PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Psikoloji msn sohbet odası

mektebi-hayat
07-01-2010, 10:27 PM
Bu adresi ekleyin arkadaşlar.

..........................................

elmaelma
07-01-2010, 10:40 PM
online web tarayıcı üzerinden bir çözüm bulsak

reDragon
07-01-2010, 11:08 PM
msn grupları var. Herkes msnine aynı mail adresini ekliyor. O msn adresi ortak konuşma alanı oluyor. İstemezseniz msn adresiniz gözükmüyor. Bence buranın modlarından biri kurarsa çok daha iyi olur.

Örneği için .............. adresini ekleyin. Buradan bağımızsiz başka bir sitenin grubu. msn e ekledikten sonra konuşma açın ve titretin. Panel açılacak. İnceleyin. Yukarıdaki nasıl bilmiyorum.

goffee
08-01-2010, 07:56 PM
hiç kimse fikrini söylemezse bir yere varamayız.
düne kadar istediğini söyleyenlerin sesi çıkmıyor bende sırf sizin için yapalım demiştim ama galiba vazgectiniz?
mektebi hayat sürekli yazılarını silmeyi bırak kendini oldugu gibi sev.
güzel bir espiri yaptın bizler katıla katıla güldük sen yazdıgını silmişsin.
IDDQD sana sadece espirili şekilde cevap vermiş bunun için yazı silmeye felan gerek yoktu.
gülüp geçin bu gibi şeylere.
şimdide msnde buluşalım dedin bunuda sildin.

ben grupsimi bilmediğim için bişi yapamadım.
en son neye karar verdiniz facebook hariç herşeye varım.
facebook özel oldugu için istemiyorum gercek bu.
ve facede bildigim kadarıyla chat yok varsada bizede tarif edin.
bildigim kadarıyla kişisel sohbet bölümü var ama sürekli kasılıyor ve donuyor.
çogu zaman acılmıyor.

chenn
08-01-2010, 10:04 PM
ekledim dostumm

goffee
08-01-2010, 11:44 PM
tamm bende ekledim

mektebi-hayat
09-01-2010, 11:54 AM
seviyeli ve içerikli sohbet odamız açılmıştır. sitedeki arkadaşlarımızı bekliyoruz.teşekkürler

Bu adresi msn listenize ekleyin

mektebi-hayat
09-01-2010, 10:13 PM
bu konuyu güncel tutalım arkadaşlar.

IDDQD
10-01-2010, 02:16 PM
Bunu yazdıktan sonra bazı arkadaşların mesajlarını silmemesini umarak, bir öneride bulunmak istiyorum:
Groupsim güzel fikir. Sanırım, şimdilik forum yavaş olduğu ve tam oturmadığı için sohbet odası konmuyor. Ama forumdaki sohbet odasında, doğal olarak katılımcılar forumdan üyeler olmak zorundaydı. Fakat bu msn sisteminde böyle bir durum söz konusu değil. Bu da dışarıdan da katılımcıların gelebileceği anlamına geliyor. Bazı msn gruplarında gördüğüm kadarıyla bu sistem, bazılarının diğer katılımcıların huzurunu bozarak bundan zevk aldığı bir alan haline gelebiliyor. Ayy açık, anlaşılır olsun diye uzattıkça uzattım. Umarı anlaşılmıştır.

Kısaca:
Grup alımlarının bir denetimi olmalı. Örneğin, yeni katılmak isteyen bir kullanıcı, mektebi-hayat'a özel mesajla msn'sini göndersin. Böylece kullanıcı adıyla baş vurmuş olur. İmkân varsa eğer, gruptaki üye adı da başvurduğu isim olarak ayarlanır ve değiştirilemez olur. Böylece herkes birbirini bilir.

