce hoşgörüyle objektif biçimde karşılayan site yöneticilerine ve moderatörlerine ihtiyaç var.Hemen banlarız göndeririz adminimiz görmesin banlar atar gibisinden cümleler kurabilecek kadar aciz kişiler olmasa bu site daha iyi olur :) Şimdi bloklanabiliriz :)
9 ŞUBAT
23-11-2010, 06:28 PM
Her yeni üyeyle chatboxta münakaşaya giriliyormu, yada felsefik cümlelerle ona meydan okuyup biz eski toprağız evlat yerini bil sen yenisin gibisinden tavırlarmı konuyor.Bence böyle güzel bir sitede bilgi akışı,bilgi transferi,etkileşim,trafik hiç bitmemeli.üyenin üye olmasını sağlayabilmek kadar onu burada tutabilmekte önemli,bunun içinde bu benim görüşüm tabiki,yanlış anlaşılmasın,,her görüşü her konuyu önce hoşgörüyle objektif biçimde karşılayan site yöneticilerine ve moderatörlerine ihtiyaç var.Hemen banlarız göndeririz adminimiz görmesin banlar atar gibisinden cümleler kurabilecek kadar aciz kişiler olmasa bu site daha iyi olur :) Şimdi bloklanabiliriz :)
Bu sitede şimdiye kadar hiç bir yönetici ister eski olsun ,ister yeni uyeleri banlama onyargısıyla hareket etmedi ,etmiyorda .
Eger bir uye forum kurallarına uymuyor ve uymamaktada ısrarla devam ediyorsa malesef gerekenin yapılmasından başka bir seçenek kalmamakta.
Burası paylaşım sitesi ,ama buranında bazı kuralları var .Bunlara uyulduktan ve diger uyeleride rahatsız etmedikten sonra kimseye tavır almaya gerek yok ,daha once nasıl bu gibi sorunlarla pek karşılaşmadıysak bundan sonrada karşılaşmayacagımızı umarım .
Chatbox ta munakaşa konusuna gelince ,bence orası insanların birbirini tanıdıkları birebir goruştukleri bir yer olarak goruyorum ,eski veya yeni hiç farketmez uye uyedir .
Yeterki aramıza katılsınlar ,eger munakaşa etmek istiyorlarsa ozel mesaj yoluyla sorunlarını paylaşmalarında bir mahzur yok .
Ama eger bunu chatboxta yapmaya devam edicek olurlarsa ,başkalarınında huzurunu kaçırmaya hakları yok .
Zaten yeterince hoş gorulu olmasak herhalde site çok daha farklı olurdu .
Selina
23-11-2010, 07:16 PM
nerden biliyorsunuz ki kactiklarini ,
siz daha iki gün olmadi üye olali
Hydra
23-11-2010, 07:22 PM
Ben siteye yeni üye olduğum zaman forumdaki arkadaşlarımın bana ''sen yenisin '' şeklinde herhangi bir önyargıda bulunmadılar.Yeni üye olan arkadaşlarımız öz eleştiri yaparlarsa tepki almalarının sebeplerini daha net şekilde anlayabileceklerdir.
Bazı kullanıcılar forumda paylaşılan konu ve paylaşan kişiler arasındaki samimiyeti farkederek soru sormak için üye oluyorlar sorularına cevap buldukları zaman aktif durumları bir anda zayıflıyor.İleride soruları olduğu zaman tekrar soru sorup aynı anda aktif hale gelerek cevap buldukları zaman yine inzivaya çekiliyorlar.
Bir grup kullanıcıda forumun genel kurallarına aykırı davranışlarda bulunuyor ve uyarı aldıkları zaman ya sinirleniyor ya da küsüyorlar.Üye olurken koşulları gözden geçirmiş olsalar yorumlarına daha dikkat ederler.
