Orijinalini görmek için tıklayınız : şoktayım
serap2835
23-09-2008, 12:45 PM
sabahleyın patronum benı bılınmeyen bı yere cagırdı bı tane kadınla beraber içkili oturuyorlardı ve bana grup yapalı dedıler orla kaçtımmm eşim duyarsa beni öldurur ve benı tehdıt edıyorlar yardımmm edin
ikarus
23-09-2008, 12:55 PM
Merhaba Arkadaşım ...
Bence ilkin eşinizle paylaşmalı daha sonra ivedilikle polise başvurmalısınız ...Vakit kaybetmemenizi öneririm, özellikle eşinize anlatma konusunda ...
Eşinizden korkmak için nedeniniz yok..Siz yanlış bir şey yapmadınız....Anlayacak ve size destek olacaktır ...
Svgilerimle ...
BETÜLL
23-09-2008, 12:58 PM
sabahleyın patronum benı bılınmeyen bı yere cagırdı bı tane kadınla beraber içkili oturuyorlardı ve bana grup yapalı dedıler orla kaçtımmm eşim duyarsa beni öldurur ve benı tehdıt edıyorlar yardımmm edin
direk polise gidin,işyerinden ayrılın,ve eşinizlede paylaşın,yada patronunuzun korkacağı daha üst bir amiri yokmu?
beste
23-09-2008, 01:22 PM
Öncelikle eşin duyarsa seni neden öldürür??
ben de bunu anlamıyorum işte eşine gelene kadar .... sanki kriter burda eşin...
namusun önce kendini ilgilendirir diye düşünüyorum...
bu durumu eşinle paylaşmanı tavsiye ediyorum ...
paradox
23-09-2008, 01:52 PM
Serap oncelikle gecmis olsun..Fakat burada eksik olan veya tam alasilamayan bir seyler var..Bilinmeyen bir yerden kastiniz ne ve siz kacmis olmaniza ragmen neyle tehdit ediliyorsunuz? Bunun disinda bende diger arkadaslara katiliyorum bunu esinizle siz paylasin.Farkli bir sekilde duyarsa netice daha kotu olucaktir..
serap2835
23-09-2008, 02:59 PM
Serap oncelikle gecmis olsun..Fakat burada eksik olan veya tam alasilamayan bir seyler var..Bilinmeyen bir yerden kastiniz ne ve siz kacmis olmaniza ragmen neyle tehdit ediliyorsunuz? Bunun disinda bende diger arkadaslara katiliyorum bunu esinizle siz paylasin.Farkli bir sekilde duyarsa netice daha kotu olucaktir..
çünkü benimle yattığını idda edecekmıs oglum var benım ya bu ne bıcım adam napıcam bılmıyom polıse gıdınce skandal olur çaresızım
firedance
23-09-2008, 03:19 PM
Kimse kimseye durup dururken böyle bir teklifte bulunmaz.. bunun skandallık bir tarafı yok hemen gidip şikayetçi olmazsanız bunun devamı gelecektir sonra daha büyük olaylar yaşamayın...
kamiloglu
23-09-2008, 03:38 PM
emniyete git, ahlak masası konuyla ilgilenir...
paradox
23-09-2008, 06:08 PM
Malesef biz Tukler olarak cok ilginc bir kulture sahibiz..Tacize ugrar susar,Allah korusun tecavuz gibi bir igrenclik bile yasasak bir sekilde yine suc bizde aranir.Oysa ki bunlar ne derin yaralar yaratmistir kadin ruhunda kimse bunla ilgilenmez.Ata sozlerimiz bile oyle degilmi:Disi kopek kuyruk salamistir mutlaka...Fakat buna bir dur demenin bir vaktide gelmedimi,sadece biraz cesaret...Ben sahsim adina artik daha cesurum bu konularda, canimi yakanin canini yakiyorum yani.orneklemek gerekirse;evli ayni zamanda komsumda olan biri tarafindan surekli rahatsiz ediliyordum,iste telefonlar,postama atilan kucuk notlar.Gittim ve karsinin karsisina ciktim notlari ve telefon dokumanlarini gosterdim.senin esin bu ister beni sucla istersen dur nasil bir adamla evlisin dusun dedim.Elbette kadincagiz cok uzuldu..Fakat susmus olsam adam devam edicekti bu adilliklerine.simdi semtimden gecemiyor:)
firedance
24-09-2008, 12:55 AM
Sessizlik tacizi arttırır bu gibi durumlarda susmamak, tepki göstermek gerekiyor!
