PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karanlığa Yak Bir Kibrit...

psk_kagan
12-10-2010, 08:18 PM
Bozulan dünya düzenine inat,
Yasaklanmış kara sevdalara inat,
Aç gözlü nankör insanlara inat,
Karanlığı aydınlığa sen çevir
Ve içindeki karanlığa yak bir kibrit....

(içimden geldi birden ve sizlerle paylaşmak istedim)

chenn
12-10-2010, 10:14 PM
bu sözler tanıdık geldi bana sanki yanılmış da olabilirm belki bilemiyorum ama biryerlerde paylaşılmışmıydı ki..

nursel
12-10-2010, 11:44 PM
Kağan bey çok güzel ben bunu alabilirmiyim? başka yerde paylaşmak isterim.

Minnie
13-10-2010, 12:18 AM
buda konfiçyusdan...

Karanlığa küfredeceğine,
Bir mum yak...

gülenay
13-10-2010, 08:39 AM
ben o kibriti yaktım çok şükür sonunda umarım sönmek için acele etmez.

psk_kagan
13-10-2010, 05:48 PM
tabi "karanlığa bir kibrit yak" sözü yabancı bir söz değil ama diğerleri biran aklıma geldi. herhangi bir yerden aynısını okuyabileceğinizi sanmıyorum:D Nursel hanım tabiki kullanabilirsiniz... saygılarımla

nursel
13-10-2010, 11:38 PM
Teşekkür ederim kağan bey kullandım çokta hoş oldu Tam yerine denk geldi:)

psk_kagan
14-10-2010, 10:24 AM
nasıl ....???
öyle zor kii ....

Her yeni doğan gün içindeki kıvılcımı parlatmak için yeni bir umuttur. umudunu asla kaybetme... önündeki sorun ne olursa olsun

Selina
14-10-2010, 02:13 PM
demesi kolay ..eğerki duyguların mantığının hep önünde gidiyor ve aldığın kararların arkasında duramıyorsan ....nasıl yapacaksın ...ne söyleyeceğini biliyorum ne desen boş ..uygulayamayıp yapamadıktan sonra ...gerisi hikaye ....
eğerki bana bu durumumu açıklayabilirsen ...inanki çok sevinirim....bu arada ben bipolar hastasıyım sanırım yararı olur sana bunun...
cevap verdiğin için sağol bu arada .....
kendine iyi bak ....
isteöyle sana katiliyorum

psk_kagan
14-10-2010, 07:55 PM
demesi kolay ..eğerki duyguların mantığının hep önünde gidiyor ve aldığın kararların arkasında duramıyorsan ....nasıl yapacaksın ...ne söyleyeceğini biliyorum ne desen boş ..uygulayamayıp yapamadıktan sonra ...gerisi hikaye ....
eğerki bana bu durumumu açıklayabilirsen ...inanki çok sevinirim....bu arada ben bipolar hastasıyım sanırım yararı olur sana bunun...
cevap verdiğin için sağol bu arada .....
kendine iyi bak ....

söylenecek fazla birşey yok aslına bakarsanız. vermiş olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınızda sorunda büyük oranda ortadan kalmış olacaktır. kendinizi bu konuda zorlamanız gerek... şimdilik diyebileceğim ve önerebileceğim bunlar