Forumda sorulan sorulara yönetici olmamama rağmen bende uyarı getirmek zorunda kalıyorum çünkü mesleki hayatımızı icra ederken yemin ediyoruz.Bu anlamda gelen sorular etik kurallara aykırı olacak cevap içeriyorsa yazmayı uygun görmüyorum.Paylaştığım konularda ya da sorulan sorulara cevap verirken etik dışı davranışı eleyerek korunuyorum.Takdir edersiniz ki mesleki olarak etik kurallarımız ve yeminlerimiz haricinde forumunda bir etiği var.Kullanıcı buna ters düşen sorular sorar ya da cevaplar beklerse beğenmeyip gitmesine göz yummak zorunda kalıyoruz.Nihayetinde sağlam temelleri olan kurum bunlardan vazgeçerse yıkılmaya mahkum olacaktır.
chattbox da dünkü yaptığınız tartışmaya şahit oldum.Sanırım sinirlerimize hakim olmayı bilmemiz gerekiyor.İnternet ortamında konuşuyoruz diye ağzımıza gelen herşeyi burada kullanamayız.Siz bu kadar ciddi olmasa da karşı tarafı tahrik edecek bir takım cümleler kurdunuz.Bu da ortamın gereksiz yere gergin hale gelmesine neden olmaktadır.Bunun dahilinde özel tartışmaların mesaj yoluyla yapılması sanırım daha doğru olacaktır.
Biz kullanıcılar olarak yönetici kadrosunda bulunmasak bile kendi asayişimizi kendimiz sağlarsak yeteri kadar güzel temiz bir forum olmaya devam ederiz.Dikkat ederseniz '' devam ederiz'' dedim.Çünkü forum zaten temiz ve güzel bir platform.
Netice olarak;Kurallar var.Kuralların temel aldığı mesleki ve forumsal etik var.Bunlara uymayan ya da uymakta zorluk çeken aynı zamanda eleştirmeye çalışan her kim olursa olsun forumdan dilediği zaman gitmek üzere sabırla beklenilir.Gitmezse yönetici tarafından elenir.
''Şimdi bloklanabiliriz'' demişsiniz.Yazdığınız yorumu dışarıdan biri okuduğunda forumda işe gelmeyen kullanıcıların direk olarak elendiğini düşünür.Ben uzun zamandır buradayım.Özellikle Selina ve 9 ŞUBAT'a attığım mesajlarda yer yer eleştiri, tepki bulunmasına rağmen beni kimse bloklamadı.Çünkü gerçekten değerlendirmeye alıyorlar ve çok zor durumda kalmadıkça kimse bloklanmıyor.Kişi ısrar ederse gerekenin yapılması söz konusu olacaktır.
Ben foruma üye olduğum zaman benden daha önce üye olan birkaç kişi ile tartışmamızda forum kurallarına yaptıkları ihlalden dolayı bloklananlar oldu.Yani eski üye yeni üye yok, haklı üye haksız üye ve haksız üyenin toparlanması için verilmiş zaman vardır.Bu nedenle biraz daha zaman geçirip bu eleştirinizi tekrar gözden geçirmenizi öneririm.
Saygılarımla
Minnie
23-11-2010, 07:44 PM
Bende şahsım adına birşeyler söylemek isterim.Benimlede tartışmaya girmek isteyen birkaç arkadaş oldu ama hiçbir zaman kontrolü kaybetmedik. Saatlerce tartıştık ama kavga etmedik, gerektiğinde özele taşıdık. Kimsede neden tartışıyorsun demedi bana ya da uyarmadı. Tartışmanın boyutunu bilmiyorum ama bu sitede de haksız yere uyarı verileceğini de düşünmüyorum. Saygılar
chenn
23-11-2010, 11:09 PM
keşke biraz gözlem yapıp düşünseydiniz,bloklanma olmadığını görürdünüz..yalnızca ahlak dışı durumlarda belki bu uygulamaya gidiliyordur ve böyle durumlarda da yöneticiler haklıdır
Hydra
23-11-2010, 11:28 PM
Benim anlamadığım nokta millet özelden ağzına geleni söylüyor.Yönetici işini yapınca da kötü oluyor.Birde konu açılıyor haklıymış gibi.Gereken cezayı almış zaten.Pek de iyi olmuş.
