PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ağlıyorum ilk kez günler sonra.

negatif
19-10-2008, 06:07 PM
ağlıyorum ilk kez günler sonra susmak istemiyorum çok biriktim..hayatımın açmazlarından çıkamıyorum..çok özledim ben ölen sevgilimi ya çok özledim..geçmiyor bir türlü..herkes bütün arkadaşlarım bir hayat kurdular..bir ben kaldım böyle hastalıklarla uğraşan..bıktım bu hastalıktan..bitsin artık ne olur gene majör depresyon yaşamak istemiyorum.çok zor.özgünevimde yok..ben bittim benim hayatım bitti.en güzel yıllarımı psikyatrlarla geçirdim ben..nöbetlerim geçsin diye dişlerimi sıkarak geçirdim..allahım bu gece uyuyunca uyanmak istemiyorum artık.artık yarı akıllı yarı deli nefes almak istemiyorum..istemiyorum mücadele etmeyi yorgunum..8 yıldır bu hummanın içinde bütün hücrelerimi acıttım.hepsini hissettim..tutunacak kimsem yok..ailem anlayamıyor beni yazık onlarada yaşlı başlı insanlar..benle uğraşıyorlar..çöp gibiyim kapıcının almayı unuttuğu..nasıl bir hayat bu..isyan etmek için söylemiyorum..ama şu lanet beynimi değiştiremiyorum gücüm yetmiyor işte..ağlamak istiyorum bağıra bağıra bıktım ya bıktım ben bu hastalıktan geçmiyor ya geçmiyor..o ölmeseydi yanımda olsaydı bu kadar dibe vurmazdım..niye ya niye ben böyleyim niye bunları yaşıyorum çok mu kötü biriyim ben bu korkularım bitsin ailemi de aklımıda canımıda kaybetmekten korktuğum yeter ne olacaksa olsun bitsin artık bitsin geri döneyim eski hayatıma insan olduğumu unuttum ben ya yeter allahım yardım et bana allahım sadece sen yardım edebilirsin ne olur duy sesimi ne olur yanında olayım ne olur bunları niye yazdım bilmiyorum

^^T_U_B_İ_Ş_^^
19-10-2008, 06:12 PM
bu duygular sana mı ait bilemıyorum çünkü seni yeni tanıyorum..
hayat bu acısıyla tatlısıyla dolu işte
ama vardır herseyde bir hayır sabretmekten başka birşey gelmiyor ki elimizden...

atomcekirdegi
19-10-2008, 08:27 PM
Ben de ağlıyorum negatif..Farklı bir sebepten belki ama şuan bunları yazarken bile yanaklarımdan son sürat akıyor gözyaşlarım.Diner mi ben de bilmiyorum...

YAĞMURR
19-10-2008, 09:07 PM
keşke gözyaşlarımızı dindirebilsek ama bazan biz nakadar istesekte olmuyor..hap yaşadığımız acının en büyük olduğunu düşünür dayanamayacağımızı sanırız ama öyle bir zaman gelir ki daha önceden yaşadığmız acı şimdiki acımızı unutturmuş bile ben bunu çok iyi anladım her şey allah taktirinde çok fazla isyan etmemek lazımmış..senin içinde çok zor olmalı ama bunu başarabilirsin yeniden hayata tutunabilirisin ...ağlamaktanda utanma sıkılma ağlaki rahatlıyasın inş daha iyisindir.. sevgilerle

eliftetik
19-10-2008, 09:19 PM
allah hepinizin gözyaşını sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah beni de bir arkadaşımın içten davranışı bu gün duygulandırdı ve gözlerim yaşardı

bu gün sulu göz günüydü galiba

negatif
19-10-2008, 09:33 PM
en yakın dostum geldi biraz önce halimi gördü 10 dk ourup gitti..birkaç tane teselli kelimesi o kadar..ben mi yanlış düşünüyorum yoksa yanlış insanları mı seçiyorum..olumsuz cümlelerimi dinlemek bile istemedi..bu ne demek şimdi anlamadım

atomcekirdegi
19-10-2008, 09:59 PM
keşke gözyaşlarımızı dindirebilsek ama bazan biz nakadar istesekte olmuyor..hap yaşadığımız acının en büyük olduğunu düşünür dayanamayacağımızı sanırız ama öyle bir zaman gelir ki daha önceden yaşadığmız acı şimdiki acımızı unutturmuş bile ben bunu çok iyi anladım her şey allah taktirinde çok fazla isyan etmemek lazımmış..senin içinde çok zor olmalı ama bunu başarabilirsin yeniden hayata tutunabilirisin ...ağlamaktanda utanma sıkılma ağlaki rahatlıyasın inş daha iyisindir.. sevgilerle