Silsem mi göndersem mi bilemedim. Neyse benimkisi sadece bir öneri.

mektebi-hayat
10-01-2010, 03:45 PM
ıddqd mesajın için tsk ederim. şöyle cevap vereyim. Denetim konusunda kesinlikle içiniz rahat olsun arkadaşlar. Ben bu sohbet ortamını açarken, tamamen serbest önüne gelenin girip çıkabildiği seviyesiz bir ortam olsun diye açmadım.Kesinlikle öncelik sitemiz üyelerine verildi ve sohbete sitedeki üye adınızla katılın diye not düşüldü.Dışardan gelenlere minimum tolerans gösterilecek ve seviyesiz diyaloglara kesinlikle izin verilmeyecek.Bunları ben bizzat ortamdan uzaklaştıracam.hatta ben daha ileri gidip prensip olarak, bir fikir,düşünce yada problem sahibi ve paylaşımı olmayan ve sırf gırgır yapmak için sohbete devam edenleri belli bir süre sonra uzaklaştıracam.seviye ve nitelikli içerik konusunda ciddiyim.

chenn
10-01-2010, 11:11 PM
IDDQD : mekteb_i hayat çok titizdir emin ol.sıkı denetliyor takip edebildiğim kadarıyla..ellerine sağlık tekrar bu girişimde bulunduğu için...........

plüton
11-01-2010, 12:52 AM
Yöneticilerden ya da köklü üyelerden beklenen bir girişim. Selina abla gurup kurduktan sonra bu kaçıncı gurup merak ettim.

mektebi-hayat
11-01-2010, 08:28 PM
seni de bekleriz pluton

IDDQD
12-01-2010, 10:37 PM
Ben geliyorum arada ama kimse bulunmuyor. Kendimle selamlaşım kapatıyorum. Genellikle hangi saatlerde daha canlı oluyor?

mektebi-hayat
13-01-2010, 02:39 PM
genelde 22:00 den sonra canlı ama değişebiliyor.

Minnie
14-01-2010, 01:55 PM
ben bu durumu sevmedim. Tekrar bir chat box uygulaması yapmak mümkünmü acaba?

aLoneaqLe
14-01-2010, 03:21 PM
Yöneticilerden ya da köklü üyelerden beklenen bir girişim. Selina abla gurup kurduktan sonra bu kaçıncı gurup merak ettim.
plüton doğru diyorsun da, selina'nın grubundan benim bile haberim olmadı senle msn'de görüşmemize rağmen. selina söylemese de olmayacaktı yani : ) mekteb-i hayat'ın grubundaydım ben de..

ben bu durumu sevmedim. Tekrar bir chat box uygulaması yapmak mümkünmü acaba?
Minnie, chatbox konusunda araştırma yaptım biraz. Yazılmış birkaç kod var şu anda, yönetim isterse ekler. Lisans ücreti de uygun bildiğim kadarıyla 5$ civarı birşeydi ama alternatif pek yok henüz. Sistem yeni olduğu için, eklentileri yeni yeni yazılıyor..

yusufyuzlu17
16-01-2010, 11:08 PM
Ben de ekledim...

IDDQD
16-01-2010, 11:52 PM
var mı yok mu bilmiyorum ama benim listede offline görünüyor. ya atıldım ya da kapanmıştır

chenn
17-01-2010, 12:03 AM
ewt kapalı bnde baktım:( sorun var galiba

mektebi-hayat
17-01-2010, 12:08 AM
what is ocd gruba bekleriz kardeşim seni de. bende de grup ofline görünüyo. araştırıyorum.. yarın düzelmezse grup üyelerini yeni bir gruba tasıyabilirim.. bakalım

mektebi-hayat
17-01-2010, 01:53 PM
düzeldi online şu an.........

yusufyuzlu17
17-01-2010, 03:43 PM
Ben ekledim ama hala oflinee :(..

mektebi-hayat
18-01-2010, 10:45 PM
nerdesiniz arkadaşlar...........