IDDQD
24-11-2010, 12:24 AM
Ya çok ilgisiz biliyorum ama şu "avucunu yala" sözünü her işittiğimde veya okuduğumda aklımda canlanıveriyor. :D
devhis
25-11-2010, 07:20 PM
Ya çok ilgisiz biliyorum ama şu "avucunu yala" sözünü her işittiğimde veya okuduğumda aklımda canlanıveriyor. :D
:D benimde canlanıyor nedense...hayal gücümüz çok güçlü sanırım
bu arada konuyla ilgili,kaçan kaçabilir ama ben kaçmıyorum burdayım ömür boyu.iyileşsemde iyileşmesemde.kaçarken aslında kendimden kaçmak istediğimi fark ettiğim an durdum yerimde kıpırdamadım.burası kimseyi geriletmiyor,çoğu zaman site içindeki bilgiler ilerletiyor.gerisi insanların iç içe diyologlarında anlaşmaya varmasında kalmış.ben burdaki yardımseverliği ve anlayışı hiçbir forumda görmedim.burda üyeyim ölene dek.zaten ömür ne ki bir avuç toprak olucaz hiç olmazsa delirsekte akıllansakta arkamızda bir namımız olsun :D
colours2004
25-11-2010, 09:08 PM
Burası çok hoş bir site..Bende çok hoşlandım buradan..İnsanlar ilgili ve samimiler..Ama daha öncede belirttiğim gibi trafik pek yoğun değil :(
yagmurr
25-11-2010, 11:12 PM
Bende şahsım adına birşeyler söylemek isterim.Benimlede tartışmaya girmek isteyen birkaç arkadaş oldu ama hiçbir zaman kontrolü kaybetmedik. Saatlerce tartıştık ama kavga etmedik, gerektiğinde özele taşıdık. Kimsede neden tartışıyorsun demedi bana ya da uyarmadı. Tartışmanın boyutunu bilmiyorum ama bu sitede de haksız yere uyarı verileceğini de düşünmüyorum. Saygılar
katılıyorum,sanırım ikimizin bir konu hakkında ufak bir tarışması da olmuştu yanlış hatırlamıyorsam :))
pisagor
11-02-2011, 12:55 PM
Siteden kaçanlar arasına bende katılıyorum. Daha yeni üye oldum yorum yaptım, yorumu yaptığıma
yapacağıma pişman oldum. Neymiş efendim, "Yeşilcam filmi muhabbetine döndü bu konu artık.
Durmadan aynı senaryo ve cümleler"miş. Buda yetmedi, cevap yazamadan konu kilitlendi. Durmadan aynı
senaryo ve cümleler tekrarlanıyorsa demek ki bir çok insanın ortak bir sıkıntısı var. Öte yandan
verdiğim cevabın arasında geçen "hiç tipsiz bir fakir erkeğin, güzel bir kızla arkadaşlık yaptığını görmedim." cümlesi yeşilçam filmini anlatmıyor. Gerçekleri yansıtıyor. Bilmeden anlamadan yapılan eleştiriler yeni üye olan insanların siteyi terketmelerine sebebiyet veriyor diye düşünüyorum.
tened
11-02-2011, 01:02 PM
Pisagor. ..................................................
........
Bu arada misterioso'nun sana tavrını biraz fevri bulduğumu belirtmeliyim. Yeni gelen bir üyeye biraz daha hassas davranması gerekirdi kanımca
Bence bu kadar kolay siteden ayrılman senin adına iyi olmaz. Tek duruma bakarak mı karar veriyorsun?
