Orijinalini görmek için tıklayınız : AH ayrılıklar..!
esin_29
17-11-2007, 10:15 AM
Ok gibi saplanır içime,sebebsiz ayrılıklar..
Aslında tüm ayrılıklar...
Ben de derman bırakmakmaz ,kalkmaya,yürümeye
Öyle oturdum yerde, oturmak isterim hep
Çok zor çalışırım yalnızlığa; yalnızlığım da bana
En büyük çileyi yalnızlığıma çektiririm,
Duygularım bile dayanamaz huysuzluğuma,
Ne gecem belli olur,ne de gündüzüm
Sızım sızım sızlatırım yüreğimi
Kor gibi yakarım bazen
Bazen gözyaşlarımla söndürürüm bakışlarımı
Bazen de donuklaşan bakışlarımı uykusuz bırakırım
Uykusuz en büyük çileyi yüreğime çektiririm
Parçalarım,söker söker atarım anılarımı
Geçmişimi geleceğimi
Buna yürek mi dayanır, ya ben nasıl dayanırım:
Böyle sebepsiz ayrılıklara....
umuyorum ki ayrıklar olmaz ve gözyaşlarıda akmaz...!!
"Yalnızlık Benim Eski Sevgilim,Ben Onu Kimler İçin Terkettim O Beni Bırakmıyor..."
çok güzel bir şarkıdır bu...
Yalnızlığı sevmezseniz işkence gibi gelir size aslında bütün olaylar böyledir... ;)
9 ŞUBAT
18-11-2007, 01:01 PM
acaba ayrılıklar sebebsizmidir sizce , mutlaka bir sebep vardır
eger sevgi ayrılıgıysa neden bir donup arkanıza bakın neler yapmışsınız bir duşunun hiç bir zaman hiç bir şey nedensiz degildir , bizce dogru olan karşımızdaki için yanlış olablir ve o yanlışlar yıgıla yıgıla bize sebepsiz gelen ayrılık kaçınılmaz olur , onun için mumkun oldugunca karşımızdakine açık olmak sebepsiz ayrılıkları önlemenin ilk şartı bence .
Rosalie
18-11-2007, 01:19 PM
yalnızlık....bazen o kadar değerli ve anlam dolu birşeydirki...kıymetini bilmek gerek..
ama unutmamalı..insan dediğimiz canlı, yalnız yaşayamaz...
ayrılıklara isyan etme..bazen ayrılıklar en doğrusudur...
esin_29
18-11-2007, 01:38 PM
Bence ayrılmaların temel nedeni anlayış,saygının bitmesinden ve bununla birlikte gelen güvensizliktir.Öncelikle biirbirini tanımak ve sadakatli olmak gerekir,böyle olduğu müddetçede ayrılıklar bitmez...!
mavigece
18-11-2007, 11:59 PM
bazen gözyaşlarının akmaması için gerekir ayrılıklar...
hüzün
19-11-2007, 04:20 PM
Ayrılık üzerine pekçok şey söylendi,yazıldı.En az sevgi kadar gündemde ayrılıklar.Ayrılığı da engelleyemezsiniz.Herşeye hazırlıklı olmak lazım en iyisi bu belkide...Ayrılıkları insanlar yaratıyor megan çok güzel ifade etmiş sebeblerini.
Kapalı bir kutuyla yaşarsanız araya soğuklukta girer,başkalarıda girer,sorunlarda girer.Paylaşmak diye tabiri caizse kendimizi parçalıyoruz yıllardır ama nedense insanlar bunu birtürlü algılayamıyor.Aslında zor iş bütün bunlar.Bir yanda herşeyi paylaşmak diyoruz bir yanda kimseye hakkettiğinden fazla değer vermeyin canınız yanar uyarısı yapıyoruz...
Artık bunun olurunu herkes kendi bulacak.Ama kimseyi hayatınızın merkezine koymayın,dünya onun etrafında dönmüyor çünkü.Canınız acıyınca farkediyorsunuz bunu.Ayrılık yaman kelime ama illada gelecekse güçlü olmak lazım.Tek başına yaşanan bir ilişkide,tek başına duyulan bir aşkta,tek başına yapılan bir mücadelede kötü.Onlar ayrılıktan daha fazla yakar canınızı.İşte öyle zamanlarda ayrılıklar bile mutlu kılar insanı.
''Beni kaybetmeyi göze alanı kazanmak için uğraşmam'' güzel bir cümle...
geray
09-01-2017, 04:49 PM
ayrılıklar yüzünden ömrüm depresyonla geçti.