Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar ve bir soru :)
pcshik
22-11-2007, 08:57 PM
selamlar... ben yeni üye oldum ve umarım güzel vakit geçiririz...
bir sorum olacak gördüğüm kadarıyla site değişmiş öncedende takip ediyordum.. acaba eski üyelikler ve eski konular silindi mi???
cevaplarsanız sevinirim..
ayrıca tanışmak isterim :D
pcshik
22-11-2007, 09:51 PM
biraz siteyi ve konuları inceledim... sanırım site çökmüş :(:( çok üzüldüm...
uzun bi zaman ara vermek zorunda kalmıştım.. geri döndüğümde değişik bir şekilde karşıma çıktı ve şaşırdım... umarım eski üyelerle karşılaşırız...
karşınıza biraz daha karışık bir şekilde çıkıyorum... umarım birlikte karışıklığa çözüm buluruz... umarım benden sıkılmazsınız :) bende aranıza katılabilir miyim???
pcshik
22-11-2007, 10:06 PM
evet daha içerikli bir forum olmuş... umarım eskisi gibi yoğun hali alır... bende vaktim el verdiğince katkıda bulunmaya çalışırım...
pcshik
22-11-2007, 10:36 PM
beni şimdiden bir heyecan aldıı...
sitenin yeni haline alışmaya başladım...
birbirimizi biraz daha tanıyınca yardımınıza çok ihtiyacım olacak...
pcshik
23-11-2007, 07:37 AM
çok teşekkürler:rolleyes: bu aileye katılmak gerçekten çok güzel... :)
YAĞMURR
23-11-2007, 09:54 AM
hoş geldiniz..
9 ŞUBAT
23-11-2007, 01:10 PM
selamlar... ben yeni üye oldum ve umarım güzel vakit geçiririz...
bir sorum olacak gördüğüm kadarıyla site değişmiş öncedende takip ediyordum.. acaba eski üyelikler ve eski konular silindi mi???
cevaplarsanız sevinirim..
ayrıca tanışmak isterim :D
aramıza hoş geldin ,
evet tum uyelik ve yazılar silindi ve site yeniden kuruldu , şimidide takip etmeni degil katkıda bulunmanı isterim , genelde eski uyeler var ve zaten önceden takip ettiysen çogumuzu tanıyor olman gerekir ,
mutlu
23-11-2007, 02:14 PM
merhaba
hoşgeldiniz :)
pcshik
23-11-2007, 07:06 PM
aramıza hoş geldin ,
evet tum uyelik ve yazılar silindi ve site yeniden kuruldu , şimidide takip etmeni degil katkıda bulunmanı isterim , genelde eski uyeler var ve zaten önceden takip ettiysen çogumuzu tanıyor olman gerekir ,
takip ediyordum derken aslında çok fazla katkım vardı ama malasef bir sene uzak kaldım... belki hatırlarsınız unicorn adında sizlerleydim.. bir iki kişiyi anımsayabildim ama olsun yeniden tanırım...
bu arada herkesten hoşgeldin aldım çok mutlu oldum:D hepinizee teşekkürlerrrr... :p
birmelek
24-11-2007, 12:11 AM
Madem çok mutlu oluyorsun..benden de kocaman bi HOŞGELDİN gelsin sana o zaman. Buarada ismin zor biraz bunu yazarken aklıma gelmedi, tekrardan da dönüp bakmadım..
pcshik
24-11-2007, 12:25 AM
olsun önemli değil düşünmeniz yeterliii... :) teşekkür ederim... :rolleyes:
zor geliyorsa eski unicorn olarak unicorn da diyebilirsiniz... :D
9 ŞUBAT
24-11-2007, 10:01 AM
unicom hayal meyal hatırlar gibiyim , ama neyse yeniden tanırız seni buradada katkılarını bekleriz .
pcshik
24-11-2007, 11:48 AM
elimden geldiğinde katkıda bulunacağım... burayı çok seviyorum ama bazı sebeplerden dolayı (ki genelde öğrenci olmamdan ve ÖSS sorunu olması) uzak kalmama sebep oluyor...
hepinize tekrar tekrar teşekkürler...:rolleyes:
9 ŞUBAT
24-11-2007, 11:54 AM
elimden geldiğinde katkıda bulunacağım... burayı çok seviyorum ama bazı sebeplerden dolayı (ki genelde öğrenci olmamdan ve ÖSS sorunu olması) uzak kalmama sebep oluyor...
