Orijinalini görmek için tıklayınız : E-psikoloji forumu bağımlılığı:)
Fobik
06-02-2009, 02:02 PM
Bağımlı oldum zararı varmıdır?:)
plüton
06-02-2009, 03:37 PM
Bana bişey olmadı sanada olmaz :)
g1z4y
06-02-2009, 03:46 PM
1 ayda 500 mesaj yapan beni düşünürsek zararı olmadı valla:) tam tersine faydası oldu...;)
9 ŞUBAT
06-02-2009, 07:22 PM
sıcak bir aile ve arkadaş ortamı kazandırması ve dostlar edinmek kadar guzel bir bagımlılık varmıdır acaba ,ben şu ana kadar bir zararını gormedim gorecegimide ummuyorum .
NAR_K
07-02-2009, 08:17 AM
iyidir iyidir ..zararsiz ..devam :p
dipsizkuyu
08-02-2009, 12:52 AM
başlık hoşuma gitti; gerçekçi ve anlamlı buldum.insanlar buraya yazıyor ,okuyor fikir alışverişinde bulunuyor.içsel dünyalardaki çıkmazlar kısır döngüler kendince cevap arıyor.görüyorumki bazı arkadaşlar zamanlarını çoğunu burda geçirmeye başlıyor bir süre sonra.sonra tükeniyor kendince çözümsüzleşiyor,arada bir giriyor neden? çünkü yaşamımızda olduğu gibi beklentiler oluşuyor.burda geçirdiği zaman diliminde gerçek yaşamda ne kadar çok şey yapılır ve çözümlenir.ama ortada bir bağımlılığı yaratan ego var. bu çok önemli. çünkü tatmin ediliyor gizliden gizliye. bir süre sonra tabiki yetmiyor.yani bağımlılığı yaratan kısa sürede de girilse uzunda kalınsa ego...insanlar egolarına söz geçiremez.çünkü genel hayatımızda eksik kalır.burası onun için uygun bir yerdir.kimse bunu itiraf etmez zayıflık olarak görür.yani anlıyacağınız kim buraya hangi sebepten girer ve yazarsa bir tatmin var.bir şey zarar vermiyorsa kar sağladığıda anlamına gelmez..herkese saygılar...
:rolleyes::):)
meltem_81
08-02-2009, 01:01 AM
[QUOTE=dipsizkuyu;54017]başlık hoşuma gitti; gerçekçi ve anlamlı buldum.insanlar buraya yazıyor ,okuyor fikir alışverişinde bulunuyor.içsel dünyalardaki çıkmazlar kısır dögüler kendince cevap arıyor.görüyorumki bazı arkadaşlarzamanlarını çoğunu burda geçirmeye başlıyor bir süre sonra.sonra tükeniyor kendince çözümsüzleşiyor,arada bir giriyor neden? çünkü yaşamımızda olduğu gibi beklentiler oluşuyor.burda geçirdiği zaman diliminde gerçek yaşamda ne kadar çok şey yapılır ve çözümlenir.ama ortada bir bağımlılığı yaratan ego var. bu çok önemli. çünkü tatmin ediliyor gizliden gizliye. bir süre sonra tabiki yetmiyor.yani bağımlılığı yaratan kısa sürede de girilse uzunda kalınsa ego...insanlar egolarına söz geçiremez.çünkü genel hayatımızda eksik kalır.burası onun için uygun bir yerdir.kimse bunu itiraf etmez zayıflık olarak görür.yani anlıyacağınız kim buraya hangi sebepten girer ve yazarsa bir tatmin var.bir şey zarar vermiyorsa kar sağladığıda anlamına gelmez..herkese saygılar...
aslında kısmen doğru söylüyorsunuz... konuyu çok derinden ele almışsınız... buraya giriş sebebim her ne olursa olsun burayı seviyorum vede faydalı olduğuna inanıyorum...:)
thrapi25
28-04-2009, 04:27 AM
buda degısıkmıs
Selina
26-10-2010, 09:28 PM
forumumuzun yildönümde gücel olsun diye düsündüm ;)
gülenay
27-10-2010, 09:56 AM
benim her sabah ilk işim oldu foruma girip bi göz atmak.
Selina
27-10-2010, 11:28 AM
bende üye oldugumdan beri ilk isim foruma girmek ;)
nursel
27-10-2010, 02:16 PM
Bağımlılık yapıyormu ? evet yapıyor ama bütün bağımlılıklar5 böyle olsa çok faydalı bir bağımlılıık oldu benim için.:)
Banlıcan
27-10-2010, 06:04 PM
Bu bağımlılıktan su içerek kurtulabilrsiniz :)
tened
15-01-2011, 12:49 AM
Az evvel tarayıcımdaki sorundan dolayı sanırım, siteye giremedim ve kendimde panik hissettim.
Bu siteler bir aralar sık sık tadilata giriyordu ve kapalı oluyordu.
Bir an öyle sandım.
Konu başlığı beni de tarif ediyor sanırım
:)
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.