Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Süpermoderatörümüz "topaz"
psikolog
08-08-2009, 05:06 PM
Herkese merhaba,
Yeni Süpermoderatörümüz "topaz" üye adlı üyemizdir
Görevinde site yönetimi adına başarılar diliyoruz
Sizlerin de görevini yerine getirmesinde yardımcı olacağınızı umuyorum
Not: lütfen
size gelen özel mesajları genele yazmayınız
üyelerle ilgili şikayetlerinizi moderatörlere bildiriniz, genelde tartışmayınız
uyarılarımıza rağmen uymayanlar banlanacaktır
Siyahi
10-08-2009, 02:03 PM
Herkese merhaba,
Hayırlı uğurlu olsunda..
bu nasıl bir yaklaşım biçimidir. hiç online olmuyorsunuz, sorunlar yaşanıyor, insanlara hakaret ediliyor, insanlara küfür edilip iffetlerine dahi olmuyacak sözler icra ediliyor saatler hatta günler geciyor en son admin gelip mudahalle etmek zorunda kalıyor ve olay burdaki üyelerin aleyhinde gercekleşiyor. insanların sosyaliterliğini geliştirmesi için en güzel vesile olan chatbox kapanıyor.!!!
ve siz Super Moderator iken online bile olmuyorsunuz ve gelip olayların bittiğinde çok sevdiğimiz bir kardeşimiz etki tepki neticesinde banlanıyor
( g1z4y ) ve çıkıp yeni konu açıyorsunuz konuda kendini tanıtma lütfunu göstermeyen bir moderatorun varlığını ifşa ediyorsunuz..
ve bizlere uyarılarda bulunuyorsunuz..
Kusura bakmayın..! Sayın Super Moderator.. Yöneticilik öyle olmaz. ya işinizi tam yapın yada çıkın bu işi yapamıyacağınızı admine bildirin ve Admin daha duyarlı insanlarla sizi değiştirsin..
.....................
+100 Rep / Dipnot: Lütfen kendinizi tam manası ile sorgulamayana kadar bu uyarı yazısını silmeyin.. Silmeniz Sizin Acziyetinize Delalet eedecektir...
Saygılar....
Psk.SeyfettinTekin
10-08-2009, 02:52 PM
Hayırlı uğurlu olsunda..
bu nasıl bir yaklaşım biçimidir. hiç online olmuyorsunuz, sorunlar yaşanıyor, insanlara hakaret ediliyor, insanlara küfür edilip iffetlerine dahi olmuyacak sözler icra ediliyor saatler hatta günler geciyor en son admin gelip mudahalle etmek zorunda kalıyor ve olay burdaki üyelerin aleyhinde gercekleşiyor. insanların sosyaliterliğini geliştirmesi için en güzel vesile olan chatbox kapanıyor.!!!
ve siz Super Moderator iken online bile olmuyorsunuz ve gelip olayların bittiğinde çok sevdiğimiz bir kardeşimiz etki tepki neticesinde banlanıyor
( g1z4y ) ve çıkıp yeni konu açıyorsunuz konuda kendini tanıtma lütfunu göstermeyen bir moderatorun varlığını ifşa ediyorsunuz..
Kusura bakmayın..! Sayın Super Moderator.. Yöneticilik öyle olmaz. ya işinizi tam yapın yada çıkın bu işi yapamıyacağınızı admine bildirin ve Admin daha duyarlı insanlarla sizi değiştirsin..
.....................
+100 Rep / Dipnot: Lütfen kendinizi tam manası ile sorgulamayana kadar bu uyarı yazısını silmeyin.. Silmeniz Sizin Acziyetinize Delalet eedecektir...
Saygılar....
Merhaba,
Siyahi benden de saygılar..ancak,öncelikle online olma hususunda gerekeni yaptım,bundan sonra bağlı olduğum sürece beni bağlı göreceksiniz,kendimi tanıtma benim gözümle bir lütuf olmayıp bir görevdir, tanışma bölümündeki forumları inceleyecek olursanız sizlere merhaba dediğimi göreceksiniz,bahsettiğiniz chatboxın kapanması küfürleşmenin başlamasından çok kısa bir süre sonra gerçekleşmiştir,günlerce açık kalmamıştır..size tavsiyem beni tanımadan benimle ilgili ön yargılarınızı bir tarafa bırakmanızdır.
