PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : okb'siz olmak için canımı vermeye hazırım :(

okb.dert
20-12-2009, 11:22 AM
takıntılarımı anlatacak gücüm kalmadı artık :( şuraya yazacak takatim bile yok.

Allahım bir an önce canımı alsın başka bir şey ıstemıyorum,yaşamaktan daha dogrusu YAŞAYAMAMAKTAN BIKTIM! :( normal bır ınsan olsaydım keske ,okbsiz:(

9 ŞUBAT
20-12-2009, 01:21 PM

Allahım bir an önce canımı alsın başka bir şey ıstemıyorum,yaşamaktan daha dogrusu YAŞAYAMAMAKTAN BIKTIM! :( normal bır ınsan olsaydım keske ,okbsiz:(

aramıza hoş geldiniz ,okb li bir yaşam oldukça zor ama hafifletilmesi imkansız bir şey degil ,
sitemizde okb bölumunde size yardımcı olucak oldukça fazla bilgi mevcut okumanızı tavsiye ederim .

Cengiz Albayrak
20-12-2009, 01:51 PM

okb.dert Allah yardımcın olsun.Okb çok zor, ben de biliyorum.Ancak pes etmemeliyiz.Takıntılarını meydana getiren düşünce sisteminin yanlış olduğunun farkına var.Daha sonra da bu takıntılara uyma.Kendine bir uğraş bul, her zaman takıntını düşünme.Kafanı dağıt, başka şeylerle uğraş, psikiyatriste gitmediysen git, verilen ilaçları kullan.Umudunu kaybetme.İnşallah yenersin bu hastalığı