PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Depresyon konusunda acil yardım...

ugur1564
24-12-2008, 12:02 AM
Arkadaşlar öncelikle merhaba...Siteye henüz yeni üye oldum....Şu an çok karmaşık bir durumdayım yardımınıza ihtiyacım var....

Benim bir kız arkadaşım var kendisiyle 2 ay önce çıkmaya başladık...Kendisi anti depresan ilaçları kullanıyordu...ancak beraberliğimizin 1. ayında yanlız kalmak istediğini söyledi hiç birşeyden zevk almadığını söyledi....eğer beraberliğimize devam edersek sadece ben üzülmeyeceğim sende üzülüceksin dedi...çok kötü bir dönemde olduğunu söyledi ve ayrılmak istedi....Ve gerçekten severek ayrıldığını söyledi....Neyse biz ayrıldık aradan 1 ay geçti ve bana geri dönmek istediğini söyledi beni çok sevdiğini ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi....artık ilaçlarını kullanmadığını ve bıraktığını söyledi...Ve Bende kabul ettim ve yeniden beraber olmaya başladık...1-2 gün herşey çok güzeldi....Ancak yeniden benden soğudu...psikiyatr a gitti ve yeniden ilaç verdi....yeniden eski kötü mutsuz haline döndü...

Ona karşı nasıl davranmalıyım...Kız arkadaşımın bana karşı olan soğukluğu sizce depresyonlamı ilgili....Yine ayrılmak ister diye korkuyorum açıkcası...yeniden beraber olmaya başladığımız ilk gün herşey yolunda ama 2 gün sonrası yine o kötü mutsuz hali....Ona karşı davranışlarıma nasıl yön vermeliyim ??

Herkeze teşekkür ederim....

eliftetik
24-12-2008, 12:06 AM
aramıza hoş geldin uğur

bencede arkadaşının değişim gösteren duyguları yaşadığı depresyondan olmalı o nedenle ona destek olmalı ve bırakmamalısın

ugur1564
24-12-2008, 12:15 AM
cevabınız için teşekkür ederim...

destek olmaya çalışıyorum...ancak üstüne çok gidiyor olmaktan korkuyorum...çünki ilk ayrılırken "birilerinin bana bişeyler tavsiye etmesinden destek olmaya çalışmasından hiç hoşlanmıyorum" demişti....herşeyden sıkıldığını söylüyor...benimde kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorumm

negatif
24-12-2008, 12:15 AM
aramıza hoşgeldin..kız arkadaşınla birlikte doktora gidip bize sorduğun soruyu sormadıysan git ve hemen sor derim

rockkk
24-12-2008, 12:29 AM
zor bir durum..tekrar ayrılmak isteyebilir demişsin,olabilir ama bu depresyonun getirisi..o da seni seviyormuş ztn..birbirinizi seviyorsanız,bununla başa çıkarsınız..ama bencede doktoruyla konuşman en mantıklsı,çünkü nasıl davransan hiçbirini istemeybilir depresyondan dolayı.senin de kafan karışır.doktor nasıl davranacağını en iyi söyler.

ugur1564
24-12-2008, 12:14 PM
ewt arkadaşlar sanırım doktoruna sormak en mantıklısı...Ama bende depresyona girersem hiç şaşırmayın.....o kadar kötü durumdayımki anlatamam çaresiz ve ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok....

ilginize teşekkür ederim...

ugur1564
25-12-2008, 02:43 PM
bu devrin kızları ful depresonda.sana koly gelsin temennisinde bulunuyorum
temennileriniz için teşekkür ederim...ancak hem benim için hem kız arkadaşım için çok zor bir süreç olucak...sanırım baya bi yıpranıcam...

ugur1564
05-01-2009, 06:35 AM
Evet arkadaşlar Kız arkadaşımdan o kadar çabalarıma rağmen bir kaç gün önce ayrıldık...Şu an kendimi büyük boşlukta hissediyorum...Hiç birşeyden zevk almıyorum....sabah 6 da yatıyorum akşam 5 te kalkıyorum gündüzüm hiç yok karanlıkta yatıp karanlıkta kalkıyorum anlıyacağınız....Bütün bunların nedeni kız arkadaşımdan ayrılmam mı onuda bilmiyorum bi yandan gelecek kaygısı bi yandan boşluktaymışım hissi....hiç bir şey yapasım yok...hiç bir şey tat vermiyor artık bana...sürekli yemek yiyorum...Aklıma nadirde olsa saçma sapan düşünceler geliyor bazen çok fazla kavga etmek istiyorum veya birine zarar vermek istiyorum, ki ben hiç böyle biri değilim...Bütün hayallerimden vazgeçmiş gibiyim...tek yapmak istediğim şey sırt çantamı alıp seyahat etmek ama onuda yapacak imkanım yok...depresyondamıyım kuruntumu yapıyorum hiç bilmiyorum sizce ne yapmalıyım...