Orijinalini görmek için tıklayınız : neyim var2
mr.governor
07-10-2008, 12:25 AM
merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz haftalarda neyim var şeklinde bir konu açmış, sesler duyduğumdan bahsetmiştim, tavsiyeleri dinlemeyerek doktora gitmedim, belki yorgunluktan belki haftalar süren uykusuzluktan birkaç gece evvel olmayan birşeyi gördüm, olmadığına eminim çünkü olamayacağını biliyorum, bu gördüğüm ilk görüntü, bununla beraber genellikle geceleri yolda yürürken sağımdan solumdan geçen envai çeşit karartıda cabası, ancak o tarafa baktığımda yok olduğu için onları tam olarak gördüğümü söyleyemem, şu an için herşeyin kafamın içinde olduğuna emin olduğum için korkmuyorum, şizofren bi arkadaşım bunun anlatarak konuşarak geçtiğini söyledi, onun demesi üzerine durumu sizlere anlatıyorum, ancak kendisi hala şizofren işe yaramıyorda olabilir, durum ne tam olarak bende bilmiyorum kafam karışık, çokca kafa gerektiren bi işim olduğundan bahsetmiştim, şu an rahatlıkla işimi yapabiliyorum yani doktora gittiğimde dopaminimi azaltacak bi ilaç vermesine hiç niyetim yok, bi yerde bir ayar eksikliği var, belki uyku uyumakla geçer ancak zaman olmadığı için bu isteğimi kahve ve beynimdeki beta dalgalarımı yükselten ritimler dinleyerek savuşturuyorum. aslında tam olarak çare istemiyorum sadece anlatmak için anlattım, sıkılmadan okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
eleven
07-10-2008, 01:50 AM
rahatsızlığın konusunda bir diyemem ama acil şifalar.Ancak ilerlemeden bir doktora git.Daha kötü olup da işlerden kalmayasın. Ayrıca beta dalgasını yükselten ritimler neler
mr.governor
07-10-2008, 01:55 AM
helikopter sesi olarakda biliniyor, "brain beta wave sound" gibi bi kelime 4lüsünü gugıldan aratırsan bulabileceğini sanıyorum, belki etkisi psikolojiktir ama etki ediyor bir miktar
eleven
07-10-2008, 02:10 AM
Ben de bir kitap da galiba larok dönemi müziğinin beyne iyi geldiğini okumuştum bir süre dinledim sonra bıraktım.ama genel olarak klasik müzik insanı yatıştırıyor zaten
akşamcı
07-10-2008, 02:47 AM
governor sana daha öncede bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunmuştum daha doğrusu paylaşımlarda . ama bence bu sorunu ihmal etme ilerde yasantını daha olumsuz etkileyebilir. aynı seyler bendede oluyordu eskiden ve ben çok korkardım olmayan varlıklar görürsün garip sesler duyarsın . ama bence bu konuyla ilgili bi uzman desteği al . en azından biraz olsun rahatlıycağından eminim .bunları ihmal ettikçe iyice i,çinden çıkılmaz bi hal alıyor. kendi sağlığın için bunu yap . ve gelişmeleri bizimle paylaş . bende yasadım biliyorum . birde sürekli olup olmadığını merak ettim. sadece yorgunken ve uykusuzkenmi oluyor.sonucu bize bildir.
mr.governor
07-10-2008, 12:34 PM
sadece uykusuzkenmi olduğunu tam bilmiyorum çünkü uykumu bi türlü düzene koyamadım, ancak dün çok yorgun olmama ramen hiç birşey olmadı, önümüzdeki hafta doktora gideceğim, sonuçları elbetteki buradan bildiririm, hepinize teşekkürler