Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam herkese..
simeranya1
07-10-2008, 09:00 PM
Merhabalar..Ben Seçkin..Bu sene Psikoloji 1. sınıfım..Bu forumun bana yararı dokunabilir diye umuyorum..:)Yardımlarınızı bekliyorum.Acaba forumun durumu nedir..Yani psikolog,psikiyatrlar mı takılıyo buraya..:)Yoksa her telden vatandaş mı??Bilgilendirirseniz sevinirimm..Herkese iyi paylaşımlarr....:rolleyes:
banbis_5491
07-10-2008, 09:02 PM
Merhabalar..Ben Seçkin..Bu sene Psikoloji 1. sınıfım..Bu forumun bana yararı dokunabilir diye umuyorum..:)Yardımlarınızı bekliyorum.Acaba forumun durumu nedir..Yani psikolog,psikiyatrlar mı takılıyo buraya..:)Yoksa her telden vatandaş mı??Bilgilendirirseniz sevinirimm..Herkese iyi paylaşımlarr....:rolleyes:
her telden vatandaş var inş yararlı olur bu arada hoşgeldin
negatif
07-10-2008, 10:41 PM
her telden vatandaş terimi çok doğal olmuş ama ortaya karışık bir site burası..:confused:ama vatandaş ağırlıklı.doktorların pek vakti olmuyor bize yardım etmeye malum vatandaşla uğraşıyorlar pek meslek aşkı falan da yok sanırım ancak yeni yetme doktor vatandaşlar sadece tecrübe için takılıp gidiyor köprüyü geçme muhabbeti;) sana başarılar mesleğinde..sağlığını emanet ediyor her telden vatandaş bu işi yapmak için koca bir vicdan lazım zor iş bu zamanda allah yardımcınız olsun:p umarım vazifemi yaparım ücretimi alırım doktorlardan olmazsınız çünkü benim gibi hastaların artık mesleğinin bilincinde insan hayatının değerini ticari kılmayan ama hepsinden önemlisi bir kalbi olan doktorlara ihtiyacı var..biz hasta vatandaşlar malum adaletçi ve duygusalız iletişim kurmak için böyle doktorlara muhatap olursak tavsiyelerini ciddiye alıyoruz tabi kii:D
paradox
07-10-2008, 11:10 PM
Her telden vatandas canim..Umarim bilgilenmisindir yeterince...
9 ŞUBAT
08-10-2008, 05:18 PM
aramıza hoş geldin ,arkadaşlarımınıda dedigi gibi her çeşit kişi var gerek psikolog ,gerek psikyatr ,gerek senin gibi psikoloji ögrencileri ve gerekse diger kişiler .
adındandan belli oldugu uzere burası bir forum ,mesleki bir site degil .
burası mutlaka yararlı olacaktır,en buyuk yararı hastaların duşunceleri beklentileri nelerdir bire bir bunu gorecek yaşayacaksın ,ayrıca okulda ogretilen konuları burada staj yaparak pekiştireceksinki buda bulunmaz fırsat ,
ne yazıkki okulda ogretilenlerle gerçek hayat çok farklı ,birebir insanlarla bir arada olmak sana çok şey katacaktır ,
yeterki siteye girişin sınırlı kalmasın .
olvido
08-10-2008, 05:41 PM
hoşgeldin
bende pdr 3. sınıf öğrencisiyim
bana çok faydası oldu hala da oluyor
sonbahardayım
10-10-2008, 01:47 PM
öncelikle hoşgeldiniz.o her telin ev kadınlığı bölümündenim.selamlar
GuVeN
10-10-2008, 09:58 PM
Hoşgeldiniz arkadaşım.
cosfer
14-10-2008, 05:27 PM
selamlar merhaba
atomcekirdegi
14-10-2008, 05:48 PM
Hoşgeldin simeranya1