+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: bi acayip adam??

Karar Dönemi

Unhappy bi acayip adam??

benim bir takım problemlerim var .sürekli stres,sıkıntı var bende.akşam yatağa girdiğimde uyumam 1-2 saati buluyor sürekli korku,tedirginlik ve saldırganlık hali ve sürekli takip ediliyormuşum korkusu biyerde köşeyi dönerken sanki biri üstüme atlayacakmış gibi bir korku tek başıma bir odadan içeri girdiğimde sanki beni görüp kaçışan cisimler ve sessizlik anında ufakbir tıkıltıda büyük korku oluyor.birde sürekli yanlız kalma isteği insanlardan kaçmak tek başıma kalmak gibi. kılık kıyafetimede hiç bakmıyorum beni gören amele gibisin diyor sürekli dişlerimi sıkıyorum.bazen cümle kurmakta zorlanıyor elimdeki kağıdı okumakta zorlanıyor sebepsiz yere heyecanlanıyorve korkuyorum kafamda sürekli senaryo çiziyorum bu senaryolar hep şiddet içerikli hiç doktora gitmedim .benim gibi olan veya başından böyle bi durum geçmiş(Allah kimseye vermesin) kimse varmı?

Karar Dönemi

Alıntı heyelan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bir takım problemlerim var .sürekli stres,sıkıntı var bende.akşam yatağa girdiğimde uyumam 1-2 saati buluyor sürekli korku,tedirginlik ve saldırganlık hali ve sürekli takip ediliyormuşum korkusu biyerde köşeyi dönerken sanki biri üstüme atlayacakmış gibi bir korku tek başıma bir odadan içeri girdiğimde sanki beni görüp kaçışan cisimler ve sessizlik anında ufakbir tıkıltıda büyük korku oluyor.birde sürekli yanlız kalma isteği insanlardan kaçmak tek başıma kalmak gibi. kılık kıyafetimede hiç bakmıyorum beni gören amele gibisin diyor sürekli dişlerimi sıkıyorum.bazen cümle kurmakta zorlanıyor elimdeki kağıdı okumakta zorlanıyor sebepsiz yere heyecanlanıyorve korkuyorum kafamda sürekli senaryo çiziyorum bu senaryolar hep şiddet içerikli hiç doktora gitmedim .benim gibi olan veya başından böyle bi durum geçmiş(Allah kimseye vermesin) kimse varmı?
    Ben benzerini geçirdim dr ye gittim bende başka takıntılarda başlamıştı yani dediklerini geliştirip türlü türlü takıntılı biri olmuştum hayatım işkence gibiydi dr ye gittim antidepresan verdi bence kesinlikle gitmelisin biraz zaman ve biraz kendi gayratinle bunlardan kurtulman mümkün

Karar Dönemi

kardeş bir faydasını gördünmü ilaçların birde olumlu olumsuz yönlerini yazarmısın ve son olarak doktora gittiğimde nelerle karşılaşacağım yzarsan sevinirim.

Karar Dönemi Hayko_lik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bence vakit kaydetmeden doğru doktora git.Sonucu yaz buraya

Karar Dönemi Minnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı heyelan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş bir faydasını gördünmü ilaçların birde olumlu olumsuz yönlerini yazarmısın ve son olarak doktora gittiğimde nelerle karşılaşacağım yzarsan sevinirim.
    her ilacın yan etkileri vardır bazı kişilerde görüülür bazılarında görülmez yani ilaç paylaşımları pek sağlıklı olmuyor sizi ister istemez yanlış yönlendirmekte istemeyiz. Bir psikiyatristeya da psikoloğa gittiğinizde ilk seansta kendinizle ilgili genel bilgileriniz, günlük yaşamınıza dair paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Burada yazmış olduğunuz gibi şikayet(ler)inizi de belirtebilirsiniz. Terapistiniz bu bilgiler doğrultusunda sizi zaten yönlendirecektir. Gerekirse ilerleyen seanslarda da ilaç yazabilir. Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok içiniz rahat olsun, moralinizi yüksek tutun. Seanslar ilerledikçe daha iyi hissedeceksiniz.
    Psikolojik Danışman

Karar Dönemi

bu seans ne anlama geliyor.görev yaptığım yerdeki hastanelerde psikiyatri bölümü 120km yan ile gideceğim ve tek seferde halletmem lazım başka şansım yok nasıl olacak.(memurum)

Karar Dönemi Minnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seans dediğimiz doktorunuzla görüşmelerinizdir. Keşke tek seansla, bir hap yutarak herşey hallolsa ama böyle bir şey yok maalesef. Düzenli olarak psikiyatrınızla ya da psikologunuzla görüşmeniz gerekir. Ekonomik problemlerinizide doktorunuza belirtin ona göre size yardımcı olmaya çalışır yok olamıyorsa başka bir terapiste gidebilirsiniz. Eminimki duyarlı meslektaşlarım vardır. Eğer istanbulda ikamet ediyorsanız bende yardımcı olmaya çalışırım size. Sağlıklı günler...
    Psikolojik Danışman

Karar Dönemi

maalesef kars'ın ilçesinde ikamet ediyorum ve en yakın bölümü olan hastane erzurum ve 120 km nasıl olacak bilemiyorum artık.

+ Konuyu Cevapla