PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rabbim Bir insan koy kalbime...

chenn
04-01-2010, 11:03 PM
Rabbim Bir insan koy kalbime...
Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsunVe bana öyle bir insan sevdir ki
O insan...in kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun
Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayim
Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsunOnunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Oyle bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsinSevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem’e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Olüler birer birer uyansin sevgimizleBize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki
“Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde… bizde onlardayiz.
Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor..
Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsunVe bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde... Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsunOnunla oyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Oyle bir sevgili verki bana Ona sarildigimda kainat bize baksin Birbirine sarilsinSevgimiz kurtla kuzulari baristirsin Bize bakip seytan Adem’e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizleBize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki “Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde… bizde onlardayiz. Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde.. Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor..

ilkadım
04-01-2010, 11:07 PM
anlamı ve doygunluğu ağır bir şiir chenn ama güzel...saol.

mektebi-hayat
04-01-2010, 11:24 PM
Abartılı,masalsı,ütopik,felsefi,mistik ve hayali olmuş.. ne böyle yüce bir insan vardır ne de böyle bir aşk.. eğrisi doğrusuyla insanların dünyası bu.. düşe kalka hayatta yaşanır aşk ta.. mühim olan kalbler güzel olsun.. bence böyle dostum..bir de büyük beklenti,büyük şartlanmalara ve onlarda ila nihaye büyük hayal kırıklıklarıyla neticelenir.

chenn
04-01-2010, 11:30 PM
dostum yaaa ne kötüsün...aşk olsun yani hayal kurmanın nesi kötü? :)) tamam bunların hepsi imkansız ama...neyse aslında sen daha çok haklısın susuyorum ben...zaten aşk da istemiyorum mümkünse bi süre uğramasın bana:)

mektebi-hayat
04-01-2010, 11:34 PM
"mühim olan kalpler güzel olsun" bu cümlede hayali güzellikleri, yüce duyguları ve kusursuz ütopyaları içimizde yaşamalıyız demek istedim aslında.. gözden gaçmıışş :D

chenn
05-01-2010, 07:52 AM
kalpler güzel..sen rahat ol:)

burcuburcu
05-01-2010, 11:14 AM
Hangi büyük aşk sonunda mutlu kavuşma sahnesiyle son bulur ki?İnsanın peşinden gittiği şey bir parça gizem değil midir?Aşkı aşk yapan acının verdiği haz değil midir ki?Düşünsenize Leyla ile Mecnun evlenmiş;ya da Romeo ve Juliet...Her neyse...Çoluk çocuğa karışmışlar.Akşam eve yorgun gelen adam kadına bakmıyor bile,kadının biri kucağında biri eteğinde iki yaramaz velet,saçlar diken diken,geçim sıkıntısı..Fonda romantik aşk sözleri.Hadi bee...Geçelim bunları.Hayatınızı ne yin yönlendirmesine izin verirsiniz?Aşkın mı yoksa yalnızlık korkusunun mu?

çürük
09-03-2010, 02:17 AM
en büyük aşkın da olsa en güzel kadın veya en yakışıklı erkek de olsa sabahları kalktığında ağzından sarkan kurumuş salya yastığı kaplamış kuru kafa derisi saçlar ve topak sümükler olacaktır!
unutmayın bunu...

SormaNeden
24-05-2011, 08:51 PM
Paylaşım için teşekkürler

İnsan
24-05-2011, 08:57 PM
Güzel yazılmış ama benim için anlamı yok :)

bekirecr
19-07-2011, 04:52 PM
rabbim bir insan koy kalbime...
Rabbim
bir insan koy kalbime
ama o insan senin de
sevdigin olsunve bana öyle bir insan sevdir ki
o insan...in kalbi seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
onunla bulusmus olan sen olasin onunla el ele tutustugumuzda
ıkimizin uzerinde senin elin olsun
bana öyle gözler göster ki
ben o gözlerden sana bakayim
bana öyle bir sevgili ver ki
o gözler cennete acilan iki pencere olsunonunla oyle bir yolda yürüyelim ki
kilavuzumuz sen olasin ey rabbim oyle bir sevgili verki bana
ona sarildigimda kainat bize baksin
birbirine sarilsinsevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
bize bakip seytan adem’e secde etsin
günah sevap ugruna kendini feda etsin
olüler birer birer uyansin sevgimizlebize öyle bir sevgili ver ki rabbim!
Sevgimizde muhammed sevilsin oyle sevelimki birbirimizi
hz. Hatice göklerden bize seslensin
ve desin ki
“bak ya muhammed bak su sevgililere onlar bizde… bizde onlardayiz.
Bak askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah askimizi öyle cok seviyorki binlerce insana yasatiyor..
Rabbim bir insan koy kalbime ama o insan senin de sevdigin olsunve bana öyle bir insan sevdir ki o insanin kalbi seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce onunla bulusmus olan sen olasin onunla el ele tutustugumuzda ıkimizin uzerinde... Senin elin olsun bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden sana bakayim bana öyle bir sevgili ver ki o gözler cennete acilan iki pencere olsunonunla oyle bir yolda yürüyelim ki kilavuzumuz sen olasin ey rabbim oyle bir sevgili verki bana ona sarildigimda kainat bize baksin birbirine sarilsinsevgimiz kurtla kuzulari baristirsin bize bakip seytan adem’e secde etsin günah sevap ugruna kendini feda etsin olüler birer birer uyansin sevgimizlebize öyle bir sevgili ver ki rabbim! Sevgimizde muhammed sevilsin oyle sevelimki birbirimizi hz. Hatice göklerden bize seslensin ve desin ki “bak ya muhammed bak su sevgililere onlar bizde… bizde onlardayiz. Bak askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde.. Allah askimizi öyle cok seviyorki binlerce insana yasatiyor.. ağır bir şiir ama anlamı güzel ve dokunaklı.