Saygılar
Not:Merak ettiğiniz her türlü konuyu PM yoluyla bana ve admine sorabilirsiniz
Siyahi
10-08-2009, 03:31 PM
Merhaba,
Siyahi benden de saygılar..ancak,öncelikle online olma hususunda gerekeni yaptım,bundan sonra bağlı olduğum sürece beni bağlı göreceksiniz,kendimi tanıtma benim gözümle bir lütuf olmayıp bir görevdir, tanışma bölümündeki forumları inceleyecek olursanız sizlere merhaba dediğimi göreceksiniz,bahsettiğiniz chatboxın kapanması küfürleşmenin başlamasından çok kısa bir süre sonra gerçekleşmiştir,günlerce açık kalmamıştır..size tavsiyem beni tanımadan benimle ilgili ön yargılarınızı bir tarafa bırakmanızdır.
Saygılar
Topaz :) ( Tebessüm )
Öncelikle senin selamını görmemiştim.. Özür diliyorum ve hakkını helal et.
Yukardaki yazımın ruhunda: senin mod` olmandan önceki zamandan başlayan sorunlara karşı gösterilen duyarsızlığa vurgu yapmıştım..
Saygılar.
paradox
10-08-2009, 07:17 PM
Merhaba,
Saygılar
Selamlar ve yeni goreviniz hayirli olsun sevgili Topaz..
Kendinizi tanittiginizi belirtmisiniz, fakat sizin iyi bir hayvan dostu oldugunuzdan baska herhangi bir bilgi goremedim ben.
Yeni bir uye olmaniza ragmen supermod. gibi bir unvan aldiginiza gore baska vasiflarinizda vardir mutlaka.
Merakimi gidermek icin soruyorum:Simdi forumumuzda 2 adetmi supermod var, cunku 9 Subat'ta supermod. tu yanilmiyorsam.
Saygilar...
eliftetik
10-08-2009, 07:49 PM
Herkese merhaba,
ben de senede bir gün uğrayan moderatör olarak topaz adlı arkadaşımızı tebrik ederim
plüton
10-08-2009, 09:46 PM
Foruma ve üyeler hayırlı olsun :)
Psikolog tehditkar tavrınızı bende beğenmedim burda kimse kendini ispat etmek için konu açmıyor duygusal olarak foruma çok bağlandığı için açıyor. günlerce müdahele eden olmayınca arttık ipler kopuyor bunun içinde lütfen üyeleri suçlamayın forumla daha çok ilgilenmeye çalışın.
YAĞMURR
10-08-2009, 11:00 PM
hayırlı olsun...
9 ŞUBAT
17-08-2009, 01:55 PM
topaz arkadaşımız aramıza hoş geldiniz ,yeni goreviniz hayırlı ugurlu olsun .
sitemize degerli katkılarda bulunacagınıza inanıyorum ,en kısa zamanda paylaşımlarınızı bekliyoruz .
nakşidil
19-08-2009, 01:45 PM
bende herkesin yeni görevlerini tebrik ederim:confused:
9şubat yeni katılan üyeler için hem kendinizi hemde diğer görev alan arkadaşların kendilerini tanıtmalarını istesem nasıl olur?dikkate alırsanız sevinirim .sevgimle
ömrünüzde iz dualarınızda giz olmak dileğiyle.
a.i.b.ü
16-12-2009, 02:13 PM
Arkadaşlar bir olayı psikolojinin kuramlarına göre inceleyip ödev teslim etmem gerekiyor eğer yardımcı bir link gibi bir şey olursa andry_shevchenko_7_@hotmaıl.com adresine mail atabilir mi
tolunay
16-12-2009, 03:02 PM
topaz pskolog arkadaşımız aramıza hoşgeldiniz ,ben yeniyim 3 günlük ama arkadaşlar ön yargılı olmayalım burası güzel bir ortam olması hepimizin elinde 3 gün oldu ama goffe olsun merve bekir olsun ve diğer arkadaşlar çk samimiler Allah razı olsun inş.burası aile ortamı gibi anne babalarımıza anlatamadıklarımız bakın birbrimz paylaşıyoruz ne güzel bir duygu nette böyle birşey yaşayacaımı bilmiyordum bu bile ben mutlu etti
MRWBKR
16-12-2009, 03:05 PM
Çok sağol mutlu oldum böyle düşündüğüne.
tolunay
16-12-2009, 03:26 PM
bende sizleir tanıdığıma mutlu oldum :)
okb_magduru
17-12-2009, 12:50 AM
hadi hayırlısı olsun :D
gülfidan
17-12-2009, 12:34 PM
Hayırlı uğurlu olsunda..
.....................
Saygılar....
Siyahi hemfikirim seninle tebrikler çok güzel dile getirmişsin bu sözün üstüne sözüm yok.
Umarım büyük bir itina gösterilir...