Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bunalımdayız bi çare...

ozelozkan
11-06-2009, 09:56 AM
durum bazı kendini bilmez psikolojiden yoksun insanlar tarafından başka yerlere çekildi burda psikolojik destek yardım etmek yerine abuk subuk yorum yaparak insanı depresyona sürükleyen insanlar var o açıdan konuyu kaptıyorum ilgili arkadaşlara teşekkürler...

g1z4y
11-06-2009, 10:02 AM
cinsel hayatın olmadan yaşasan ölür müsün?
üstelik daha nişanlısın,evlendiğinde kim bilir nasıl olur:mad:

ozelozkan
11-06-2009, 10:19 AM
ölmem ama düzgünde yaşayamam arkadaşım bu psikiatrik bi problem bilgin yoksa yorum yapma varsa paylaş...

yemre
11-06-2009, 02:13 PM
ben de antideprasan kullanıyorum bu ilaçların etkisi bunu bızzat doktorun dedı zorlama kendını,ilaçları bırakınca geçer dedi.bu nişanmlının için olması gerek sabretmelisin ve bu konuıda anlayışlı olmalısın.bana da arkadaşalr ksıısr diye takılıyo:) böle bişeyi asla yapmamalısın

ozelozkan
11-06-2009, 04:38 PM
ben de antideprasan kullanıyorum bu ilaçların etkisi bunu bızzat doktorun dedı zorlama kendını,ilaçları bırakınca geçer dedi.bu nişanmlının için olması gerek sabretmelisin ve bu konuıda anlayışlı olmalısın.bana da arkadaşalr ksıısr diye takılıyo:) böle bişeyi asla yapmamalısın

teşekkürler arkadaşım çok sağol yüreğime biraz olsun su serptin inşallah dediğin gibi olur, bu konu hakkında direk bilgisi olan bi size rastladım açıkçası doktorunuzun tavsiyeleri ve sizin söylemek istediğiniz başka yorumlarınız varsa cevabınızı bekliyorum... nişanlım losiram kullanıyor siz ne kullandınız...

gerçekten çok teşekkür ederim...

g1z4y
11-06-2009, 06:54 PM
ölmem ama düzgünde yaşayamam arkadaşım bu psikiatrik bi problem bilgin yoksa yorum yapma varsa paylaş...

çocukken de sen düzgün yaşayamıyordun öyleyse:) bu konularda fazla araştırma yaptım emin ol senin kadar cahil değilim:)

yemre
11-06-2009, 11:30 PM
dediğim gibi bunu doktorun ilk gittiğimden beri her kontrolumde soyluyor bu geçeçi bi durum kendını zorlama boşalman geç olur hatta hiç olmaz diyor.anlayışlı olman yeterli.ilaçları bıraktımı düzelir

g1z4y
12-06-2009, 12:32 AM
bak aklıma takıldın sen yazmadan edemicem.aslında büyüklerime saygılı birisiyimdir ben ama karar veremedim kim düşünce yapısı olarak daha büyük.o yüzden söylemeye karar verdim:)örnek vermek istedim sana...hani insanlığa faydalı olan insanların neden hiç çocukları olmamış veya neden hiç cinsel yaşamları olmamış acaba! fazla uzağa gitme çok yakınında buna örnek birisi var:) böyle bir yaşamı hayatın bir parçası haline getirenleri de görüyoruz işte...şu zırva cinsellik hakkında araştırmam fazla sen meraklanma,tereddüt etme hiç anlamıyorsam falan diye.böyle bir forumu da sadece böyle gereksiz şeyler için kullanmak ne garip... umarım anlamışsındır demek istediklerimi,saygılarımla...:)

ozelozkan
15-06-2009, 11:32 AM
arkadaşım hala anlamadın galiba seni kayle alan umursayan yok daha ne yazıp duruyon, insanı tahrik edip durma benim derdim bana yeter söylediklerinin konumuzla bi alakası yok saçma span konuşup durma... her b.ka da burnunu sokma senden yorum bekleyen yok...

g1z4y
15-06-2009, 11:56 AM
arkadaşım hala anlamadın galiba seni kayle alan umursayan yok daha ne yazıp duruyon, insanı tahrik edip durma benim derdim bana yeter söylediklerinin konumuzla bi alakası yok saçma span konuşup durma... her b.ka da burnunu sokma senden yorum bekleyen yok...

terbiyenden belli oldu nasıl bir insan olduğun:) konuşmak ne hacet;)

paradox
15-06-2009, 08:10 PM
terbiyenden belli oldu nasıl bir insan olduğun:) konuşmak ne hacet;)

Gizaycim lutfen birak sunu ya senin muhatabin olcak seviye de birimi ki birde cavap yaziyorsun.Adamin derdi nisanlisinin sagligi olmasi gerekirken o neyin derdin de...

yemre
15-06-2009, 09:37 PM
hiç sorma ya nişanlısıyla ilgilensın??

