PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : proteste edelim arkadaslar

Selina
30-12-2009, 07:35 PM
proteste edelim arkadaslar ,

eger böyle kalirsa ..zaten yorumcu degilim ,hic girmem artik herhalde.Sanki bütün arkadaslar yok oldu aniden,kendimi simdi eskisi

gibi hisediyorum,hic sevincim kalmadi artik buraya girmek icin.Dogrusu Piskolojime tam ters tepki verdi.

Bana en azindan chatin olmasi cok bir faydasi vardi , ve arkadaslar hemen yardimci olurlardi..cokda yararini gördüm kendi adima.

ve artik burda böyle bosda oturulmaz, chat varken beklerdik ve ayrilmazdik forumdan.

proteste edelim diyorum, eski forumumuzu geri istiyoruz diye.

Ama aAdmin bunun böyle olmasini karar vermis sanmiyorum degistirecegini,

yinede denemekte fayda var

yusufyuzlu17
30-12-2009, 08:56 PM
Bende begenmedim....

Rosalie
30-12-2009, 10:15 PM
Bu sürümün daha fazla özelliği var anladığım kadarıyla. Ve admin geliştirecektir biraz sabırlı olun arkadaşlar...

seratonin
30-12-2009, 11:27 PM
arkadaşlar sizi anlayabiliyorum inanın son birkaç gündür bu forumda karşılaştığım sorunlardan dolayı ki eğer düzeltilmezse tamamen ayrılma kararı almak zorunda kalıcam. burada bunlardan bahsetmeyeceğim konuyu saygı duyduğum admin hocama zaten ilettim. iyi geceler arkadaşlar sağlık ve sıhhatle nice senelere erişmeniz dileğiyle

chenn
30-12-2009, 11:54 PM
yaa bnde alışamdım bu düzen çok soğuk ve sıkıcı geldi sanki..blmiyorum belki alışdığımız düzen kolaya geliyodu zoruma gitti nerden neye bakacağımı bilemedm pek..inş çabuk adapte olabilirim ama sevmedm ne yalan söyleyim ön yargı mı ne?

gözlerimhalaçocuk
31-12-2009, 12:21 AM
merhabalar:))

bende sizlere katılıyorum hele ki zamanlaması çok kötü oldu bu yeni düzene geçişin.... kendimi zaten boşlukta hissettiğim şu günlerde yakın bulduğum güvendiğim bi arkadaşım yok oldu sanki... ama yinede zamanla alışacağımızı çünkü ; burayı güzel ve değerli yapanın biz üyeler olduğumuzu e biz de burdaysak sorun olmayacağını düşünmeye çalışıyorum:)))

gözlerimhalaçocuk
31-12-2009, 12:22 AM
merhabalar:))

bende sizlere katılıyorum hele ki zamanlaması çok kötü oldu bu yeni düzene geçişin.... kendimi zaten boşlukta hissettiğim şu günlerde yakın bulduğum güvendiğim bi arkadaşım yok oldu sanki... ama yinede zamanla alışacağımızı çünkü ; burayı güzel ve değerli yapanın biz üyeler olduğumuzu e biz de burdaysak sorun olmayacağını düşünmeye çalışıyorum:)

IDDQD
31-12-2009, 01:36 AM
aslında eski tema kullanılsa böyle yabancılık çekmezdik. bir de eskisine göre çok yavaş.

goffee
31-12-2009, 03:12 AM
bence sakin olun hiç birimiz biryere gitmiyoruz.
ben burdayım.
tema yüzünden sorun yaşıyorum ekran ayarlarımı kısmak zorundayım ışık vs.
ilk açılışta korkunç bir yavaşlık vardı şuan sanırım tamamen düzeldi.
ancak bunlar geçici şeyler.
tema düzeldiği zaman sorun kalmayacaktr.

devhis
31-12-2009, 04:46 AM
ben denedim giremiyordum foruma daha şimdi girenbildim selina :(
chat olsa tabi daha iyi olurdu ama napalım yok burdanda konuşabiliriz.nasılsa burdan chat hızından daha hızlı geliyodur mesajlarımız eminim :o

goffee
31-12-2009, 11:45 PM
bence bu düzenlemelere birkaç gün ara verilsin bir çok kişi buraya bagımlı.
kaç gündür forum yok alışmışım ben bile sıkıldım.

