Orijinalini görmek için tıklayınız : panik atağın yol actıgı depersonalizasyon yanı kendıne ve dunyaya yabancılaşma durumu
suzansuzyyyy
08-12-2008, 08:42 PM
selam arkadaslar ben agır bır panık atak krızı gecırdım bu esnadada dunyadan kopma durumu tabıkı..bunu yasamıs arkadaslar yazabılır mı acaba?
eliftetik
08-12-2008, 08:48 PM
selam arkadaslar ben agır bır panık atak krızı gecırdım bu esnadada dunyadan kopma durumu tabıkı..bunu yasamıs arkadaslar yazabılır mı acaba?
geçmiş olsun suzansuzi allah şifa versin
suzansuzyyyy
08-12-2008, 08:51 PM
tesekkürler canım.kaç gundur bu haldeyım hayatımda ılk defa basıma geldi bı panık atak krızı gecırdım o esnadada fecı bı tablo ılacla panık atak durumum gecıyo yanı nöbet falan gecırmıyorum ama depersonaliazsyon durumu gecmek bılmıyo:(
humanist
01-06-2009, 07:15 PM
Arkadaşım öncelikle çok geçmişler olsun.Ben bu illeti yaklaşık 20 yıldır yaşıyorum.Ve bu rahatsızlığın biyolojik olduğu kanısındayım.Bizim hormonlarımızdaki eksiklikler bu şekilde yaşamamıza neden oluuyorlar.Bildiğim kadarıylada ne yazıkki anti depressan ilaçlar kullanmaktan başka çaremiz yok.Tıbbın geldiği son noktada bir mucize olmasa böylede devam edecek gibi.Atak,korku,dünyadan ve yaşamdan zevk alamama,yakınlarıma bir şey olacakmış korkusu,sürekli herşeye ağlamak,seyahat edememek,vb..Bütün bunlarla boğuştum tam %100 olmasada hayatımı idame ettirecek kadar ilaçlarla üstesinden gelebildim.Sanada en kısa zamanda hayırlı şifalar diliyorum.
Ex mi Amor
02-06-2009, 10:16 PM
Öncelikle geçmiş olsun
Kendine yabancılaşma veya gerçekdışılık duygusu panik atakta ve depresyonda sık sık karşılaşılan semptomlardır..Bu esnada etrafını bi değişik algılıyosun gerçeklerden kopma duygusu yaşıyosun gözler filan bulanık görüyo hatta çok ciddi durumlarda önündeli yediğin yemeği bile yanındakine benmi yiyorum bunu diye gösterenler..merak etme aşırı ciddi bi durum değil o anlarda gerçekleri algılamada bi problem olmuyo ve anti depresan iaçlarla normal şekilde hayatını sürdürebliyosun..;)
okannnn
17-11-2010, 08:56 PM
suzan ben her an yasıorumm o hıssı
ecemhatice
02-05-2011, 04:44 PM
arkadaşım ben de aynı şekilde atak sonrası depresyon durumu geçmek bilmiyor görüşürsek birbirimize yardımcı olacağımızı düşünüyorum.
[QUOTE=suzansuzyyyy;46725]selam arkadaslar ben agır bır panık atak krızı gecırdım bu esnadada dunyadan kopma durumu tabıkı..bunu yasamıs arkadaslar yazabılır mı acaba?
Hayko_lik
02-05-2011, 04:59 PM
Arkadaşlar herhangi bir psikolojik danışmandan ya da psikologtan yardım aldınız mı ?Size tavsiyem yardım alın.Panik Atak'ı iyice tanırsanız baş etmeniz kolaylaşıyor.
PiousDucky
11-05-2011, 11:03 PM
ÖnceLikle geçmiş olsun aynı durumu bende 1 sene boyunca yaşamışdım dünyanın gerçekçi olmama hissi seslerin yabancılaşması hiç birden zevk alamamak sürekli kötü düşünceler geceleri uyuyamamak sürekli heycen tam bi sene yaşadım dünyam alt üst olmuştu resmen ve sonra bi uzman doktora gitmeye karar verdim 3 ay boyunca lustral kullandım ve şuanda çok iyiyim :) Bence zaman geçirmeden bi uzmana gitmelisin ilaçlar ilk 1 veya 2 hafta yan etki yapıcaktır daha çok kötü hissediceksindir ama sakın bırakma Sonra zaten yavas yavas düzeldigini fark ediceksindir :)
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.