Bu arada Selina o konuyu zaten kitleyecekti, muhtemelen gözünden kaçmış
misterioso
11-02-2011, 01:06 PM
"hiç tipsiz bir fakir erkeğin, güzel bir kızla arkadaşlık yaptığını görmedim." cümlesi yeşilçam filmini anlatmıyor. Gerçekleri yansıtıyor. .
eğer ortada bir sorun varsa bunu kabullenmek yerine çözüm aramaya çalışırız olumlu sonuça varması için .Bu böyledir böyledir diyip köşeye çekilmekten bahsedildi o yazıda durmadan . Yeşilcam filmi deme sebebim çünkü oradaki filmlerde konular genelde aynıdır ve dialoglar .
Gerçekleri mi yansıtıyor.
Gökyüzünden ayışığı denize yansımış : Adamın teki denizde kir mi var benzin mi var demiş Teki de demiş ki Vay be Yakamoz'a bak ne güzel yansıdı demiş.
pisagor
11-02-2011, 01:08 PM
tened, üslubunu gözardı edemem. Oldukça hoş bir yaklaşımla açıklama yapmışsın. Ama foruma üye olan arkadaşlar terbiye sınırlarını aşmamak kaydıyla kişisel fikirlerini ortaya atabilirler değil mi? Bende herkes gibi bu hakkımı kullanarak yorum yaptım. Ama yapılan yoruma yorum yapılması ister istemez beni tedirgin etti.
tened
11-02-2011, 01:15 PM
misterioso aslında görüşlerini samimi ve doğal bir şekilde ortaya koyan bir arkadaşımızdır. Bence asıl sorun konu birden kitlenince ortaya çıktı. Muhtemelen biraz konuşabilseydiniz anlaşırdınız
:)
Not: Zaten ilave görüşlerini belirtmiş
misterioso
11-02-2011, 01:33 PM
Teşekkür ederim tened . Güzel sözlerin için .
pisagor
11-02-2011, 01:43 PM
Kolay kolay kimseyle polemiğe girmem. tened'in dediği gibi belki de konu bir anda kilitlenince durum bu raddeye geldi. Geçmişi geçmişte bırakmak gerek...
misterioso
11-02-2011, 01:47 PM
Kolay kolay kimseyle polemiğe girmem. tened'in dediği gibi belki de konu bir anda kilitlenince durum bu raddeye geldi. Geçmişi geçmişte bırakmak gerek...
Ben seni kırmak ya da üzerine gelmek için o cevabı vermedim . Genel olarak sunum yaptım . Birşeyleri durmadan tekrarlayıp kabul etmektense saygılı şekilde tartışıp olumlu ya da olumsuz sonuça varabiliriz . O başlık açıldığında birçok arkadaşımız destek ve güzel yaklaşımlarda bulunmasına rağmen durmadan aynı şeyler tekrarlandı. Ben mesela dedim ki "sana 10 kişi çirkin dedi diye çirkin olduğun anlamına gelmez " Bu poliannacılık değil kafayı şöyle sağa sola bakmak gerekiyor dünya bu kadar küçük değil.
tened
11-02-2011, 01:48 PM
Herkese iyi paylaşımlar dilerim. Bu arada sitemize hoşgeldin Pisagor
pisagor
11-02-2011, 01:52 PM
İnsanlar neden düşüncelerini dile getirme isteği duyar? Veya biz neden tartışırız? Var olan sorunları çözmek için tartışmaz mıyız? Ortada bir sorun vardı, tartıştık ve çözdük. Ayrıca verdiğin cevaptan dolayı da bir kırgınlık sözkonusu olmadı.
pisagor
11-02-2011, 01:53 PM
Herkese iyi paylaşımlar dilerim. Bu arada sitemize hoşgeldin Pisagor
Teşekkürler.
