Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımcı olun arkadaşlar
komünist_16
25-01-2010, 03:39 PM
bizim okulda çok güzel bi kız var arkadaşlar.ona felaket tutuldum ve onu unutmam gerekiyo.ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
devhis
25-01-2010, 05:25 PM
söyle sevdiğini
komünist_16
25-01-2010, 06:45 PM
o kızn bana gönül verme ihtimali sıfır devhis onun kadar güzel bi kız bize bakmaz en iyisi unutmak
Leavemealone_
25-01-2010, 09:24 PM
Sana diyim eğer bu kız havalı ve popülerse tavsiyem hiç uğraşma. Okulumdan biliyorum bende. (Bi kız olarak diyeyim) kızlar erkeklerden daha acımasız olabiliyor.
goffee
26-01-2010, 01:35 AM
ne kadar çok kendimizle uğraşıyoruz anlayabilmiş değilim.
evt kız sana bakmayabilir başkasında gönlü olabilir bu yüzden bakmaz.
yada ailesinin onay vermeyecegini düşünür umut vermek istemez.
yada kişisel sebebleri vardır bu yüzden seninle olmak istemez içinde yaşadıgı durumu bilemezsin.
şuan bana dünyanın en yakışıklı erkegiNİ getirin bana aşık oldugunu söylesin yinede kabul etmem.
çünkü bir sevdiğim var birini severken bir başkasını sevemez insan..
illa sizi sevmediğini istemediğini söyleyen biri sizi çirkin yada işe yaramaz biri oldugunuz için mi istemiyor olmalı?
yada illaki size benm bir sevdiğim var diye açıklama mı yapmalı?
yada ailem razı gelmez bu yüzden istemiyorum diye açıklamamı yapmalı.
sevin kendinizi biraz siz birini seviyorsanız ona acılın oluyosa oluyor olmuyorsa olmuyordur.
olmuyorsa sizin sevginize karşılık verecek biri elbette vardır.
komünist_16
26-01-2010, 05:18 PM
Sana diyim eğer bu kız havalı ve popülerse tavsiyem hiç uğraşma. Okulumdan biliyorum bende. (Bi kız olarak diyeyim) kızlar erkeklerden daha acımasız olabiliyor.
pelin öyle bir tip değil.normalde onunla konuşuyoruz ama iki lafı bir araya getiremiyorum.felaket heyecanlanıyorum.saçmalamaya başlıyorum.zaten mesajında hiç uğraşma demişsin benim amacım zaten onu unutmak
devhis
26-01-2010, 05:31 PM
o kızn bana gönül verme ihtimali sıfır devhis onun kadar güzel bi kız bize bakmaz en iyisi unutmak
çok güzel kızlar çok yakışıklı erkek sevmezler.zeki severler.
hem belki kız olgun ve alçakgönüllüdür huyunu bi öğren.şansını dene derim
komünist_16
26-01-2010, 06:16 PM
bilemiyorumki devhis ya o kız msnde çevrimiçiyken bile heyecanlanıyorum elim ayapım titriyo
NAR_K
27-01-2010, 03:05 AM
malesef her sevdigimiz veya hoslandigimiz bizden hoslanmyabiliyor:) sende 100% eminsen sana ilgi duymayacagindan daha fazla ustune gitmene gerek yok diye dusunuyorum.. sonucta insanlar bunu hisseder, ve genelde hakli cikarlar diye dusunuyorum. zaten eger tam tersi olursa birgun seni bulur kendiliginden, yani yollariniz kesisir bir sekilde.. simdi ise daha baska kizlarla ilgilenmeye calisabilirsin, msn'den silebilirsin gormemek icin..
komünist_16
27-01-2010, 10:02 AM
nasıl yani nar_k onu tek kalemde sileyim mi?
aLoneaqLe
27-01-2010, 11:40 AM
Kabul etmedi diye üzülmen keşke deneseydim demenden iyidir komünist boşver güzelliğini falan :) Kabul etmesi durumunda kendine güveniyorsan yürütebilirim diye hiç çekinme derim. Msn'de konuşuyormuşsun bak az çok, biraz belli et tepkisini ölç ona göre hareket et birşey olmaz. Kabul etmezse başkalarına ilgi gösterirsin, bu onu sana daha çok yaklaştırır :p