PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimsenin zarar verme takıntısı yok mu?

koaka1
18-01-2010, 10:45 PM
Merhaba ben burcu 15 yaşındayım
Hemen hemen bütün konuları okumaya çalıştım ama hiç zarar vermeyle ilgili bi konu bulamadım bana göre en zoru zarar verme takıntıları, dini tkıntılarıda yaşadım.anneme babama etrafımdakilere zarar verebileceğim düşüncesi beni çok yıpratıyor,böyle takıntısı olanlar veya bunu atllatan arkadaşlar varsa lütfen düşüncelerinizi paylaşın(bir gün başkasını öldürmeden kendim öleyim dedim )ancak canı Allah alır dedim ama gördüğümüz ve duyduğumuz haberlerde sürekli bir cinayet olayıdır hatta en yakınının cnına kıyma hberleri artıyor.bakyoruz bi anlık insan herşeyi yapabiliyor cinnet geçiriyor ... özellkle böyle takıntısı olan arkadaşlar yazın..

elmaelma
18-01-2010, 11:20 PM
hiç cinnet geçirdinmi veya onun gibi birşey? bence şu ana kadar yapmadığın şeylerden .ailene zarar vermek gibi. gelecekte bunları yapma ihtimalin yok insan sencede zor değişmezmi

Leavemealone_
18-01-2010, 11:41 PM
selam burcu bende 16 ıma girdim. Böyle bi takıntım yok ama anlamadım tam arada içinden zarar verme isteği mi geliyor?

goffee
19-01-2010, 02:48 AM
öfkeni kontrol edemeyip zarar vermekten korkuyorsun?
eskiden çok fazla yaşadıgım bir korkuydu.
bence bir uzmanla konuşmalısın.
ben bunun için ilaç kullanmıstım işe yaramıstı.
bununla beraber eger dogru anlamışsam sorunun ana kaynagı diyalog kurmakta zorlanman?
sorunlarını dile getirirken zorlanıyorsun.
ve basit şeyleri tehtit unsuru olarak algılıyorsun.
savunma yada saldırma ihtiyiacına giriyorsun?
dogrumu yanlış mı anladım bilmiyorum.
hiç bir uzmanla görüştünmü?

koaka1
26-01-2010, 12:55 PM
Hiç cinnet felan geçirmedim.Uzmanla görüşüyorum şükürler olsun anneme zarar verme takıntım geçti fakat haberlerdeki aile içi cinayetlerini öğrenince acaba bende yapar mıyım diyorum tamamen geçsin istiyorum

rosaa
01-03-2010, 10:59 AM
Merhaba Burcu, aynı sorunlar bende de var,, acı dolu, ama gene de umudumu yitirmiyorum !

xwezayi
01-03-2010, 03:59 PM
merhaba arkadaşlar bu sorunları eminim bir çok kişi yaşıyordur bende yaşadım bir dönemler. eminim bu sorunları yaşamayan kişiler ilerde bu sıkıntıları yaşamadıklarından duygusuzluğun yarattığı bir boşlukla karşılaşabilirler, sanırım budurumların olgunluğunu yaşamadıklarındandır. bu düşünceyi olbildiğince gündeminizden çıkarın olgunlaştıkça daha iyi kavrayıp anlamlar verip üstesinden geleceksinizdir