İsyan etmiyorum,Allah öyle kullarından eylemesin beni..Ama işte öyle bir garip hal ki benimki,ne atsam atılıyor derdim ne de satsam satılıyor..Ben de hep offlarımın arasında kayboluyorum...

atomcekirdegi
19-10-2008, 10:00 PM
allah hepinizin gözyaşını sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah beni de bir arkadaşımın içten davranışı bu gün duygulandırdı ve gözlerim yaşardı

bu gün sulu göz günüydü galiba

Amiiin ablacım,beni düze çıkarack şey dua.Nolur ablacım şifa bulmam için dua eder misin?

BETÜLL
19-10-2008, 10:39 PM
Amiiin ablacım,beni düze çıkarack şey dua.Nolur ablacım şifa bulmam için dua eder misin?

dualarımız seninle olsun atomcuk..allah şifalar versin...

atomcekirdegi
19-10-2008, 10:43 PM
dualarımız seninle olsun atomcuk..allah şifalar versin...

Sağol ablacım çünkü çok hatta tek ihtiyacım olan şey bu.İçten edilen dualar...

atomcekirdegi
19-10-2008, 10:47 PM
ALLAHIM BANA VERDİĞİN DERTLE

DÜŞMANLARIMI SEVİNDİRME

KURAN I BANA DEVE VE ŞİFA EYLE

BEN DERTLİYİM BENİ TEDAVİ EDECEK SENSİN

AMİN

İnşallah bu dua ile şifa bulanlardan olurum ben de..Allah razı olsun ablacım..

BETÜLL
19-10-2008, 10:49 PM

DÜŞMANLARIMI SEVİNDİRME

AMİN

amin inşallah....

eliftetik
19-10-2008, 10:53 PM

DÜŞMANLARIMI SEVİNDİRME

AMİN

dua yı hemen düzeltiyorum yanlış yazmışım bir harfi

DÜŞMANLARIMI SEVİNDİRME

KURAN I BANA DEVA VE ŞİFA EYLE

AMİN

dua olduğu için tek harf de olsa düzeltme gereği gördüm
çünki oldukça ilginç bir söz çıkmış ortaya

atomcekirdegi
19-10-2008, 11:04 PM
Ben okurken hiç farketmemiştim ablacım.Haklısın,düzeltmek gerek ;)

negatif
19-10-2008, 11:27 PM
Ben de ağlıyorum negatif..Farklı bir sebepten belki ama şuan bunları yazarken bile yanaklarımdan son sürat akıyor gözyaşlarım.Diner mi ben de bilmiyorum...
umarım hastalık değildir sorunun..eğer değilse bil ki hallolur..ben çok kötü şeyler yaşadım..ama hiçbiri hastalığım kadar acı vermedi bana..inan en zor şey hasta olmak..umarım sorunun bu değildir..eğer buysa umarım iyileşiriz ve biter bu zorluklar.allah acısın hepimize

atomcekirdegi
19-10-2008, 11:33 PM
umarım hastalık değildir sorunun..eğer değilse bil ki hallolur..ben çok kötü şeyler yaşadım..ama hiçbiri hastalığım kadar acı vermedi bana..inan en zor şey hasta olmak..umarım sorunun bu değildir..eğer buysa umarım iyileşiriz ve biter bu zorluklar.allah acısın hepimize

Amin negatif,amiiin.Allah acısın hepimize,şifa versin inşallah..

paradox
20-10-2008, 12:43 AM
Amin negatif,amiiin.Allah acısın hepimize,şifa versin inşallah..

Canim dun iyi oldugunu yazmisin okuyunca mutlu olmustum.Noldu yeniden mi rahatsizlandin sen yoksa?

