Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : özgüven testi

Gümüş
25-11-2007, 11:08 PM
http://www.testler.org/test.php?test=3

>>kardelen<<
26-11-2007, 03:10 PM
Test Sonucu:Özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insansınız.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen.

Fena degil ;) Bu testi sevdim

pcshik
26-11-2007, 05:07 PM
çok kötüymüşüm haberim yok, böyle olmamalıydı... :eek:

Test Sonucu:Korkak ve kendine güvenmeyen,etrafındakilerin önderlik ve rahberliğine ihtiyaç duyan birisiniz.Hayatı güzel yaşamak için biraz desteğe ihtiyacınız olduğu muhakkak.Bilmemek sizi bıktırmasın.Öğrenmenin sihirli kapıları her zaman ardına kadar açık.

Nefertiti
26-11-2007, 05:26 PM
çok kötüymüşüm haberim yok, böyle olmamalıydı... :eek:

Test Sonucu:Korkak ve kendine güvenmeyen,etrafındakilerin önderlik ve rahberliğine ihtiyaç duyan birisiniz.Hayatı güzel yaşamak için biraz desteğe ihtiyacınız olduğu muhakkak.Bilmemek sizi bıktırmasın.Öğrenmenin sihirli kapıları her zaman ardına kadar açık.

Sonuçlara çok fazla takılma..Önemli olan kendini nasıl hissettiğin..;)

ates
27-11-2007, 05:46 PM
Test Sonucu:&#214;zg&#252;ven konusunda g&#252;&#231;l&#252; ve zayıf y&#246;nleri olan bir insansınız.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların ge&#231;erliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları d&#252;zeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp &#252;zerinde d&#252;ş&#252;n&#252;n l&#252;tfen.

:D

YAĞMURR
27-11-2007, 06:14 PM
Test Sonucu:&#214;zg&#252;ven konusunda g&#252;&#231;l&#252; ve zayıf y&#246;nleri olan bir insansınız.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların ge&#231;erliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları d&#252;zeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp &#252;zerinde d&#252;ş&#252;n&#252;n l&#252;tfen.

BeYaZ_KeLeBeK
27-11-2007, 11:40 PM
Test Sonucu:Özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insansınız.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen.

daha önce yaptığımda daha vahim bir sonuç çıkmıştı demekki ilerleme var...sevindim:rolleyes:

şimal
10-01-2008, 04:35 PM

:confused:

Gümüş
10-01-2008, 08:49 PM
açıkçası pek bana uymadı:oben kendime genelede çok güveniyorum çünkü:)

kamiloglu
10-01-2008, 09:07 PM
bu, biraz beni anlatıyor

elohir93
29-08-2008, 04:03 PM

ortaya karışık bişey oldum galiba:D

atomcekirdegi
29-08-2008, 04:11 PM
Özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insansınız.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen.

eh pek de haksız sayılmaz...Bazı konularda kendime yeterince güvenemediğimi ben de biliyordum..Ama tasdiklemiş olduk...

g1z4y
29-08-2008, 06:00 PM
Özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insansınız.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen...

ya herkese aynı şey mi çıkıyor acaba..:eek::rolleyes: ben böyle bir sonucum olduğuna inanmıyorum ama:confused:

gizayca
29-08-2008, 08:14 PM
bana da o çıkmıştı ya:S anlayamadım bende herkesin aynı olunca..

g1z4y
29-08-2008, 08:17 PM
bana da o çıkmıştı ya:S anlayamadım bende herkesin aynı olunca..

neyse yine de arkadaşımıza teşekkür edelimm tatlımm;):)

mutsuz palyaco
21-11-2008, 09:44 PM
güvenmeyen,etrafındakilerin önderlik ve rahberliğine ihtiyaç duyan birisiniz.Hayatı güzel yaşamak için biraz desteğe ihtiyacınız olduğu muhakkak.Bilmemek sizi bıktırmasın.Öğrenmenin sihirli kapıları her zaman ardına kadar açık.

:/

harmonyy
14-05-2009, 01:06 AM
Özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insansınız.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen.

güçLü ve zayıf :rolleyes:

asLında daha iyi bekliyordum ..