Orijinalini görmek için tıklayınız : depersonalizasyonla ilgili herkes yasadıklarını anlatsın çözüm bulalım
suzansuzyyyy
11-12-2008, 11:27 AM
ben yaklasık ıkı aydır depersonalizasyon hastasıyım bı yıgın ılac kullansamda gecemıyor gecmıyor çözüm yolu bılen var mı vedat sar hakkındada bılgısı olan varmı vedat sar bu konu uzerıne uluslararsı uzman olarak bılınıyor acaba bu adama gıden var mı merak edıyorum.
9 ŞUBAT
11-12-2008, 12:53 PM
bildigim kadarıyla bu rahatsızlıgı yakalanan bir tek arkadaş gordum , oda daha yeni yeni tedaviye başlamış , ikinizede acil şifalar dilerim .geçmiş olsun .
eliftetik
11-12-2008, 01:25 PM
[QUOTE=suzansuzyyyy;47113]ben yaklasık ıkı aydır depersonalizasyon hastasıyım bı yıgın ılac kullansamda gecemıyor gecmıyor çözüm yolu bılen var mı vedat sar hakkındada bılgısı olan varmı vedat sar bu konu uzerıne uluslararsı uzman olarak bılınıyor acaba bu adama gıden var mı merak edıyorum.[/Q
allah şifa versin suzan suzi
suzansuzyyyy
11-12-2008, 08:41 PM
ya hazel ben esrar bagımlısı degılımkı ılaclar bosa gıtsın..ben esrarı denerken basıma geldi bu olay dıyorum anladınmı canım yanlıs anladın beni..
lavinya21
25-08-2009, 04:18 PM
ben yaklasık ıkı aydır depersonalizasyon hastasıyım bı yıgın ılac kullansamda gecemıyor gecmıyor çözüm yolu bılen var mı vedat sar hakkındada bılgısı olan varmı vedat sar bu konu uzerıne uluslararsı uzman olarak bılınıyor acaba bu adama gıden var mı merak edıyorum.
vedat şara bu konuda bir arkadaşım gitti ama iyileşemedi maalesef istersen bir de sen danış,sonuçta herkesin tedavi yöntemi farklı olabilir.
drykskedi
21-12-2011, 11:18 PM
vedat şara bu konuda bir arkadaşım gitti ama iyileşemedi maalesef istersen bir de sen danış,sonuçta herkesin tedavi yöntemi farklı olabilir.
Ankarada bu konuda uzman biri varmı bilgisi olan paylaşırs sevinirimm.son ihtimal istanbula da gitcez artık:)