Orijinalini görmek için tıklayınız : yıllardır okb ile savasıyorum ama yenılıyorum..bunu atlatan kımse yokmu:(
zeyneppp
10-08-2009, 11:41 PM
arkadaslar 23 yasındayım ve daha öncede okb teshısıyle cesıtlı ılaclar kullandım ama bu defa cok daha farklı bır konuyla yenıden ortaya cıktı..son 6 aydır kendımle mucadele halındeyım yoruldum bunun ortadan kaybolacağna olan ınancımı yıtırmek uzereyım..bunu atlatan kımseler yokmu
seventytwo
11-08-2009, 03:59 PM
Hocam böyle ümitsiz şeyler yazarak ne kendinize ne de başkalarına faydanız dokunmuş olur.Depresyondasınız,bu yüzden ümitsizsiniz.Bu hastalığı yenebilen binlercesi var.Ben de onlardan biriyim.Bu yüzden sizin gibi çaresi ve bu bu çaresizliğini buralara döken arkadaşalr için buradayım.Takıntınızın içeriği sürekli değişiyor demişsiniz.Bu gayet normal.Siz hehrhangi bir tanesini yenebilirseniz.Yeni şekillerde bir daha ortaya çıkmayacaktır.Merak etmeyin. Düşüncelerinizi kontrol etmeye çalışmayın.Düşünceler bizden bağımsız hareket eder.Bunu bilin,gerissi kolay.
zeyneppp
11-08-2009, 05:01 PM
ahh keske bu okadar basıt bırsey olsada ben beynıme hukmedebılsem..
seventytwo
11-08-2009, 05:18 PM
ahh keske bu okadar basıt bırsey olsada ben beynıme hukmedebılsem..
Hocam beyne hükmetmeye çalışmayınız.Onu söyledim zaten cevapta.Düşüncelerin sorumluluğu bize ait değil.Onu akışına bırakın.O rahatsIz edici düşünce ömrünüzün sonuna kadar da sizinle olsa bir tehlike yok.Size verebileceği hiç bir zarar yok.Gülünç durumlarımızı kendimize dert ediniyoruz.
Bir zamanalr tartışması da vardı bunun mecliste:düşünce suç mudur değil midir diye.Hepimizin de sağduyusu der ki düşünceden suç olmaz,zarar olmaz .
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.