Ex mi Amor
15-06-2009, 09:43 PM
Dostum öncekikle geçmiş olsun..İlaçları kullanmayı bıraktığında % 90 lık bi düzelme sağlar cinsel istek konusunda..ama kullandığı süre içerisinde böle devam edicek üzgünüm:(

Ex mi Amor
15-06-2009, 09:46 PM
Bu arada nişanlım düzelirmi eskisi gibi olurmu dan önce cinsellği sorman ilginç ama dediğim gbi olucaK BÜÜk ihtimalle:(sen ümidini kaybetme yinede;)

g1z4y
16-06-2009, 09:54 AM
Gizaycim lutfen birak sunu ya senin muhatabin olcak seviye de birimi ki birde cavap yaziyorsun.Adamin derdi nisanlisinin sagligi olmasi gerekirken o neyin derdin de...

haklısın valla ablacım muhatabım bile olmaz ama belki kalın kafasına bir eşyler girer diye söyledim:) nişanlısını ne olarka gördüğü belli zaten sevdiği bir insan olarak değil de kullandığı birisi oalrak görüyor beyefendi,sevmek cinsellikten ibaret değil bilir misin sen! nişanlın iyileşemezse o zaman görürsün neyin derdinde olcağını! ;)

ozelozkan
17-06-2009, 08:58 AM
arkadaşım muhatap olmuyorum seninle, sende benle olma yazma bidaha bişey git hangi konuya yazıyosan yaz anlamıyosun galiba kayle alınmıyosun...

ozelozkan
17-06-2009, 09:02 AM
konuyla ilgili olan seviyeli arkadaşlar gayet güzel cevaplar yazıyo sizin gibi odun insanlar psikoloji formuna girmesin ilgilenmiyosan yazma arkadaşım anlamıyosun galiba ben sadece cinselikle ilgilide yazmadım araştırırsan eğer sadece bu konuda böyle bi soru sordum sen git kendi işine bakk milletide kendine uydurma bidahada benim konuma cevap yazma...

ozelozkan
17-06-2009, 09:07 AM
ex mi amor ve yemre arkadaşım teşekkürler size ilgili olduğunuz için sağolun...

g1z4y
17-06-2009, 01:17 PM
arkadaşım muhatap olmuyorum seninle, sende benle olma yazma bidaha bişey git hangi konuya yazıyosan yaz anlamıyosun galiba kayle alınmıyosun...

haklısın dikkate almadığın için hala bana cevap yazıyorsun:) ben seni dikkate alıyorum biliyor musun? çünkü artık senin gibi cinsellik düşkünü (artık tabiri nasıl olur kaba kaçar söyleyemeyeceğim) şahsiyetlerin aramızda olmaması gerekli.gereksiz kişilikler cinsellik düşkünü insanlar.ve seni alt etmek istiyoruz! ki kayde almadığına göre sonuç ortada:)

g1z4y
17-06-2009, 01:24 PM
konuyla ilgili olan seviyeli arkadaşlar gayet güzel cevaplar yazıyo sizin gibi odun insanlar psikoloji formuna girmesin ilgilenmiyosan yazma arkadaşım anlamıyosun galiba ben sadece cinselikle ilgilide yazmadım araştırırsan eğer sadece bu konuda böyle bi soru sordum sen git kendi işine bakk milletide kendine uydurma bidahada benim konuma cevap yazma...

konuyla ilgili seviyeli arkadaşlar mı yoksa senin gibi cinsellik düşkünü insanlar mı dikkat et bakalım:) bir insanı tanımadan söyleyemezsin hakkında bir şey.odun insan kavramına gelince biliyor musun kibar olmak,terbiyeli olmak,saygılı olmak,cinsellik düşkünü olmamak,bilgi sahibi olmak,inek gibi çalışmak ve doğru söylemek odunluk oluyorsa kabul ediyorum grurla ben odunum:) araştırmak diyorsun yaaa eğer sen bir şeyleri araştırmış olsaydın buraya yazmaya ihtiyaç duymazdın;) hıı işimemi bakayım tamam öyleyse seninle fazla uğraşıcam demek...paradoxta senin gibi olmayan iyi birisi onun hakkında da öyle konuşamazsın anladın mı! hem konuya cevap yazıp yazmamam sana bağlı değil,eğer sen haklı olsaydın zaten cevap vermezdin bile savunmaya geçmezdin direk.bak sen bana kalkıp araştır diyene...