PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bugün çok kötüydüm

birfobik
08-12-2009, 07:40 PM
ark lar meraba . ben birfobik. bugün kendimi çok kötü hissediyordum. zaten her zamanki gibi gece uyuyamadım. okulda kermes vardı işte. şerefsiz hoca beni sınıfın önünde rezil etmesin mi. o dakikadan sonra kabus gibi bir gün geçirdim . ilaçlar niye yeterli değil yaw. kullandığım ilacın şu etkiyi göstermesini istiyorum. " biri bana kötü bir söz söylediinde onunla dalga geçebilecek kadar rahat oluyum. gergin olmuyum pelte kıvamına geliyim yaw. nese hepinize dua edecem

devhis
08-12-2009, 07:57 PM
............................

birfobik
08-12-2009, 08:17 PM
hiç sorma yaa bugün kermes vardı . bizim sınıfın kermesi. işi olmayan sınıfa çıksın demiş. ben o sırada lavobadaydım. yukarı çıkarken hoca beni gördü. bundan sonra çıkış yok dedi . suratıma baktı gerçi sen satış matış yapamazsın dedi sen çık dedi beni küçümsedi şerefsiz. böyle düşünse bile kendine saklayabilirdi fikrini şerefsiz hoca

devhis
08-12-2009, 08:30 PM
hiç sorma yaa bugün kermes vardı . bizim sınıfın kermesi. işi olmayan sınıfa çıksın demiş. ben o sırada lavobadaydım. yukarı çıkarken hoca beni gördü. bundan sonra çıkış yok dedi . suratıma baktı gerçi sen satış matış yapamazsın dedi sen çık dedi beni küçümsedi şerefsiz. böyle düşünse bile kendine saklayabilirdi fikrini şerefsiz hoca
anladım.ayıp etmiş cahilin teki işte.
elbette satış yapardın.bunu sen biliyorsun ya o yeter.o öyle sansın cahil.

goffee
08-12-2009, 08:36 PM
dilini tutamayan insanların sonunu bilirim.
bir gün o adamın yolu sana düşer.
üzülme sana birisi bişey dedği zaman sen hemen o şey olmazsın.

NAR_K
09-12-2009, 12:32 AM
takmamak lazim boyle seyleri fazla.. bugun hocaniz sizi bosyere suclar, yarin is arkadasiniz sizin arkanizdan is cevirir, obur gun de patronunuz sizinle ugrasir hakaretler yagdirir is hayatinizin mahveder vs.. bu boyle gider. tabiki bunlari unutmak zordur, zaten unutulmamasi lazim bence. cunku genellikle karakterimizi bu zorluklarin ustune gelistiririz ve bizi daha guclu klanlar da bu yasadiklarimizdir.. demek istedigim, sen insanligini yap sesini cikarma. er yada gec adalet yerini bulur:)

MRWBKR
09-12-2009, 10:24 AM

Bipolar mısınız?

devhis
17-12-2009, 01:50 AM
Bipolar mısınız?
hahahah bu sorulara çok gülüyorum
kişi girmiş sosyal fobi bölümüne konu açmış,sende gelmişin bipolar mısın diye soruyosun:D:D