9 ŞUBAT
11-02-2011, 02:35 PM
İnsanlar neden düşüncelerini dile getirme isteği duyar? Veya biz neden tartışırız? Var olan sorunları çözmek için tartışmaz mıyız?
Ortada bir sorun vardı, tartıştık ve çözdük.
Ayrıca verdiğin cevaptan dolayı da bir kırgınlık sözkonusu olmadı.
Malesef çogu kişi tartışma deyince ilk akıllarına gelen kavga etmek ,oysa sorun olan konu hakkındaki duşunceler açıklanarak ortak bir noktada buluşmak mumkun .
Böylece hem sorun halledilmiş olur ,hemde kişiler arasında gereksiz kırgınlıklar oluşmaz .
Keşke herkes sizin gibi davranabilse .
gfbanıl
02-03-2011, 03:22 PM
.................................................. ..........
misterioso
03-03-2011, 02:37 AM
.................................................. ..........
Ne boş insanlar var yahu
plüton
03-03-2011, 04:23 AM
Bu sitenin doğal dengesi böyle. Asla çok kalabalık olmuyor, çok kalabalık olduğu zamanlar bazı şeyler ters gidebiliyor bu da bazı üyelerin gitmesine sebep olabiliyor.
Bunun dışında herkes ömür boyu bir forumda yazamıyor belki işi çıkıyor belki yazmak için kendilerine daha uygun bir yer buluyor bir şekilde herkes ayrılıyor. Önemli olan geride bıraktıkları paylaşımları ve onların varlığını görüp gelen yeni üyeler. Bir şekilde eski anlamı ile bu forumun devam etmiş olmasıdır önemli olan. Üyeler değişmiş ne fark eder ki?:)
Hydra
03-03-2011, 09:42 AM
Ne boş insanlar var yahu
Gerçek hayatta ifade edilemeyenler, birilerine sinirlenip onların suratlarını usulünce ifade edemeyenler sanal ortamlarda ahkam kesip ''büyük'' oluyorlar. Forumda ne dediğini bilmeden yazan ya da hakaret eden üyeler tanıdım. Onlar da aynı şekilde. Erkek/kadın kendini ifade etmekten korktuğu ya da dürüst olamadığı gerçek hayatta sıyrılıp sanal ortamlarda istediğini söyleme hakkına sahip oluyor. İşte bu yüzden misterioso çok boş adam var .
misterioso
03-03-2011, 06:14 PM
Gerçek hayatta ifade edilemeyenler, birilerine sinirlenip onların suratlarını usulünce ifade edemeyenler sanal ortamlarda ahkam kesip ''büyük'' oluyorlar. Forumda ne dediğini bilmeden yazan ya da hakaret eden üyeler tanıdım. Onlar da aynı şekilde. Erkek/kadın kendini ifade etmekten korktuğu ya da dürüst olamadığı gerçek hayatta sıyrılıp sanal ortamlarda istediğini söyleme hakkına sahip oluyor. İşte bu yüzden misterioso çok boş adam var .
doğru söze ne hacet
IDDQD
03-03-2011, 09:54 PM
Bazıları da beğenmediği halde, ısrarla kalıyor. Eğer genel ahâk kurallarını gözetip, forum kurallarına ve üyelerine saygılı davranmış olan varsa buna bağlılık denebilir ancak aksi durumlarda pişkinlik demek daha uygun.
Hydra
03-03-2011, 09:56 PM
Moderatörlerin üyelere karşı davranışlarından dolayı birçok üye siteyi terkediyor.
Ne gibi davranışlar?
Ben süper mod olan 9 ŞUBAT ve SELİNA ile irtibat halindeyim. Birçok üye usule aykırı davranışlar sergiledi ama hemen silinmediler. Onlara hak tanındı. Düzelmeleri için uyarılar yaptılar.( Bunları onlarla iletişim halinde olduğum için ve forumda ilan ettikleri için biliyorum.) Karşı taraf ısrar edince yapılacak bir şey kalmadığı için silindiler. Emellerine ya da istedikleri kaos ortamına ulaşamadıkları için ya silindiler ya da kendileri terkettiler. Şimdi tekrar soruyorum ne gibi davranışlar?
