PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Korkuyorum

korku
25-11-2009, 07:42 PM
su aralar tek hissetigim his bu korkmak.

ben almanya da yasiyorum 18 yasindayim ve meslek egitimimi yapiyorum.

herzaman sessiz sakin ve cekingendim ama bunun sosyal fobi olabilecegi ihtimali hic aklima gelmemisti.

parmak kaldirip birsey söylemekten, insanlarla konusmaktan, grup calismalarinda aklima hic birsey gelmemesi ve hic birsey söylememek.

bunlar beni cok üzüyor birde tabii seni anlamayan yabanci insanlarin yaninda olunca.

bazen düsünüyorum keske tr de yasayabilseydim

bu hisleri ben nasil yenebilirim? bir önerisi olan varmi?

yoksa ben deliricekmis gibi oluyorum

herkese simdiden tskler

NAR_K
26-11-2009, 12:21 AM
bir psikologa gorunmeden once biraz dusuncelerinizi degistirmeye calisabilirsiniz bence.. sonucta bir profosyonel'e gorundugunuz zaman da dusuncelerinizi degistirmek zorunda kalicaksiniz er yada gec. mesela birgun sosyal bir ortamda birine saati sorabilirsiniz yada herhangi ufak bir davranista bulunabilrsiniz.. ufak diyorum, biliyorum belki size bu buyuk birsey olarak gozukucek ama kendinizi biraz zorlarsaniz bunu basarabilrsiniz. Yazin Almanyaya tatile gelmistim, insanlari hep sogutur diye duymustum, ama sicak insanlariyla da tanistim.. sanirim her ulkede oldugu gibi orda da soguk-sicak insanlar var. ama ulkeyi suclamanin dogru oldugunu dusunmuyorum, sonucta turkiyede yasasaniz bile herkez sizi anlayacak diye birsey yok. ve bu dunyanin 4 bir yani icin gecerli. insanlar ne kadar birbirini anlayip, anlasmak, ve birseyler paylasmak icin dunyaya gelmis olsalar da, bunu gercekten yapicaklar diye birsey soz konusu degil malesef. Kisacasi size onerim, once birkac ufak davranislarla kendinize bu sorununuzu kolayca atlatabileceginizi gosterin. eger bu ise yaramazsa, bir psikologdan yardim almak dogru olacaktir..