Orijinalini görmek için tıklayınız : sorunlu muyum
yeniceri21
28-01-2010, 01:07 AM
Arkadaşlar ben 30 yaşında bir devlet memmuruyum. Askere gidinceye kadar herşey yolundaydı. Askerden sonra el ve ayalraım terlemeye başladı hiç olmadık anlarda.Son iki aydırda kalabalık ortama girdiğim zaman yada kalabalık bir ortamda kaonuştuğum zaman yüzüm kızarmaya yanmaya sonunda da terlemeye başladı. Bu benim hayatımı alt üst ediyor çalıştığım ortam zaten malumunuz sosoyal bir ortam acaba bende de anti sosoyal kişilik bozukluğumu başladı tavsiyeleriniz neler.
NAR_K
28-01-2010, 06:23 AM
bir kisilik bozuklugunun oldugunu dusunmuyorum.. sosyal ortamin verdigi ufak heycanlar olabilirmi? yani bu tur bozukluklarin yaninda sizin sorununuz ileri derecede ciddi gozukmuyor sanki.. ama tabi bir profosyonele de danisabilirsiniz..
goffee
28-01-2010, 02:15 PM
kalabalık ortamda yüzüm kızarmaya başladı vs dediğinize göre virütük bir olay olabilir.
yani çeşitli şeylere allerjiniz olabilir.
yada kalabalık havasız ortamda iseniz oksijen sürkülasyonu yoksa oksijensizlikten oluşan bir durum olabilir.
antisoyallikten şüphe etmedim nedense heyecan vs gibi şeylerden söz etmemişsiniz çünkü.
yeniceri21
31-01-2010, 12:11 AM
Kalabalık ortamda konuşma konuşma konusunda çekingen birisiyim kız arkadaşımla b,ile yan yana gelince ellerimde ve yüzümde terleme meydana geliyor bunu da eklemek istedim.
goffee
31-01-2010, 07:16 PM
nereye kadar cekinebilirsin ki?
eninde sonunda seninde insanlarla konuşma ihtiyacın doğacak.
cekintiler yapmaktan sıkılıp of artık rahat konusucam işte kötü bişey diyecek değilim ya gülerlerse gülsünler bişi derlerse desinler diyecegin zaman olcak..
Minnie
01-02-2010, 10:53 PM
bu duruma sebep olan etkenlerin hepsine tek tek bakmak lazım.
çiğdem
28-10-2010, 11:51 PM
Antisosyallik ile a-sosyalliği karıştırıyorsunuz, anti sosyallik ciddi bir kişilik bozukluğudur. Bireyin başkalarının haklarına ve kurallarına sürekli olarak saygısızlık etmesi, saldırıda bulunması ve buna bağlı olarak gelişen davranışlara verilen isimdir. Siz belki çekingen bir insan olmanız sebebiyle kalabalık ortamlara girdiğiniz zaman heyecanlanmaya başlıyor gibi görünüyorsunuz.