PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : xanax kullanımı

böcük
26-12-2008, 09:33 PM
arkadaşlar bi arkadaşıma doktor faverin ve anafralinin yanında xabax vermiş. ve bu arkadaşım össye hazırlanıyor. yan etkileri fazla olan bir ilaç. aranızda yan etkilerini tam olarak bilen var mı? ve sizce kullanmalı mı?

_ZeuS
26-12-2008, 10:11 PM
insanı bir bitkiye çeviren ve uzak durulması gereken ilaç.. ilacı kullanmaya başladıktan bi süre sonra beyninizin kesinlikle işlemediğini hissediyorsunuz..saatlerce aynı noktaya bakıp durabilirsiniz.. eliniz kolunuz kalkmıyor...fazlaca yorgunluk yapıyor ve sürekli uyuyorsunuz...ilacın etkisinin geçmesiyle beraber ağlama krizleri başlıyor..insana kendini güçlü hissettiren bir yanını görmedim aksine daha da aciz hissettiriyor.

er sabah uyandiginizda size agzinizda biraktigi aci boktan bir tatla gunaydin diyen, alkolle aldiginizda parmaklarinizdan cenenize kadar karincalastiran**, ayni etkiyi diger zamanlarda (keyfine gore) beyninizin icinde uygulayan pembe ya da leylak renkte satilan* minik hibino ilac. psikolojik bagimlilik yaptigi soylenebilir*, ilk once birseyler sizi tedirgin etmektedir, sonra heyecanlanmaktan, panikten tirsarsiniz, sonunda da ilacsiz kalmaktan korkarsiniz, "ulan ya yine olursa" diye killanirsiniz hepten bok olursunuz. tepki suresini azalttigina iyiden iyiye inanir insan; hersey bir yana neden yesil receteyle verildigini sorgulatacak kadar normal bir ilactir bu bir numara yoktur, verirlerse icmeyin cikip bir tur atip gelin cok daha yararli olacaktir... evet...

...xanax.kuvvetli cok tehlikeli bir hap.tarife gore kullanin. bir zombiye, ozu olmayan bir yaratiga, ne oldugu belirsiz bir et parcasina donuseceksiniz..." demis paul auster kitabinda.

başlarda hastanın sürekli uyumasına neden olur.biraz zaman geçince hastayı rahtlatır.sonra hasta birden hiç bir şeyi umursamamaya başlar.reflekslerini kaybeder ve ruh gibi yaşamaya başlar.biraz daha zaman geçer ve hasta dozu arttırmak zorunda kalır.çünkü vücut artık alışır ve daha fazlasını ister..xanax insanı sadece oyalar ve sonunda dibe batıtır!

çok çabuk bağımlılık yapabilen ilaç. bir xanax bağımlısını göz altlarındaki kırmızı-mor karışımı çizgilerden, sersem bakışlarından ve donuk halinden tanıyabilirsiniz.
kesinlikle masum değildir. aman diyeyim..

halihazırda kendisiyle ilgili üçünü entry i girmekte olduğum ilaç. bağımlı değilsem, reklamını yaptığımdan şüphelenecek takip eden biri varsa. ama uyarayım istedim ya da çok da lüzumlu olmayan bir bilgi olarak bulunsun şuracıkta. bu xanax denilen mercimek kadar ilaç alkolle eş zamanlı alındığında bülbül gibi konuşturuyor alan kişiyi. ego, süper ego devreden çıkıyor, kendisinin farkında olmadıkları da dahil ne var ne yoksa dökülüyor insan. artık varsa konuşturacağınız biri içkisine mi atarsınız, yoksa kendinizden tırsıp, aman deyip içkinizle almaz mısınız bilemem.
prospektüs editi: alkolle almayın.

böcük ben pek bilimiyorum kullanmadım ama ordan buradan araştırıp kullanan insanların yorumlarını ekledimburaya ilacı beğenen kimse yok neredyse sen de oku bakalım.Bir fikrin olur en azından.:)

atomcekirdegi
26-12-2008, 10:16 PM
Annem de kullandı bu ilacı ve gerçekten onu sersem bir hale soktu.Ruh gibiydi.Tepkisizleşmişti.Aşırı uyuyordu.Bunun gibi pek çok durum yaşadı annem Ama her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir,o yüzden seni de yanlış yönlendirmiş olmak istemem ama annemde bunları yaşadık..

böcük
26-12-2008, 10:29 PM
teşekkür ederim yorumlarıınız için arkadaşlar:)

alppp
01-01-2009, 01:13 AM
Selam herkeze ben anladımki her ilaç kesinlikle herkezde aynı tepkiyi vermiyo bence kullanın görün derim doktorunuz verdiyse tabi bende aspirin etkisi yaptı ne uyku ne böyle sersemlik hiç birşey nede enerji herşey normal yani korkarak kullandım 4 saat geçti hala bekliyom bişey olsun diye tık yok vallaha bence panik yapmadan kullanın ;)

RaLLy
03-11-2009, 08:49 PM
Arkadaşım, bende kullandım..gerektiği yerde kullanıldığında hayat kurtarıyor bu ilaç.. ben Kullandım.. ve kullanmam gerekiyordu, beynimin anası ağlamıştı, ve krizler geldiğinde hemen ailem bir olup ağzıma yarım tane atıyorlardı. kriz 15 dakkaya geçiyordu..kullanılması bilinirse hayat kurtarıyor..lazımsa kullanmalı

ey2615643
06-10-2010, 05:49 PM
ben günde 100 mg.lık 2x1 kullanıyorum. ancak her hangi bir etkisini hissedemiyorum.

9 ŞUBAT
06-10-2010, 06:09 PM
ben günde 100 mg.lık 2x1 kullanıyorum. ancak her hangi bir etkisini hissedemiyorum.

ilaca eger yeni başladıysan etkisini gostermesi için biraz zaman geçmesi gerekiyor ,o zamanda bir fayda goremezseniz dr unuza danışın .