PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aşkın dermanı varmı sizce

busra14
25-09-2008, 12:30 PM
................................................

atomcekirdegi
25-09-2008, 02:33 PM
Eğer karşılıklıysa ve umumlduğu gibiyse bu aşk,o artık dert kategorisinden çıkmış demektir..
Ama yok değilse;o zaman Allah kurtarsın demekten başka yapılabilecek bir şey yok..
İnşallah sen böyle bir aşk yaşamazsın...Umarım aşkın seni çok mutlu ve güçlü kılar..

eliftetik
25-09-2008, 02:45 PM
derdi veren allah dermanınıda verir derler ama aşkın dermanı varmı sizce o içindeki vücudunun her yerine zehir gibi yayılan içinde öydüresiye sızlayan acının dermanı varmı?zaman demeyin zaman değil çünkü ben derdimin dermanını bulamadım yok deliricem diye korkuyorum bazen kendi kendim le çok konuşuyorum bunu sesli yapıyorum bazen sonra farkına varıyorum deliriyorum galiba diye oturup ağlıyorum.offffffffff

allah yardımcın olsun

aşk karşılıklı olunca abı hayat ama platonik karşılıksızsa yandın evladııım

acı ahu.bence bu illetten kendini kurtarmalısın sevdiğin uğraşlarla falan ilgilen yeni ilgi alanları keşvet. bu hissi sana zarar veren bir hastalık olarak kabul et ve kendini tedavi et kurtul.

mervem
25-09-2008, 04:17 PM
noldu nie bu kadar sıkıntılısın

eliftetik
25-09-2008, 04:24 PM
karşılıksız değil bence ama imkansız

anladım mı acaba

eğer anladığım gibiyse al bi saksı göm aşkını içine inşallah ordan senin için güzellikler yeşerecek

buda senin sınavın ucundaki ödülü düşün ve geç bu sevdadan yani sınavı geç

paradox
25-09-2008, 06:25 PM
karşılıksız değil bence ama imkansız

Cok ozel degilse imkansizdan kastin ne Busra?

plüton
19-01-2009, 02:32 AM
Ben aşkın çaresini buldum, çok zor ama etkili bir çözüm bende işe yaradı, sadece bikaç deverem yandı hepsi bu :) 3 yıllık platonik aşkım 3 ay boyunca karşılık buldu ve terkedildim, perişan oldum, ama aşktan kurtulmanın bi yolunu buldum ve kurtulduum, patentini alınca yöntemimi paylaşacağım :D

Şaka yaptım tabiki eğer istek olursa paylaşırım, bu foruma canım feda:D haa unutmadan söyleyeyim hemen heveslenmeyin, hiç kolay olmuyo bu meretten kurtulmak ama 1 ay boyunca her geçen gün azalıyor ve yok olma noktasında kalıyor aşk, şu an bende yok olma noktasında ama yok olmuyor, ufakta olsa birşeyler kalıyor :(

aven222
24-03-2009, 07:20 PM
Eğer gerçekten seviyorsan unutmak imkansız bence onu aylarca hatta yıllarca görmesende içinde yaşatıyorsun kimi zaman gözünün önünde yüzü canlanır kimi zaman rüyalarında konuşursun aşk içimizde kalbimizde kalp bir gün toprak olsa bile aşk ruhumuzda baki dir....Ama gerçekten unutmak istersen elektrik şoku ile bir tedavi yöntemi var hafızanı resmen siliyorlar bunuda ruh ve sinir hastalıkları kuruluşlarında ailenin izniyle yapılıyor.ama cesaret isteyen bir şey sadece onu unutmuyorsun çocukluğuna kadar bir çok şey kötü şeylerin yanında iyi yaşanılanlarda gidiyor.....

bloody tears
02-04-2009, 01:13 PM
ben her gün ölmek istedim hala da ölmek istiyorum arkadaş karşılıksız değil bence ama imkansız demiş ne güzel söylemiş evet imkansız benimkide her gün canın yanar kendini çok sarhoş perişan hissedersin.etrafındakileri hiç önemsemezsin hatta yurttaki odandan haftalar boyu dışarı çıkamazsın...hiçbirşey seni mutlu etmeye yetmez o olmadıkça...

busra14
02-04-2009, 03:18 PM
Eğer gerçekten seviyorsan unutmak imkansız bence onu aylarca hatta yıllarca görmesende içinde yaşatıyorsun kimi zaman gözünün önünde yüzü canlanır kimi zaman rüyalarında konuşursun aşk içimizde kalbimizde kalp bir gün toprak olsa bile aşk ruhumuzda baki dir....Ama gerçekten unutmak istersen elektrik şoku ile bir tedavi yöntemi var hafızanı resmen siliyorlar bunuda ruh ve sinir hastalıkları kuruluşlarında ailenin izniyle yapılıyor.ama cesaret isteyen bir şey sadece onu unutmuyorsun çocukluğuna kadar bir çok şey kötü şeylerin yanında iyi yaşanılanlarda gidiyor.....

vay be bunu yaptıran varmı acaba iyisiylede kötüsüylede acısıylada tatlısıylada benim hayatım ve yaşadım bitti böyle yola devam birgün çok mutlu birgün yine acı çekiyorum hayatta böyle değilmi zaten acıda var mutlulukta

busra14
02-04-2009, 03:22 PM
ben her gün ölmek istedim hala da ölmek istiyorum arkadaş karşılıksız değil bence ama imkansız demiş ne güzel söylemiş evet imkansız benimkide her gün canın yanar kendini çok sarhoş perişan hissedersin.etrafındakileri hiç önemsemezsin hatta yurttaki odandan haftalar boyu dışarı çıkamazsın...hiçbirşey seni mutlu etmeye yetmez o olmadıkça...

alışırsın sende bak benimki bir sene oldu unuttumu hayır ama alıştım yara kapandı kabuk bağladı bir senede anca ama o yarayı kaşırmamak lazım kaşırsan kanar...