Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benimki Çok Degişik ve Okunmaya Deger Bir Sorun Yardım Bekliyorum

Qline
22-12-2009, 04:55 PM
ben herşeyi baştan aşşagıya yazayım diye düşünüyorum belki uzun olabilir hayatımın büyük bir bölümünü bilgisayar başında geçirmiş bir cocuktum 15 16 17 18 derken oldu bitti yaşım geldi 21'e dışarı pek cıkmazdım internetim ve ben önceleri ise çabuk aşık olan biriydim utangaçtim aşırı derece ve cinsellige çok düşkündüm gün geldi geçti msnde bir kızla konuşmaya başladım kız yabancıydı kıza aşık oldum kameradan oda bana oldu ingilizceyi vs ögrendim gel zaman git zaman uyanırdım konusurdum uyurdum sonra bütün gün gece saatlerde rüyalarımda hep o vardı ama mesafe uzaktı kız yabancıydı cok kıskanıyordum onu acaba kimle konusuyor ne yapıyor vs tartışırdık hep karı koca gibiydik yanına gitmek istiodum hep bi türlü gidemiyordum neden bilmiyordum ama gidemiyordum hep pc başında oldugum için herhalde oda gelmek istiodu aynı şekilde cok seviyordum allahım böyle bir aşk olurmu diyordum geceleri uyuyamıyordum bir gün geldi ayrıldık HERŞEY BURDAN SONRA BAŞLADI KOPMA NOKTASI

gururlu oldugum içinde okadar acıya ramen geri dönmedim

bir gece uyurken içimde cok büyük bi sıkıntı ne oldugunu çözemiyordum ama duvarlar yürüyor üstüme geliyordu sanki gögsümde bir agrı nefes alamıyordum stress sinir insanlara herşeye herkese kendime sinirliydim kızıyordum ertesi gün kalktgımda cinsel istegim sıfıra inmişti yani ereksiyon olmam tamamen kaybolmuştu stress sinir çöküntü intiharı düşünüyordum çogu zaman içki uyuşturucu kullandım bi süre eskiden yapamm dedigim şeyleri yapıyordum sonra bi gün bi doktora gittim paxil verdi bana kullandım cok iyi geldi cinsel sıkıntım var dedim o olur dedi yaştan dolayı ilacı yazdı yolladı ama benim sorunum daha farklıydı bir gün öncesine cinsel istegin son derece güçlü olan birisinin o sıkıntıyla uyuyup ertesi gün sıfıra düşmesi normal birşeymi sizce eskisi kadar olmasada sorunum devam ediyor şimdi o kızı unuttum ama eski cocuk yok sanki o içten gülen kızlara bile eskisi gibi göremiyorum ne bileyim cok büyük bir çöküntü oldu bana bu neden oldu nie bilmiyorum tabiki durumu kötü olanlarda vardır ama ben böyle bir acı yaşamadım suanda ereksiyon oluyorum ama cinsel ilişki sırasında koruyamıyorum bilmiyorum neden

SORUMU OKUYAN VE Bana yardımcı olabilecek doktorlardan istanbulda varsa yardımcı olabilirim diyen msn adresiyle bir şekilde ulaşmak isterim ve gerekirse muayene olmaya kendisine giderim iyi günler

goffee
22-12-2009, 05:54 PM
tamamen normal birşey.
öncelikle şunu söyleyeyim ben doktor değilim çok fazla bilgi sahibi değilim bunun altını çizeyim.
ancak bildigim kadrıyla bu gibi durumlarda aniden cinsel aktivitelerini yitirmen çok normal.
çünkü aşka güvenini kaybetmişsin. artık cinsellik için bir sebebin kalmadıgını düşünen bir bedenin ve zihnin var.
ve cinsellik isteklerin bu yüzden sıfırlanmış.
bazı evliliklerdeki cinsel isteksizliğinde en büyük sebebide zaten budur.
eşlerin birbirine karşı güvensizlikleri kırgınlıkları cinsel sogukluga sebeb olur.
hisler olmayınca birşey yapabilmeleri imkansızlaşır.
karşına uygun biri cıkınca aniden düzelebilcek birşey bu.
o yüzden hiç merak etme.
ama yinede bir doktora danışman daha iyi olur.
ayrıca bize anlattıgının dışında başka sorunlarında varsa doktora durumu anlatmanı tavsiye ederim.

Qline
22-12-2009, 06:09 PM
tamamen normal birşey.
öncelikle şunu söyleyeyim ben doktor değilim çok fazla bilgi sahibi değilim bunun altını çizeyim.
ancak bildigim kadrıyla bu gibi durumlarda aniden cinsel aktivitelerini yitirmen çok normal.
çünkü aşka güvenini kaybetmişsin. artık cinsellik için bir sebebin kalmadıgını düşünen bir bedenin ve zihnin var.
ve cinsellik isteklerin bu yüzden sıfırlanmış.
bazı evliliklerdeki cinsel isteksizliğinde en büyük sebebide zaten budur.
eşlerin birbirine karşı güvensizlikleri kırgınlıkları cinsel sogukluga sebeb olur.
hisler olmayınca birşey yapabilmeleri imkansızlaşır.
karşına uygun biri cıkınca aniden düzelebilcek birşey bu.
o yüzden hiç merak etme.
ama yinede bir doktora danışman daha iyi olur.
ayrıca bize anlattıgının dışında başka sorunlarında varsa doktora durumu anlatmanı tavsiye ederim.

birisiyle cıktım sevdim ama olmadı eskisi gibi sonra suanda birisiyle daha cıkıyorum seviyorum iyi ama eskisi gibi olamıyorum malesef bilmiyorum yardımcı olmk isteyen doktorlar okursa sevinirim gelirim muayene olurum

goffee
22-12-2009, 06:21 PM
dediğim gibi güvensizlik sorunu oldugunu düşünüyorum zamanla atlatırsın.
ancak ben doktor değilim dediğin gibi sen yinede görüş.
Minnie arkadaşımızın bir sitesi var ordan doktolara ulaşabilrsin.
Minnie arkadaşımız psikolojik danışmandır.

bu Ninnie arkadaşımızın profili: (ona mesaj bırakabilrsin)
http://e-psikoloji.com/forum/members/minnie.html
buda sitesi:
www.cocukvegenc.com