PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nezle İlacı...SOĞAN

Selina
27-07-2010, 12:33 PM
Pazar günü yatak yorgan yatıyorum, selpak dağları oluştu. Burnum
çeşme olmuş akıyor..
Doktoruma sordum, hangi ilacı alayım?
"SOĞANI SIKTIR, SUYUNUN BİR DAMLASINI BURNUNUN
SAG DELİĞİNE, DİĞER DAMLAYI SOL DELİĞİNE KOY. Biraz yakar."Tavsiyesini uyguladım.
Evet biraz yaktı, biraz koktu, fakat iki saat
sonra nezlem geçti ve burnumun akıntısı durdu.
Kıymetli Doktoruma yürekten
teşekkürler..
Ola ki bu müthiş nezle ilacına ihtiyacınız olursa, bilmenizde
yarar var düşüncesiyle sizlere aktarıyorum.
Sağlıklı günler dilerim.

NAR_K
03-12-2010, 02:39 AM
cok ilgincmis:) sarmisagin salgin hastaliklar icin kullanildigini duymustum, antimikrobiyal ozelligi varmis. hatta eskien piramitler yapilirken iscilere hastaliktan korunma amaciyla verilirmis. ayni sekilde savaslarda askerlerin yaralarina surulurmus..

paylasim icin tesekkurler:)

9 ŞUBAT
03-12-2010, 10:51 AM
Sogandada antibiyotik ozelligi var ,ayrıca C vit açısındanda oldukça zengin oldugundan sofralardan eksik etmemek gerekir ,uzmanlar gunde bir sogan yemenin çok yararı oldugunu söylemekteler .

nursel
03-12-2010, 06:57 PM
Bu günlerde çoğumuzun ihtiyacı olan bir paylaşım hiç duymamıştım,artık hiç unutmam teşekkürler denemekte fayda var.

Selina
03-12-2010, 08:17 PM
bir yöntem daha var , yapabilene tabi .

Tuzlu suyla Burun gargarasi

nursel
04-12-2010, 12:06 AM
bir yöntem daha var , yapabilene tabi .

Tuzlu suyla Burun gargarasi

Yok selina o çok yakıyor dayanılmıyor:)denendi.

aycakalkan
03-04-2012, 02:40 PM
nezle ilacı ne kadar soğansa nezle sayfası da kesinlikle bu! takip edin!

belgin
04-04-2012, 04:17 AM
bu da nezle cayı:ıhlamur,adacayı,kuşburnu karıştırıyorsunuz.karışımdan 1tatlı kaşık,1 bardak kaynar suya atıyorsunuz 5 dakika demleniyor.süzüyorsunuz.icine bir tutam tarcın,3 tane karanfil,biraz limon suyu ve 1 tatlı kaşığı bal atıyorsunuz.iciyorsunuz.ayrıca 1 tatlı kaşığı bala bir tutam tarcın dökün ve yutun.inatcı öksürük nöbetlerini anında kesiyor...

aycakalkan
13-04-2012, 01:38 PM
Haftalardır paylaşımlarını beğenerek takip ettiğim sayfa meğer thylol hot’ınmışşşş. Zaten tahmin ediyordum