Hydra
04-03-2011, 12:10 AM
Selinanın chat bölümünde luzumsuz yere beni engellemesi kendi taraftarlarıyla beni köşeye sıkıştırması ırkçılık yapması beni bu siteden soğuttu.
Karşılaştığımız şeyler nedendir hep çevresel faktörlerden. Önce kendimize bakarsak bize neden bu şekilde davranıldığı sorusuna cevap bulabiliriz. Bu yüzden siz kurallara uyan biri olsa idiniz bu şekilde muamele görmezdiniz.
Saygılar
Selina
04-03-2011, 12:36 AM
Arkadaslar cok güzel anlatmislar tesekkürler..
chat arsivinde hersey yaziyor isteyen ordan okuyabilir
saygilar
Hydra
04-03-2011, 12:56 AM
Arkadaslar cok güzel anlatmislar tesekkürler..
chat arsivinde hersey yaziyor isteyen ordan okuyabilir
saygilar
Arşive bakmaya gerek yok ki Selina. Senin nasıl biri olduğunu biliyorum ve bu konularda objektif olduğumu biliyorsun. Bu tarz konularda olaylara ne kadar sağduyulu baktığını biliyorum. İçin rahat etsin
plüton
04-03-2011, 02:29 PM
Pek çok internet sitesinde aktif olarak bulundum ama bu sözlükteki kadar müsamahakar moderaörlere sahip bir forum görmedim. Zaten admin foruma ayda yılda bir uğruyor moderatörler de pek aktif değiller.
Bu forumda yönetimin dengesiz üyelere olan müsamahası yüzünden forumu terkeden çok değerli yazarlarımız vardı. Ama moderasyondan sıkılıp giden çok fazla yazar görmedim.
Selina
04-03-2011, 02:41 PM
Pek çok internet sitesinde aktif olarak bulundum ama bu sözlükteki kadar müsamahakar moderaörlere sahip bir forum görmedim. Zaten admin foruma ayda yılda bir uğruyor moderatörler de pek aktif değiller.
Bu forumda yönetimin dengesiz üyelere olan müsamahası yüzünden forumu terkeden çok değerli yazarlarımız vardı. Ama moderasyondan sıkılıp giden çok fazla yazar görmedim.
plüton ne demek moderatörler pek aktif degildir .
ben üye oldugum günden bu güne kadar sabahtan aksama kadar burdayim ,
elimden geleni yapmaya ugrasiyorum .
hem Admin nin ne geregi var ben yada 9subat in burda olmasi yeter.hem ben birsey yapmadan önce devamli Adminle iletisimdeyim, ama Admin benim herseyi dogru yaptigimi söylüyorsa sorun yok demektir.
sunuda söyliyim ne kadarda Admin burda gözükmüyorsa da cevrim disi her iki günde burda .
müdehale etmeye gerek bulmuyor demek.
sen hergün burda degilsin nerden bileceksinki benim bütün günü burda oldugumu.
belki görevimi yerine getiremiyorumdur sence.eger istenilmiyorsam o baska seve seve ayrilirim forumdan "moderasyondan sıkılıp giden çok fazla yazar görmedim" demissin.
yorumunda bazi seyler zeziyorum..ama neyse.
yorumuna anlamam veremedim kusura bakma
IDDQD
04-03-2011, 04:40 PM
Moderatörlerin yaptıkları görünmez. Ama gözünden kaçanlar göze batıyor işte. Bir de söyle bir durum var; forum sakinlerini rahatsız eden, kurallara aykırı davranan üyelere verebileceği en büyük ceza, forumdan kovmak veya internet kimliğini yasaklamak olur. Ancak bu da aşılmayacak bir şey değil! Zaten genellikle de kovulanlar başka bir hesap açıp tekrar geliyorlar. Yani burada moderatörlerin yapabilecekleri şeyler çok kısıtlı. Kovulan üyeyi mahkemeye mi versinler, beklenti bu mudur?