BeYaZ_KeLeBeK
20-10-2008, 01:44 AM
ağlıyorum ilk kez günler sonra susmak istemiyorum çok biriktim..hayatımın açmazlarından çıkamıyorum..çok özledim ben ölen sevgilimi ya çok özledim..geçmiyor bir türlü..herkes bütün arkadaşlarım bir hayat kurdular..bir ben kaldım böyle hastalıklarla uğraşan..bıktım bu hastalıktan..bitsin artık ne olur gene majör depresyon yaşamak istemiyorum.çok zor.özgünevimde yok..ben bittim benim hayatım bitti.en güzel yıllarımı psikyatrlarla geçirdim ben..nöbetlerim geçsin diye dişlerimi sıkarak geçirdim..allahım bu gece uyuyunca uyanmak istemiyorum artık.artık yarı akıllı yarı deli nefes almak istemiyorum..istemiyorum mücadele etmeyi yorgunum..8 yıldır bu hummanın içinde bütün hücrelerimi acıttım.hepsini hissettim..tutunacak kimsem yok..ailem anlayamıyor beni yazık onlarada yaşlı başlı insanlar..benle uğraşıyorlar..çöp gibiyim kapıcının almayı unuttuğu..nasıl bir hayat bu..isyan etmek için söylemiyorum..ama şu lanet beynimi değiştiremiyorum gücüm yetmiyor işte..ağlamak istiyorum bağıra bağıra bıktım ya bıktım ben bu hastalıktan geçmiyor ya geçmiyor..o ölmeseydi yanımda olsaydı bu kadar dibe vurmazdım..niye ya niye ben böyleyim niye bunları yaşıyorum çok mu kötü biriyim ben bu korkularım bitsin ailemi de aklımıda canımıda kaybetmekten korktuğum yeter ne olacaksa olsun bitsin artık bitsin geri döneyim eski hayatıma insan olduğumu unuttum ben ya yeter allahım yardım et bana allahım sadece sen yardım edebilirsin ne olur duy sesimi ne olur yanında olayım ne olur bunları niye yazdım bilmiyorum

sevgili negatif seni o kadar iyi anlıyorumki....bende depresyon belasından uzun yıllar çekmiş biriyim...senin durumun kadar olmasada benide fazlasıyla yıpratan bezdiren bir şey bu...en yakın arkadaşının seni 10 dakika dinleyip çekip gitmesine gelince...ben çok yaşadım bunu...en yakınım sandıklarım dediğin gibi "boşver,takma kafanı" diyip geçip gittiler...insan gerçekten onu anlayabilecek,boş teselliler değil yanında olduğunu kalpten hissettirecek,omzunda ağlayabilecek birilerini istiyor yanında...ve en yakınlarından medet uımuyor haliyle...ama onlarda böyle yapınca hepten dipe vudruğunu hissediyor...kendi derdine bir de yalnızlık psikolojisi ekleniyor...çok iyi anlıyorum...ama seninde dediğin gibi insana en yakın olan en iyi dostu yoldaşı yardımcısı ALLAH....sana klasik teselli sözleri söylemiycem bende...sadece Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum...ve bir gün herşey çok güzel olacak ümidiyle bekliyorum....

atomcum...kaç gündür seni merak ediyorum...burayada girmedim son zamanlarda...ne oldu sana canım:( kim ağlattı seni yine...lütfen en kısa zamanda görüşelim....

nehir16
20-10-2008, 10:56 AM
Negatif ,Atom geçmiş olsun.Herkese acil şifalar diliyorum..acizlik söylemleri,kendini suçlamalar daha pek çoğu da aynen eşimde de var yaklaşık 50 gün oldu.yakın zamanda ilaç değişimi olmasına rağmen bekliyoruz biz de.bu arada sizde tüm depresyon hallerine ilave öğürme,bulantı da oluyor mu ?tekrar geçmiş olsun

paradox
20-10-2008, 02:08 PM
Negatif ,Atom geçmiş olsun.Herkese acil şifalar diliyorum..acizlik söylemleri,kendini suçlamalar daha pek çoğu da aynen eşimde de var yaklaşık 50 gün oldu.yakın zamanda ilaç değişimi olmasına rağmen bekliyoruz biz de.bu arada sizde tüm depresyon hallerine ilave öğürme,bulantı da oluyor mu ?tekrar geçmiş olsun

Sizede cok gecmis olsun Sevgili Nehir, umarim esiniz en kisa zamanda sagligina kavusur.Migde strese cok duyarli bir organ oldugu icin bu tur sorunlar yasaniyor evet.Bende yasiyorum bunlari zaman zaman,iste bulanti migde kramplari v.s...Sagliklar diliyorum....