PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni mod arkadaşlarımız !

9 ŞUBAT
24-09-2008, 05:49 PM
Arkadaşlar sayın NEFERTİTİ ve sayın BEYAZKELEBEK sitemizin yeni moderatörleri olmuşlardır ,yeni görevlerinde başarılar dilerim .

Bu gorevi çok önceden beri hakediyorlardı kısmet buguneymiş ,sitemizin kuruldugu andan beri yaptıkları katkı ve özveriyle bunu fazlasıyla hak ettiler,kendilerine çok teşekkur ederim .

paradox
24-09-2008, 06:17 PM
Arkadaşlar sayın NEFERTİTİ ve sayın BEYAZKELEBEK sitemizin yeni moderatörleri olmuşlardır ,yeni görevlerinde başarılar dilerim .

Bu gorevi çok önceden beri hakediyorlardı kısmet buguneymiş ,sitemizin kuruldugu andan beri yaptıkları katkı ve özveriyle bunu fazlasıyla hak ettiler,kendilerine çok teşekkur ederim .

Tebriker Sevgili Nefertiti ve Beyaz Kelebek...Yeni goreviniz hayirli ugurlu olsun...

BeYaZ_KeLeBeK
24-09-2008, 06:29 PM
ben sitede online kalmışım nefertiti söledi demin:eek:

çok sevindim...çok teşekkür ederim....hakkını vermek için elimden geleni yapıcam.....:)

kamiloglu
24-09-2008, 06:42 PM
tebrikler nefertiti ve beyaz kelebek :)

sevdenur
24-09-2008, 08:18 PM
Aslında siteye girmeye hiç niyetim yoktu ama, mod olduğunuzu görünce tebrik etmek istedim...:) Baştan beri istediğim olmuş. Her ikiniznde görevini en iyi şekilde yapıcağınıza eminim. Başarılar canlarım...;)

eliftetik
24-09-2008, 08:26 PM

kelebek nefertiti hayırlı olsun

atomcekirdegi
24-09-2008, 08:39 PM
Bitanecik kankam ve Sevgili Nefertiti Abla'm ikiniz adına da çok sevindim,hayırlı olsun ;)

YAĞMURR
24-09-2008, 11:15 PM
tebrikler beyaz kelebek ve nefertiti hayırlı olsun

Nefertiti
24-09-2008, 11:53 PM

Asıl biz size teşekkür ederiz Sn.Başmodumuz..;)

Site kurulduğu andan beri sabırla ve büyük bir özveriyle..Hiç bir menfaat gözetmeksizin,kimsenin kalbini kırmadan,o anki ruh hali ve durumuna göre hassasiyetle yaklaşımınızdan.... yeri geldiği zamanki ortaya koyduğunuz babacan tavrınızdan.... ve daima yanımızda olduğunuzu bize hissettirdiğiniz samimi duruşunuzdan dolayı asıl biz size teşekkür ederiz.

Burası bir paylaşım sitesi,benim ilk üye olduğum site,ilk forumum.Bende sizler gibi kendimi yanlız hissettiğim bir dönemde burda buldum kendimi.Bizler veya ben kendi adıma yaklaşık bir yıldır,faydalı bulduğum tüm dökümanları (ki bunlar psikoloji dahil her konuda idi) burada sizlerle paylaştım/tık.

Bunun karşılığında kimse bize maaş ödemedi,yeri geldi fikirlerimiz beğenilmedi,yeri geldi beklentileri karşılamadı az geldi.Bizler psikolog veya psikiyatrist değiliz,bu konuda herhangi bir eğitim almadık,amacımız fahri anlamda... mekanı hazırlanmış bu ortamda doğru bildiklerimizi ve tecrübelerimizi burada paylaşmak,ve buraya uğrayan arkadaşlarımıza yanlız olmadığını hissettirmek.Yeri geldiğinde en yakınına bile anlatamadığı şeyleri burada birlikte masaya yatırdık,konuştuk tartıştık.Çözüm noktasında yapabileceklerimiz sınırlı oldu belki....Ama paylaştık....geçiş dönemlerini beraber yaşadık...