Bence burada modlara bilmeden büyük haksızlık yapılmış. Peki soruyorum: forum kurallarına aykırı davranan üyeyi kovdun, yasakladın, kombo yaptın olmadı fatality... Peki tekrar girmesini nasıl engellersin. Şimdi cezalanmış mı oldu?
misterioso
04-03-2011, 06:32 PM
Selinanın ırkçılık yapması beni bu siteden soğuttu.
Irkçılık mı ? Nasıl bir ırkçılıkmış merak ettim doğrusu . Selina abla, sadece Safkan beyazları mı kabul ediyormuş forumda neymiş olay anlamadım :)
karabulut
04-03-2011, 07:41 PM
Arkadaslar plüton ne yaziki bazi durumlari bilmediginden yazmistir.
Ben kendim o üyeyle dün ve ondan önceki günlerde yada haftalarda da konustum .
Ayni hattalari yapmakta devam edip ve herzaman affedilmek istedi ,herseferinde yemin edip söz verdigi halde sözünde durmadi.
chate sürekli selinanaya seslenmesi onu üzdü , ve saygisizca konustu.
selinadan ila sevilmek istedi.ve ilaki Moderator olmak istedi , Moderatör olmak icin dogdum dedi.
Selina onu herzaman affedip chatbani kaldirdi.
Anliyacaginiz dertligenc yani neon degismez ..
ben chati kopyaladim okuyabilirsiniz.
Plüton ne yaziki biz modlarimizin arkasindayiz , sizin bildiginiz takildiginiz siteler bizi ilgilendirmez.
Bilmediginiz bir durum varsa önceden göz gecirmenizi tavsiye ederim
zeynozeyno
04-03-2011, 09:01 PM
Burada kac kişi mutlu ,
kac kişi mutsuz ve sikayetci gercekçi şekilde yazın buda bir öneri.
karabulut
04-03-2011, 09:20 PM
bana özürün geldi , bakalim digerleri ne düsünüyor
IDDQD
04-03-2011, 09:28 PM
yalama oldu artık!
Hydra
04-03-2011, 09:32 PM
Arkadaslar plüton ne yaziki bazi durumlari bilmediginden yazmistir.
Ben kendim o üyeyle dün ve ondan önceki günlerde yada haftalarda da konustum .
Ayni hattalari yapmakta devam edip ve herzaman affedilmek istedi ,herseferinde yemin edip söz verdigi halde sözünde durmadi.
chate sürekli selinanaya seslenmesi onu üzdü , ve saygisizca konustu.
selinadan ila sevilmek istedi.ve ilaki Moderator olmak istedi , Moderatör olmak icin dogdum dedi.
Selina onu herzaman affedip chatbani kaldirdi.
Anliyacaginiz dertligenc yani neon degismez ..
ben chati kopyaladim okuyabilirsiniz.
Plüton ne yaziki biz modlarimizin arkasindayiz , sizin bildiginiz takildiginiz siteler bizi ilgilendirmez.
Bilmediginiz bir durum varsa önceden göz gecirmenizi tavsiye ederim
Dediğiniz gibi eklentiler okunursa gerekli cevap alınabilir.
plüton
04-03-2011, 09:36 PM
Yanlış anladınız, ben ne moderasyonu ne de admini sorgulamadım, yönetimin sıkılığından ve tarafsız olmayışından yakınan arkadaşa kibarca cevap verdim dediği gibi bir şeyin olamayacağını açıkladım ama herkes üstüne alındı.
Selina hanım bu şekilde senin görevini ihmal ettiğini söylemiş olduğumu sanmana alındım. Hiç tanımamışsın beni galiba.
