Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : fobiyim...ama hangisi???

Selina
28-04-2009, 11:43 AM
Bugün hic iyi degilim:(,
ben yanlizligimda rahatim.
dün aksam esimle konflikte girdim,
ne diyecegimi bilemedim,konu su:
Ben yillardir yani söyle 10 senedir insanlardan uzaklastim,hic disari cikmiyorum diyemem....doktorudur...kagit isleri ,gereken islerimi istemessemde kendimi isirsamda mecburum.
yoksa beni kimse kolay kolay evden disari cikartamaz,mesela hastanede yattigimda herkez salonda ben odamdayimdir halbuki onlarda benim gibi hastalar.
evde ne cep'e nede telefona cikiyorum,dün mesela esim beni kac kere aramis,beni bulamayinca korkulara girmis bi ara eve gelmeyi düsünmüs firsati olmamis.aksam bana soruyor "Neden?",ben duymadim tel.gelmedi,pilli bitmis diyorum."Neden arayip duruyorsunki beni,mühim ne vardi",bana öyle bakiyor "beni istemiyormusun artik,birsey istememden degil,merak etmemden ariyorum seni."

"daha yasiyorum korkma kendime birsey yapmam"deyip noktaliyorum.sabah'ta vedalasmadan ise gitti...onunla böyle konflikte girince dahada kötü oluyorum:(

therapi25
28-04-2009, 02:21 PM
hımm abla olduğu gibi ifade etsene kendini... eşin bilsin nedenlerini... hatalarını ve yapmak istemediklerini ona itiraf et.... bu bir kayıp getirmez..... bilakis sana artı getirir.... evlilikte en önemli şey iletişimdir..... kendini olduğu gibi karşındakine ifade edebilmek yani.... o zaman sorunlarınızı aşarsınız.....

merdivenler
14-07-2009, 03:48 AM
Merhaba,
Oncelikle bir hayat arkadasiniz oldugu icin cok sanslisiniz. Ona bir turlu icinizden gelmedigi icin telefona bakmadiginizi, evden bile cikmamak icin elinizden geldigini yaptiginizi anlatmalisiniz bence. Bu durumdan oturu mutsuz oldugunuzu, size destek olmasini isterseniz, bir uzmana gorunmeniz icin yardimci olacaktir eminim.
Yardim istemezseniz eger, ona karsi tavir aldiginizi dusunebilir. Benim sosyal fobim yuzunden aslinda sevdigim bir cok insan kendilerini sevmedigimi zannetmis, onlara mesafe koymaya calistigimi dusunmustu. Bense sadece onlardan kaciyordum. Bana ne kadar kirildiklarini cok sonradan ogrenmistim.
Bence ne kadar zor olursa olsun, esinize sorununuzu anlatmak icin elinizden geleni yapin. Ilk basta anlayamasa da, anlamak ve yardim etmek icin elbette cirpinacaktir.