Leavemealone_
18-01-2010, 11:42 PM
bende ekliydi ama engelledim. Sebebi; her dakika pencerenin açılması :S

ilkadım
19-01-2010, 10:44 AM
arkadaşlar benide haberdar edermisiniz?başka bir odadamısınız

goffee
19-01-2010, 01:23 PM
eger msninize eklediyseniz msninizi actıgınızda oda kendiliğinden acılmazsa önce PSİKOLOJİSOHBETİ tıklayın.
sonra titreşime basın.
arada yeşil yenileme bütonuyla menü sayfanızı yenileyince yeni arkadaşlarınız gelmişse haberdar olursunuz.
sayfada şuanda sorun yok açık ancak kimse yok.

yusufyuzlu17
20-01-2010, 07:37 PM
Ben eklememe ragmen hala oflinee gözüküyor pes etmeye başladım :(...

goffee
20-01-2010, 08:20 PM
sorun yok acıkta şuan biz yazısıyoruz sayfayı tıkla titresime bas.

Nevermind
07-02-2010, 07:31 PM
Sakın bu adresi eklemeyin hakaretin küfürün biri bin para!
küfür yemek istemiyorsanız bu adresi eklemeyin!

IDDQD
07-02-2010, 11:30 PM
sohbet odası açılsada, şu msn furyası sona erse:p

mektebi-hayat
08-02-2010, 12:15 AM
Sakın bu adresi eklemeyin hakaretin küfürün biri bin para!
küfür yemek istemiyorsanız bu adresi eklemeyin!

Bir insan bu kadar seviyesiz ve alçak olabilir. Sohbete geldin, hiç selam vermeden bi söz söylemeden,en adice küfrü ettin ve bende seni attım.şimdi gelmiş burda ne yazmışsın.pes.
site yöneticilerinden üyelikten atılmanı istiyorum.Sohbetimizde böyle seviyesiz insanları istemiyoruz herkese duyurulur.iyi niyetli paylaşımcı arkadaşlarımızı bekliyoruz.

İçimdekiDeniz
08-02-2010, 12:46 PM
bazı insanlar komedi malesef...

goffee
08-02-2010, 11:35 PM
kişisel sorunların yansıtılmaması gerekiyor.
Mektebi arkadaşımızı yeteri kadar tanımasamda şuana kadar chatte hiç bir saygısızlıgını görmedim.

bu arada abimin belini incitmesinden dolayı forumada chatede fazla uğrayamıyorum.
uğrasamda çok yorgun oldugum için cevap yazamıyorum özel mesajlara bile cevap yazamadım haber etmek istedim.

plüton
10-02-2010, 03:39 PM
Bu msn guruba giren birkaç kişinin gurup kurucusu tarafından sözlü tacize uğradığını birinci ağızlardan duyunca konuyu admine taşıdım inşallah en kısa süre içerisinde admin bu sorunu çözecektir.

Bu arada kimlik ifşası ouyor ama söylemeden yapamayacağım ruhaniyetle mektebi-hayat aynı kişidir, forumda iki nick kullanmakta kesinlikle yasaktır.

Anlayışınıza.

mektebi-hayat
10-02-2010, 07:07 PM
İddialar tamamen asılsızdır pluton.için rahat olsun.zaten doğru dürüst bi sohbette yok.Ben bile bazı günler giremiyorum.yine de seni de bekleriz arkadaşım.Bu arada evet ruhaniyet bendim ama o niki iptal ettirdim.yani iki nik kullanmıyorum.bilgilerinize.

Tüm arkadaşlarımızı bekliyorum.:) Bu adresi eklemeniz yeterli group1045445@groupsim.com

Selina
05-08-2010, 02:34 PM
.......................................

güncellllll......

güncel..............

güncel...............

güncel............

güncel......

güncel.....

tesekkürler chenn :D

güncelllllllll..........

Lütfen arkadaslar artik bu gibi yorumlar yapayin ,

"tesekkürler......ellerine saglik ...paylasim icin tesekkürler ...güncel"

bundan sonra bu gibi yorumlari siliyorum .
Bilginize

konuda klitlenmistir !!
msn özeldende istenebilinir