hepinize tekrar tekrar teşekkürler...:rolleyes:
inşallah sitemiz geçen seneki arkadaşlara ugurlu geldiği gibi sanada ugur getirir istedigin yeri kazanırsın ,
mademki ögrencisin sitemizin siz ogrenciler için bir kuralı var , sizlerden derslerinizde başarılı olmanızı ve iyi notlar getirmenizi istiyoruz , önce ders sonra site , hafta içi ögrenciler izinli kabul ediliyor , sitemizin ögrencileri iyi bilir dersler iyi olmadımı siteye girmek yok o zaman cezalı olacaklar seninde bu kuraldan haberinin olması iyi olur , sonradan ileriki gunlerde ceza yersen ögretmenim elektrikler kesikti bilmiyorum deme mazeretin olmaz ,
pcshik
24-11-2007, 09:15 PM
inşallah...
evet aslında bende hafta içi için sizden izin isteyecektim bunu öğrenmem çok iyi oldu... teşekkürler bu desteğiniz için tam yerinde bir kural olmuş :D ama çok daraldığım zaman küçük bir kaçamak izni vardır belki :o
ama çok daraldığım zaman küçük bir kaçamak izni vardır belki
var var arada sırada :D
bende öğrenciyim yazılılar sıkıştığı zaman girmiyorum rahatladım mı direk buraya geliyorum :D
pcshik
25-11-2007, 07:53 PM
oleeey çok sevimdim... bende öyle yapmayı düşünüyorum :D
9 ŞUBAT
27-11-2007, 11:20 AM
Hoşgeldin kardeş. Bende yeni üye Vagrant.
hoş geldni vagrant katılımını bekliyoruz .
9 ŞUBAT
27-11-2007, 11:22 AM
inşallah...
evet aslında bende hafta içi için sizden izin isteyecektim bunu öğrenmem çok iyi oldu... teşekkürler bu desteğiniz için tam yerinde bir kural olmuş :D ama çok daraldığım zaman küçük bir kaçamak izni vardır belki :o
tabiki pcshik , ne zaman istersen gelebilirsin zaten darladıgın anda ne ders çalışabilir nede başka bir şey duşunebilirsin ama burada biraz kafa dagittinmi bomba gibi derse geri donersin .
pcshik
27-11-2007, 05:45 PM
evet haklısın megan çalışılmıyor.. burası kendime getiriyor beni mutlu oluyorum...
bu arada hoşgeldin vagrant... burada çok güzel vakit geçireceğinden eminim....
9 ŞUBAT
27-11-2007, 05:47 PM
evet haklısın megan çalışılmıyor.. burası kendime getiriyor beni mutlu oluyorum...
bu arada hoşgeldin vagrant... burada çok güzel vakit geçireceğinden eminim....
pcshik hoş geldin sen en iyisi lak lak odasına gel iki dakka ateşle sohbet et super olursun valla , denemesi bedava .
Boşuna demiyoruz bağımlılık yapıyor diye :D
pcshik hoş geldin sen en iyisi lak lak odasına gel iki dakka ateşle sohbet et super olursun valla , denemesi bedava .
gelsin tabi
ama sadece daraldığın zaman gelirsen bozuşuruz ona göre :D
gelsin ben konuşurum onunla lak lak odamızda :p :D
pcshik
27-11-2007, 06:21 PM
tamam megan gidiyorum hemen...
ates geliyorum canım bekle :D, aaa olur mu hep gelirim ben laklak odasına sen iste...
valla doğru söylüyorsun, bağımlılık yaratıyorsunuz burda...
hadi bekliyorum gel konuşuruz orda :D
pcshik
27-11-2007, 07:23 PM
harikaymış bu laklakodası.. herkese tavsiye etmek lazım...
BeYaZ_KeLeBeK
27-11-2007, 11:58 PM
biraz siteyi ve konuları inceledim... sanırım site çökmüş :(:( çok üzüldüm...
uzun bi zaman ara vermek zorunda kalmıştım.. geri döndüğümde değişik bir şekilde karşıma çıktı ve şaşırdım... umarım eski üyelerle karşılaşırız...
karşınıza biraz daha karışık bir şekilde çıkıyorum... umarım birlikte karışıklığa çözüm buluruz... umarım benden sıkılmazsınız :) bende aranıza katılabilir miyim???
hoşgeldin pcshick:)
pcshik
28-11-2007, 07:14 PM
hoşgeldin pcshick:)
teşekkür ederim beyaz kelebek :rolleyes:
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.