Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımcı olun arkadaşlar
melankolik_06
19-05-2010, 07:47 PM
babam 51 yaşında birisi ve giderek sinirimi bozmaya başladı aynı ergenliğe girmiş bi genç gibi davranıyo.bugün hiç yoktan yere ben istanbula gidiyorum diye yola çıkmış.bunun nedeni ne olabilir?aynı zamanda evde kavgalarda çok fazla arttı.lütfen arkadaşlar yardımcı olun.şimdiden teşekkürler
cipramcolik
19-05-2010, 08:38 PM
dostum merhaba,babanızın duyguları hakkında net bir düşünce sahibi değilim ama belliki huzursuz ve sizide huzursuz ediyor,belki biraz daha detay verirsen fikir ve öneri üretebilir ve bunları seninle paykaşabiliriz(hani mesela sağlıklı biri gibi hayatına farklılık getirmek içinmi yoksa psikolojik problemleri mi var,kendisi ne yaptığının farkınfdamı,sizinle arası nassıl),ama tabiki durum ciddiyse en sağlıklı olanı doktora başvurmaktır,belki doktorun vereceği bir ilaç herşeyi yoluna koya bili-r
melankolik_06
19-05-2010, 08:49 PM
babamın asıl mesleği mali müşavirlik.atölyesi vardı.işler yoluna gitmedi ve atölyeyi kapattı.ondan sonra böyle oldu.annemle de evlendiği için çok pişman sanırım.annem atölyeyi kapattırdığı için üzerine çok gitti.bilmiyorum artık hayattan yavaş yavaş soğumaya başladım. :(
cipramcolik
19-05-2010, 09:04 PM
melankonicim babanızın ruhsal ciddi bir sorunu yok galiba. anladığım kadarıyla iş güç,aile sorunnları.dediğim gibi doktora ikna edin babanızı bence,bu pek konuşularak halledilcek bir soruna benzemiyo,belliki bazı sıkıntılar yer etmiş babanızın kafasında,işler daha kötüye gitmeden doktora başvurun.bu arada babanızdan haberdarmısınız,nerde nasıl ne için gitti
mürüü
24-05-2011, 08:56 AM
insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor galiba :)
goffee
24-05-2011, 12:02 PM
Sanırım yapılması gereken şey tarafsız olman.