Bilip bimeden de bir şey konuşmadım ben genel olarak yorum yaptım eskiye ve bu güne dair. Bir buçuk yıl kadar bir zaman içinde forumun en aktif üyesiydim pek çok kişiden iyi bilirim sözlüğün durumunu.
Neyse önemli değil, ortamın gerginliğini hesaba katmadan yersiz yorum yaptığm için özür dilerim.
Hydra
04-03-2011, 11:28 PM
Gerekli özür dilenmiş. Bu yüzden devam ettirip birbirimizi kırmaya gerek yok. :)
okur-yazar
04-03-2011, 11:36 PM
"Sizce sitemize üye olanlar neden kaçıyor :( "
konunun başlığını ben beğenmedim. :))
kaçmak deyince değişik anlamlara gelebilir.
anladığım ve gördüğüm kadarıyla burası kaçılacak bir yer değil.
emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Hydra
04-03-2011, 11:38 PM
Bence de kaçılacak yer değil. Bol bol okunup öğrenilecek yer :)
misterioso
05-03-2011, 05:21 AM
Bence de kaçılacak yer değil. Bol bol okunup öğrenilecek yer :)
Hatta o kadar okunulacak bir yerki , Buradaki arkadaşlarımızın bir çok yazısını toplasak . E-Psikoloji'nin E-Magazine'nini bile çıkartabiliriz Aylık sayı olarak. Aslında mantıklı fikir olarak da geldi bu arada :)
Hydra
05-03-2011, 03:43 PM
Hatta o kadar okunulacak bir yerki , Buradaki arkadaşlarımızın bir çok yazısını toplasak . E-Psikoloji'nin E-Magazine'nini bile çıkartabiliriz Aylık sayı olarak. Aslında mantıklı fikir olarak da geldi bu arada :)
Doğru :) Tabi telif hakları ne olacak (:
misterioso
05-03-2011, 05:40 PM
Doğru :) Tabi telif hakları ne olacak (:
Bu da önemli bir ayrıntı tabi :)
9 ŞUBAT
05-03-2011, 06:11 PM
Yönetim olarak kimseye kesinlikle onyargılı yaklaşılmamakta ,forumda huzursuz hareketlerde bulunduklarında diger uyeleri karşımıza almak ugruna bu kişileri aramıza kazanmak için elimizden geldigince çabalamaktayız .
Böyle yapıyoruz diye bazı uyeler tarafından gevşek davranıyorsunuz dedikleri haklı serzenişler almaktayız ,ancak deminde söyledigim gibi bir insanı kaybetmek çok kolay ,önemli olan onu aramıza kazandırmak .
Fakat o kişiler ısrarla huzur kaçırmaya ,forumu germeye devam ettikleri takdirde tabiki gereken uyarı yapılacak buda yetmezse siteden uzaklaştırılacaktır .
Bu durumda yonetimi suçlamak yerine ,acaba niye böyle davranıyorlar diye oturup kendilerini yargılamaları gerekir .
Bu sitenin ilk açıldıgı gunden beri buradayım ve şu ana kadar asla karşımızdakine bir kaç kere şans tanımadan siteden uzaklaştırdıgımız olmadı .
Eskiden yazmayı çok severdim ,ama ne yazıkki bu kişiler yuzunden son zamanlarda siteden çok sogudum
Kimsenin kimseyi uzmeye ,huzur bozmaya hakkı yok .Canı isteyen kalır ,istemeyen çeker gider kimseyi zorla burada tutmuyoruz .
Emin oldugum bir şey var ,siteden gitmek isteyenler olsa olsa bir elin parmakları kadardır ,oysa aramızda olmayı arzu eden veya bize destek veren bir çok arkadaşımız var .
Hepinizle gurur duyuyoruz ,bizlere verdiginiz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkurler ederim .
Sagolun .