akşamcı
24-09-2008, 09:35 PM
helal olsun paradox sende benim kafadansın. hakedene kendi ellerinle cezasını vereceksin
serap2835
24-09-2008, 09:54 PM
Sessizlik tacizi arttırır bu gibi durumlarda susmamak, tepki göstermek gerekiyor!
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.. Ve ben bunu hallettim. Polis bir tanıdığımla.. sessiz ve kesin çözüm. ben işi de bıraktım onun sayesınde. Tek bı telefon yettı. zaten şirket batmış alacaklılar ıcrayla ofısı basmıs durumdaydı. alkolun arkasına sıgınarak konuyu hatırlamadıgını söyledı. Bu korku da ona yettı dıye dusunuyorum. Çünkü bır daha benı aradıkları zaman, gözumun korkmadıgını sadece olan arkadakılerıne olur dedım. ve alacagım oldugu halde sadakam olsun deyıp cıktım. Valla bu olayı nasıl atlatırım bılmem ama bır sure calısmayı dusunmuyorum
akşamcı
24-09-2008, 10:10 PM
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.. Ve ben bunu hallettim. Polis bir tanıdığımla.. sessiz ve kesin çözüm. ben işi de bıraktım onun sayesınde. Tek bı telefon yettı. zaten şirket batmış alacaklılar ıcrayla ofısı basmıs durumdaydı. alkolun arkasına sıgınarak konuyu hatırlamadıgını söyledı. Bu korku da ona yettı dıye dusunuyorum. Çünkü bır daha benı aradıkları zaman, gözumun korkmadıgını sadece olan arkadakılerıne olur dedım. ve alacagım oldugu halde sadakam olsun deyıp cıktım. Valla bu olayı nasıl atlatırım bılmem ama bır sure calısmayı dusunmuyorum
harikasın serapcım en iyisi böyle artık kimseye güven yok bi süre dinlen böyle ahlaksızların yanına bırakmamak lazım. böyle terbiyesizlerde hakettiği cezayı bulmalı. helal olsun sana .senin adına çok sevindim. bide iş bulurken ararken bayanlar çok dikkat etmeli ne kadar güvenli görünse bile haryerde sapıklar oluyo . inşallah çok güzel işler bulursun
BeYaZ_KeLeBeK
25-09-2008, 01:14 AM
konuyu dün okumuştum sanırım ama ne olduysa yazmayı unutmuşum:o
olay gerçekten zor bir olay....ama sonunda çözüldüğüne sevindim..bencede en iyisini yapmışsın...bu sapıklara gerekeni yapmak gerekiyor işte böyle...:mad:
eliftetik
25-09-2008, 01:21 AM
yıllar önce zincirlikuyu mezarlığının yanındaki inşatın önünden geçerken inşat işçileri kafama taşları fırlatıp biyandan ana avrat küfür ettiler canımı zor kurtardım güpe gündüz cadde ortasında. beni çok güzel bulmuşlar anlaşılan yav. sonra hemen oracıktaki polis amcalarının şevkatli kollarında bıraktım onları ve nihayet halamın evine girebildim
paradox
25-09-2008, 03:24 PM
yıllar önce zincirlikuyu mezarlığının yanındaki inşatın önünden geçerken inşat işçileri kafama taşları fırlatıp biyandan ana avrat küfür ettiler canımı zor kurtardım güpe gündüz cadde ortasında. beni çok güzel bulmuşlar anlaşılan yav. sonra hemen oracıktaki polis amcalarının şevkatli kollarında bıraktım onları ve nihayet halamın evine girebildim
Yurdum insaninin ne ilginc bir sevgi gosterisi var boyle pes diyorum artik ve Allah islah etsin bunlari demekten baska bir sey bulamiyorum...