Orijinalini görmek için tıklayınız : Sorunum nedir acaba?
Eksisekiz
05-03-2009, 05:56 PM
Merhaba Arkadaşlar,
kendimde tespit ettiğim bazı sorunlar var acaba sorun nedir.?
1-)Hayatımda değişiklik olmasını istemiyorum.olası değişiklikler karşısında çok zor adepte oluyorum.
2-Hiç kimsenin beni çalışırken görmesini istemiyorum.
3-birisinin evine giderken(akraba)acaba nasıl davranmalıyım.
4-çocugumla oynarken bile ona zarar vereceğimden korkuyorum devamlı kötü şeyler aklıma geliyor.
Saygılarımla
dipsizkuyu
06-03-2009, 12:13 AM
Merhaba Arkadaşlar,
kendimde tespit ettiğim bazı sorunlar var acaba sorun nedir.?
1-)Hayatımda değişiklik olmasını istemiyorum.olası değişiklikler karşısında çok zor adepte oluyorum.
2-Hiç kimsenin beni çalışırken görmesini istemiyorum.
3-birisinin evine giderken(akraba)acaba nasıl davranmalıyım.
4-çocugumla oynarken bile ona zarar vereceğimden korkuyorum devamlı kötü şeyler aklıma geliyor.
Saygılarımla
1-alışkanlıklarının esiri olmuşsun.değişikliklere konsantre olamaman yaşamda sadece bir yöne bakman ve başka yönler olduğunu bırak bilmeyi kabul bile edememen.
2-kendine güvenin yok fikirlerin olabilir ama bilgi eksikliği içerisindesin.yaşamsal tecrübelerin yok.korkuyorsun karşındakinin senden daha güçlü olabilme ihtimalinden bile.var olan koşullara hakim değilsin.zayıfsın.kendini geliştirmelisin ve hemen başlamalısın.yarın çok geç olabilir.
3- olduğun gibi davranmalısın bir başkası olmadan doğal.kendin olmalısın.onların senin için ne düşündüğü önemli değil. yeterki kendin ol.
4-bu sorun ciddi. cevap vermeyi uygun bulmuyorum. yinede onun senden daha önemli olduğunu ve gelişmesi büyümesi için sana ihtiyacı olduğunu sakın unutma.yinede aklına kötü bir şey gelirse o gelen şeyi kendine yapmayı düşün.
buraya yazman bile senin bir adım ileriye götürdü. tbr ediyorum insanlarla paylaşmak güzeldir. sevgiyle kalın sadece SEVGİ...
Eksisekiz
06-03-2009, 08:20 AM
4-bu sorun ciddi. cevap vermeyi uygun bulmuyorum. yinede onun senden daha önemli olduğunu ve gelişmesi büyümesi için sana ihtiyacı olduğunu sakın unutma.yinede aklına kötü bir şey gelirse o gelen şeyi kendine yapmayı düşün.
Güzel arkadaşım burada neyi kastedmek istediğini anlayamadım.
Benim gözlerimde tavuk karası(Gece körlüğü) rahatsızlıgı var onun oynarken veya onu gezmeye götürürken ona istemeden zarar vereceğim,onu kaybedeceğim korkusu var.Diğer tespitleriniz için herhangi bir yorum yapmak istemiyorum ancak dogruluk payının oldugunu söylemek isterim.Son olarak şunu sormak isterim güven eksikliği içinde oldugum çok dogru bir tespit bunu nasıl kırabileceğim bu çok önemli.
Teşekkürler...
nehir16
14-03-2009, 11:25 PM
Çocuğunuzun çok küçük olduğunu tahmin ediyorum,yaygın olan doğum sonrası depresyon gibi bir durumunuz olabileceğini bir uzmandan destek almanızı öneririm.
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.