Orijinalini görmek için tıklayınız : Başlik Açarken
9 ŞUBAT
05-12-2007, 12:11 PM
sevgili arkadaşlar sizden bir ricam var ,
lutfen başlık açmadan evvel açacagınız başlıkla ilgili forumu gozden geçirin ve sizden önce aynı konuyu içeren başka bir başlık açılmış olabilir , son zamanlarda yeni uye olan arkdaşlarımız sitenin yabancısı oldugu için aynı konu farklı başlıkla açılabiliyor , buda onceden başlıgı açan arkadaşa ayıp oluyor hemde sitede gereksiz yere yer işgal ediyor ,
bunu goz onune almanızı rıca ediyorum ,
saygılarımla .
biricik
05-12-2007, 12:32 PM
evet gerçekten dikkat etmek gerekiyor uyardığın için teşekkürler megan:eek:
{_fatma_}
05-12-2007, 03:28 PM
lutfen başlık açmadan evvel açacagınız başlıkla ilgili forumu gozden geçirin ve sizden önce aynı konuyu içeren başka bir başlık açılmış olabilir , son zamanlarda yeni uye olan arkdaşlarımız sitenin yabancısı oldugu için aynı konu farklı başlıkla açılabiliyor , buda onceden başlıgı açan arkadaşa ayıp oluyor hemde sitede gereksiz yere yer işgal ediyor ,
saygılarımla .
galiba bu uyarı bana geldi :D nasılda biliyorum hatamı :) tamam acmamaya calışacağım aynı konuları.. ama sonuçta bu konularda belli başlı bilgiler var..ne kadar aynısı olmasın die dikkat etsekte içerikleri hep aynı..
9 ŞUBAT
05-12-2007, 03:46 PM
galiba bu uyarı bana geldi :D nasılda biliyorum hatamı :) tamam acmamaya calışacağım aynı konuları.. ama sonuçta bu konularda belli başlı bilgiler var..ne kadar aynısı olmasın die dikkat etsekte içerikleri hep aynı..
sevgili fatma sadece sana degil bu uyarı , başka uyelerede yonelik bir uyarı bu ve lutfen alınmayın aynı şeyler zamanında banada oldu gayet normal karşılamak lazım ,
eger aynı konuyu içeriyorsa o başlıga cevap yazarak devam ettirebilirsin , gerekirse tabiki yeni başlık açmanda hiç bir sakınca yok .
Nefertiti
05-12-2007, 04:03 PM
saygılarımla .
Teşekkürler Megan uyarın için…
Evet zaman zaman hepimiz yapıyoruz bunu..
Ama bundan sonra dikkat ederiz…;)
elimizden geldiğince....
{_fatma_}
05-12-2007, 04:15 PM
sevgili megan.. alınganlık yapmıyorum.. konuyu acarken tereddütte kaldım benzerleri var acsam mı yoksa acmasam mı diye düşündüm.. ve actım :D tahmin ediyordum böyle bir uyarı gelebilir diye.. yani bildiğim için üstüme alındım.. :) kesinlikle haklısınız önerinize göre konu acacağım artık.. bu uyarıya alınmadım kötü anlamda..gayet doğal bir uyarı..hatta tereddütte kalmayacağım artık konu acarken bu uyarı sayesinde ne yapmam gerektiğini öğrenmiş oldum.. :) karamsar bi insanım ama bazı olaylara olumlu yönden bakmayı iyi bilirim.. :rolleyes:
9 ŞUBAT
22-12-2007, 01:06 PM
saygılarımla .
arkadaşlar lutfen başlık açarken bu uyarıyı dikkate almanızı istiyorum , aksi takdirde açtıgınız başlıkları zorunlu olarak silmek zorunda kalacagım ,
saygılarımla .