PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grup kapatma!

okb_magduru
13-01-2010, 01:16 PM
İyi günler arkadaşlar son 3-4 haftadır siteye bakıyorumda sitede zaten kullanıcı sayısından fazla olan ziyaretçiler rekorlarına rekor katıp kayıtlı kullanıcıların arasında fark yaratmayı başarmışlar..

Bu açılan MSN grup' un kapatılmasını istiyorum çünkü sitede yazılanlar cevaplanmıyor konular okunmuyor sitede solaşan kullanıcı sayısı 0 a yakın dertlerimizi paylaşıp fikir edinmek isteyen kullanıcılar yararlanamıyorlar(MSN grubu Bilmeyenler), MSN grupta fazla durmadım ne olup bittiğindende pek haberdar değilim ama paylaşılacak bir şey var ise bunun sitede paylaşılması daha makbule geçer bu sayede çevremizin daha gelişebileceği gibi bazılarımızada fikir edinebilmesini sağlamak daha mantıklı gibi geliyor bana.

Doktorun önerisinin dışına çıkmamalı tabiiki hastalarımız sadece adı üstünde bir FORUM sitesi olması YOKSA MSN GRUP'ta kendimizden başka (sınırlı sayıda kişi) birileriyle paylaşamayız başkalarıda içini dökemez dökse dahi MSN GRUPtan cevap yazan olmaz!

Ben kapatılması yönünde oyumu kullanıyorum sizler?

goffee
13-01-2010, 01:35 PM
Msn grubunun kurulma sebebi zaten birebir konuşma ortamı olmasını isteyenlerden kaynaklanıyor.
yanlış hatrlamıyosam Msn grubu kurulması fikrini ortaya atan kişi bendim ancak buda chat sistemi düzeltilinceye kadarlık bir durum.
bunu isteyenlerde zaten buranın insanı o yüzden ben bişi diyemicem.
yani ikilem yaşıyoruz.
ben baştan söyledim msn de bulunurum ama sadece forumda fırsat bulursam öyle.
çünkü zaten benm asıl mekanım forumdur.
dün bir arkadaşımıza bende bu konuda dert yanmıştım yeni gelen üyelerin yardımımıza ihtiyacı var.
eskilerinde birebir dertlerini dinlenmesine ihtiyac var bende topluca karar verilmeli.
bu yüzde oylama yapılması gerektigine bende inandıgım için forum diyorum.
bununla beraber Msn grubunu kapatmak istemeyen arkadaşlarımız kapatmaz onlara karışamayız.
herkes kendi tercihini yapmalı.
tek söyleyebilcegim bölünmeyelim birlikten kuvvet dogar bu yüzden forumda kalalım.

mektebi-hayat
13-01-2010, 05:13 PM
sitede chat olmayışından kaynaklanan bir ihtiyaçla msn sohbeti açıldı.Goffee nin de dediği gibi fikir benden çıkmış değil.Sitenin müdavim üyelerinden başta selina goffe bulbeni ve daha bir çok arkadaş chat olmadıgından dolayı çok bunaldıklarını söylediler.anlık iletilerle sohbet edip dertleşme ve rahatlama ihtiyacları var insanların.chat ve forum birbirinden çok farklı iletişimler.biri diğerine engel teşkil etmez.sitede kimsenin olmadığını söylüyorsunuz ama gelin bakın chatte de kimse yok.yani birbiriyle alakalı değil.

okb_magduru
13-01-2010, 08:40 PM
Zaten bir çet odamız mevcuttur, oraya yazsak daha iyi olmaz mı?
msn grup olunca siteye katılım neredeyse olmuyor ama sitede bir çet kutusu olupta orda sohbet etmekle beraber aynı zamanda forumda açılan konularada cevap yazabilmek için zemin hazırlıyor ama çet kutusu olmadığı halde zaten sitenin bir çet bölümü var.
Aynı zamanda forumda son yazılan konular eklentisininde kurulmasını istiyorum
Buda bizim birliğimizle oluşacak bir şey...

goffee
13-01-2010, 08:59 PM
Zaten bir çet odamız mevcuttur, oraya yazsak daha iyi olmaz mı?
msn grup olunca siteye katılım neredeyse olmuyor ama sitede bir çet kutusu olupta orda sohbet etmekle beraber aynı zamanda forumda açılan konularada cevap yazabilmek için zemin hazırlıyor ama çet kutusu olmadığı halde zaten sitenin bir çet bölümü var.
Aynı zamanda forumda son yazılan konular eklentisininde kurulmasını istiyorum
Buda bizim birliğimizle oluşacak bir şey...

buda bir fikir ve fena değil.
ancak chat odası bölük pörcük.
biz tam anlamıyla bir chat odası seçelim.
yeni bölüm açmayalım.

Selina
13-01-2010, 09:10 PM
chat icin yeni gelisme yazilmis,

1 gün önce

Psk.Seyfettin TEKİN
Süper Moderatör

http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?9609-proteste-edelim-arkadaslar&p=78051#post78051

IDDQD
13-01-2010, 09:17 PM
okb_magduru bunlar senin kuruntun. Sohbet odasına üşenme gir bir bakıver, in cin top atıyor zaten. Forumdaki sessizlik, son zamanlarda yapılan habersiz değişikliklerden veya forumun yeni görünüşüne alışılamamış olmasındandır. Keşke sistem onarma işini, vb'in sürümünü yükseltmeden yapsalardı. Çok daha kullanışlıydı.Kendimi attan inip, karetta karettaya binmiş gibi hissettim. Umarım bir gün mutasyona uğrayıp ninja kablumbağa olur.

Bence msn grubuna tam katılım olduğu sürece forumunkinden çok daha kullanışlı hem de daha hızlı.

Foruma eskisi kadar katılımın olmaması, yukarıdaki sebeplerden ileri geliyor olabilir, hatta geçen gün forumda meydana gelen tatsız olay (orkların saldırısı) yüzünden de olabilir. Ama msn grubuyla hiç ilgisi yok. Zaten msn grubunu açmak, foruma girdiğimde aklıma geliyor.

İkincisi, ben bu foruma sohbet için gelmiyorum. Sadece sohbet için oluşturulmuş pek çok forum var, eğer derdim dert değil de sohbet şamata olsaydı inan ki psikoloji forumu yerine o forumları veya facebook'u tercih ederdim. Ama benim bir takım dertlerim var ve burada beni anladığını bildiğim insanlara danışıyorum. Zamanla, tanıdığım sevdiğim insanlar da var tabii ki ama bu forum yeri değil. Msn belki daha uygundur. Msn'de sohbet eder dertleşirsin ama burada danışır öğrenirsin.

İyi akşamlar.

adhoc
23-03-2010, 11:38 PM
evet hazele katılıyorum aynen... chat çok güzeldi