Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda başlık açılması .
9 ŞUBAT
26-10-2008, 06:39 PM
Arkadaşlar son gunlerde forumun amacıyla alakasız ve gereksiz bölumlerde başlıklar açılmaktadır,bundan sonra bu konuda daha hassas davranmanızı rica ediyorum,aynı şekilde davranılmaya devam edilerek alakasız ve gereksiz bölumlerde başlıklar,
açıldıgı takdirde silinecektir .
saygılarımla .
9 ŞUBAT
27-10-2008, 12:49 PM
kriterlerin neler oldugunu forum kurallarını okuyarak ogrenebilrsiniz ,
ayrıca bundan sonra ;
***Forumda yazılan bir yazı veya belgeyi başka forumda yayınladığı görülen üyeler , yazdıkları yerde alıntı olduğunu belirtmezlerse bunun tesbiti halinde kesinlikle üyelikleri silinecektir. Yine aynı şekilde PSİKOLOJİ FORUMU dışından alınan her bilgi birebir yada kısmen dahi olsa gönderilen mesajlarda , mesajın altına kaynak belirtme zorunluluğu vardır.
kuralı geregince yazılan mesajlar silinecektir .şu ana kadar bu kurala sizlerin emeklerinin boşa gitmemesi iyi niyeti sonucu goz yumulmuştur ,ancak bundan sonra uygulanacaktır ,
saygılarımla .
9 ŞUBAT
31-10-2008, 04:15 PM
Foruma bir iki yazı attım hepsi alıntıdır ,şimdi gördüm yazınızı silmesseniz sevinirim.
mecbur kalmadıkça silmiyorum vede şimdiye kadar da pek silmedim (bu şekilde davranmayı alışkanlık haline getirenler hariç ),
yazınızın koşesindeki edit butonuna basıp yazınızın altına alıntıdır diye eklerseniz sorun kalmaz.