Kendi içimizde bir aile olduk..ve günden güne ailemiz genişledi ve çoğaldık.Son günlerde yaşanan tatsızlıklar malumunuz,hepimiz bir şekilde bundan rahatsızız.Farklı inançlara farklı dinlere farklı düşüncelere sahip olmamız çok doğal.
Fakat mümkün olduğunca açılan konuları kişiselleştirmeden ve hakaret boyutuna taşımadan medeni bir şekilde aile ortamının vermiş olduğu edep ve ahlak sınırları çerçevesinde cevaplamınızı önemle rica ediyorum..

Sevgilerimle,

BeYaZ_KeLeBeK
24-09-2008, 11:55 PM
kamiloğlu,sevdenur,eliftetik,atomum kankam:),yağmurum ve deprasyon hepinize çoooook teşekkür ederim.....

inanın şu aralar iyice duygusallaştım ben...insan mod oldum diye ağlarmı...:o

çok sağolun hepiniz.....

rockkk
24-09-2008, 11:59 PM
hey allahım yaw beyaz kelebek :) çok duygusalsın sen kıyamam ağlama ya :) tbrik ederim..

Nefertiti
25-09-2008, 12:01 AM
Aslında siteye girmeye hiç niyetim yoktu ama, mod olduğunuzu görünce tebrik etmek istedim...:) Baştan beri istediğim olmuş. Her ikiniznde görevini en iyi şekilde yapıcağınıza eminim. Başarılar canlarım...;)

Hayırdır sevdenur ?? Bu sitede en az bizim kadar ta başından beri seninde emeğin var...Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum,ama sırf bir kaç arkadaşın düşüncesi sana ters geldi diye kızıp uğramamazlık yapma;)

BeYaZ_KeLeBeK
25-09-2008, 12:02 AM
hey allahım yaw beyaz kelebek :) çok duygusalsın sen kıyamam ağlama ya tbrik ederim..

canımm teşekkür ederim....valla aslında bu kadar böyle değildim ben yaa:o

tamam hassasımdır ama şu aralar tavan yaptı işte malum....:(

neyse sağol canım:)

Nefertiti
25-09-2008, 12:03 AM
Bitanecik kankam ve Sevgili Nefertiti Abla'm ikiniz adına da çok sevindim,hayırlı olsun ;)

Canım benim,teşekkür ediyorum...;)

Nefertiti
25-09-2008, 12:06 AM
Sevgili;Paradox,Kamiloğlu,Eliftetik,Yağmurr,Depras yon ve Rockkk.........Hepinize teşekkür ediyorum,iyi paylaşımlar.....:)

9 ŞUBAT
25-09-2008, 01:06 PM
Hayırdır sevdenur ?? Bu sitede en az bizim kadar ta başından beri seninde emeğin var...Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum,ama sırf bir kaç arkadaşın düşüncesi sana ters geldi diye kızıp uğramamazlık yapma;)

nefertiti çok haklı sevdenur ,bu sitede ta başından beri bulunan emegi en çok geçen arkadaşlardanda biri sensin ,seni her zaman yanımızda gormek isteriz .

BETÜLL
25-09-2008, 04:01 PM
nefertiti kelebek,tebrik ederim,hayırlı olsun,profile yazdım ama birde buraya yazayım dedim

BeYaZ_KeLeBeK
25-09-2008, 07:25 PM
teşekkürler betülcüm:)

ates
25-09-2008, 08:23 PM
tebrikler ve başarılar canlarım :D

sevdenur
29-09-2008, 05:36 AM
nefertiti çok haklı sevdenur ,bu sitede ta başından beri bulunan emegi en çok geçen arkadaşlardanda biri sensin ,seni her zaman yanımızda gormek isteriz .
Ablacım kimseye kızmadım, yani kızdım ama girmeme kararım ondan kaynaklı değil biliyorsun. 9şubat abi, sağol şimdiye kadar yaptığım paylaşımlar helali hoş olsun, biraz katkıda bulunabildi isem ne mutlu bana. Düşünceniz için teşekkür ederim. Bir siteden tamamen sildirdim zaten üyeliğimi, zaten yeni olduğu için pek önemli değildi benim için, ama portaldan ve bu siteden sildrmicem, o kadarına dayanamam sanırım... Ara sıra gelirim dayanamam çünkü...:)

elohir93
29-09-2008, 10:17 AM
her ikinizede hayırlı olsun:)

GuVeN
05-10-2008, 09:36 PM
Hayırlı olsun arkadaşlar.Yeni görevinizde başarılar.

BeYaZ_KeLeBeK
05-10-2008, 11:40 PM
teşekkürler arkadaşlar