sohbet odası açılsada, şu msn furyası sona erse![]()
sohbet odası açılsada, şu msn furyası sona erse![]()
Bir insan bu kadar seviyesiz ve alçak olabilir. Sohbete geldin, hiç selam vermeden bi söz söylemeden,en adice küfrü ettin ve bende seni attım.şimdi gelmiş burda ne yazmışsın.pes.
site yöneticilerinden üyelikten atılmanı istiyorum.Sohbetimizde böyle seviyesiz insanları istemiyoruz herkese duyurulur.iyi niyetli paylaşımcı arkadaşlarımızı bekliyoruz.
kişisel sorunların yansıtılmaması gerekiyor.
Mektebi arkadaşımızı yeteri kadar tanımasamda şuana kadar chatte hiç bir saygısızlıgını görmedim.
bu arada abimin belini incitmesinden dolayı forumada chatede fazla uğrayamıyorum.
uğrasamda çok yorgun oldugum için cevap yazamıyorum özel mesajlara bile cevap yazamadım haber etmek istedim.
- kısa ve öz ol goffee
- her koyun kendi bacağından asılır goffee
- İnsanı ipten düşüren ipin inceliği değil ipten düşme korkusudur.
- En dibe vurmadan yukarı itemezsin kendini.
- Deli olmadan veli olamazsın.
- İleri atlamak için bi kaç adım geri geri gidilir.
- Bazen insanlar kendi dogrularını kendileri bulmak ister.
Kendimize öğrenmek, gelişmek ve değişmek için gereken zamanı vermemek kendimize yaptıgımız en büyük haksızlıktır.
Bu msn guruba giren birkaç kişinin gurup kurucusu tarafından sözlü tacize uğradığını birinci ağızlardan duyunca konuyu admine taşıdım inşallah en kısa süre içerisinde admin bu sorunu çözecektir.
Bu arada kimlik ifşası ouyor ama söylemeden yapamayacağım ruhaniyetle mektebi-hayat aynı kişidir, forumda iki nick kullanmakta kesinlikle yasaktır.
Anlayışınıza.
Gülümse hayata, hayatta sana gülümsesin!
Kaybedecek hiçbir şeyin olmasa da, kazanabileceğin çok şey var.
İddialar tamamen asılsızdır pluton.için rahat olsun.zaten doğru dürüst bi sohbette yok.Ben bile bazı günler giremiyorum.yine de seni de bekleriz arkadaşım.Bu arada evet ruhaniyet bendim ama o niki iptal ettirdim.yani iki nik kullanmıyorum.bilgilerinize.
Tüm arkadaşlarımızı bekliyorum.Bu adresi eklemeniz yeterli group1045445@groupsim.com
Lütfen arkadaslar artik bu gibi yorumlar yapayin ,
"tesekkürler......ellerine saglik ...paylasim icin tesekkürler ...güncel"
bundan sonra bu gibi yorumlari siliyorum .
Bilginize
konuda klitlenmistir !!
msn özeldende istenebilinir
Hastalık olmazsa sağlık anlam taşımaz.
Açlık olmazsa, tokluk anlaşılmaz.
Soğuk olmazsa sıcaklık bilinmez.
Karanlık olmazsa aydınlığın anlamı olmaz.
Kötü olmazsa iyinin değeri ölçülmez.
Cehennem olmazsa Cennet lezzet vermez.
Bizim ruhumuz arzu ederek, arzu üreterek, arzulayarak harekete geçiyor.
Arzu! İnsanı yoldan çıkaran da arzu, insanı imana getiren de.
Arzudur insanları rezil hallere sokan ve arzudur yücelten insanı.
Arzu! İlahi bir aşka da dönüşüyor, şiddetli bir hırsa da.
iPod 'umdan Musik dinle
burayi tikla