PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : daralmaya başladım

birfobik
05-12-2009, 04:43 PM
ben sosyal fobiğim . aurorixe başlayalı 26 gün oldu şimdiye kadar hiç aksatmadan içtim . hiç faydasını görmedim . ben evde terlemem . fakat toplum içine çıktığımda sırılsıklam terlerim . bunun bi çaresi varmı. bu hayattan sıkılmaya başladım . olumlu düşünmeye çalışıyorum fakat olmuyor.

Minnie
05-12-2009, 05:24 PM
ben sosyal fobiğim . aurorixe başlayalı 26 gün oldu şimdiye kadar hiç aksatmadan içtim . hiç faydasını görmedim . ben evde terlemem . fakat toplum içine çıktığımda sırılsıklam terlerim . bunun bi çaresi varmı. bu hayattan sıkılmaya başladım . olumlu düşünmeye çalışıyorum fakat olmuyor.

ilaçlarınızla ilgili şikayetinizi yalnızca doktorunuzla paylaşın lütfen. Psikiyatristiniz sizi en doğru yönlendirecek kişidir.

seratonin
21-12-2009, 04:06 PM

bende sosyal fobi var ama iletişim çok önemli bunda kendini kalabalıkta rahat hissedebiliyomusun