atomcekirdegi
01-01-2010, 10:15 AM
Evet eski forum düzeninden tamamen farklı olmuş ama oturması biraz zaman alacaktır.Yeni tema tam olarak kullanıma hazır olduğuna gerekli düzenlemeler yapılıp forum eski tadında son teknoloji hızında ilerlemeye devam edecektir arkadaşlar,o yüzden birazcık bekleyelim bakalım ;)
bana nasıl bir sürpriz oldu anlatamam,uzun zamandır siteye gelemiyordum,siteye girdiğimde yanlış bi yere girdim sanıp adres çubuğunu 3 kere kontrol ettim sonra konulardaki nicklerinizi görünce anladım doğru yerde olduğumu :)

Selina
02-01-2010, 07:59 PM
benim nasil piskolojime vurdu bi bilseniz evde deli dana gibi oldum.
kac zamandir buranin destegine alismistim.artik yok yook yoook...acaba Admin farkindami bazi üyelerin piskolojisi bozuldugundan..neyse bu gidisle ne bekliceksem ,degisen biseyde olmaz ne chat nede baska bisey..bende zamanla artik yok olurum

ilkadım
03-01-2010, 07:12 PM
forma kendini çok kaptıranlar için konuşmak bişi kazandırmaz ama alışcaz selina ki başka yapcak bişi varsa yapalım.

rOm@ntik_sErSeRi
12-01-2010, 06:46 PM
evet bende aynı fikirdeyim diğer arkadaşlarla şu yaşadığımız zor dönemde chat sayesinde sıcak bi ortamımız vardı lütfen bunu engellemeyin

MRWBKR
12-01-2010, 07:13 PM
Bir yetkili de cevap yazsa bari ya...

Psk.SeyfettinTekin
12-01-2010, 08:32 PM
Merhaba,
Yukarıda yazmış olduğunuz şikayetlerinizi

okudum,chat konusunda araştırmalarımız

devam ediyor..umarım en kısa zamanda

chatbox tekrar açılacaktır.

Bilgilerinize

Psk.Seyfettin TEKİN
Süper Moderatör

goffee
18-01-2010, 08:41 PM
arama kutucugunun ayarları değiştirilmiş.
aradıgımız şeyler bulunmuyor.
profilimizdeki mesajlara ulaşım kaldırılmış.
ilk anda bunun bir hatadan olabilcegini düşünmüştüm. ancak artık ayarlarla oynanmış oldugunu düşünüyorum..
paranoya yapmak istemiyorum ancak yetkililerin açıklamalarıda geç geliyor.
bizleri bilgilendirmeli açıklama yapmalısınız.

Selina
12-04-2010, 03:37 PM
chatimizi okadar cok özledimki , yönetim söz vermisti sanki burda cocuk kandiriyorlar
Merhaba,
Yukarıda yazmış olduğunuz şikayetlerinizi

okudum,chat konusunda araştırmalarımız

devam ediyor..umarım en kısa zamanda

chatbox tekrar açılacaktır.

Bilgilerinize

Psk.Seyfettin TEKİN
Süper Moderatör

9 ŞUBAT
16-04-2010, 02:39 PM
Arkadaşlar şu anda chat in açılmaması teknik sorundan dolayı kaynaklanıyormuş ,en kısa zamanda açılacagını umit ediyorum .

Sayın adminimizin gonderdigi cevabı aşagıda okuyabilirsiniz .

Merhaba,
Sözünü ettiğiniz eklentilerin kurulmamasının nedeni bu eklentilerin yeni vbulletin sürümüyle uyumlu olmaması.
Uyumlu sürümleri çıktıkça ben aktifleştireceğim.

Şu an top 10 eklentisinde sorun yok görünüyor.

Chat eklentiside çıktığında yerleştirmeye çalışacağım.

Görüşmek üzere hoşçakalınız

Minnie
20-04-2010, 06:28 PM
bu güzel habermiş :)