PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : imbaaaaaaaaaatttttttt

negatif
31-08-2008, 06:51 PM
hiçbir şey yolunda değil hadi beni motive edin lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn acayip ihtiyacım var ya canım hiçbir şey yapmak istemiyor depresyona bir giriyorum bir çıkıyorum boğulucam imbaaatttttttttt..

g1z4y
31-08-2008, 06:56 PM
hiçbir şey yolunda değil hadi beni motive edin lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn acayip ihtiyacım var ya canım hiçbir şey yapmak istemiyor depresyona bir giriyorum bir çıkıyorum boğulucam imbaaatttttttttt..

yarın her şey yoluna giricek ve süper olucak, sen dünyanın en mutlu insanı olucaksın yarın bana inan...;)

Gustav
31-08-2008, 06:57 PM

geçer..........

elohir93
31-08-2008, 06:59 PM
kalk müziği son ses aç şarkı söyle ;)
şimdilik iyi gelir

sevdenur
31-08-2008, 07:04 PM
Negatif kalbini ferah tut, herşey yoluna giricek. Elohimin dediği gibi kalk hareketli bir müzik aç... Dışarı çıkıp yürüyüş yap. Kendin istemiyorsun büyük ihtimal(bende öyleydim) ama zorlada olda yapmaya çalış, çok iyi geliyor canım... Yada git abdest al oda çok rahatlatır...

sevdenur
31-08-2008, 07:05 PM
Mesela bende yapıcam şimdi içimde sıkıntı var çünkü bugün...:confused:

negatif
31-08-2008, 07:08 PM
süpersinizzzzzzzzzzzz ya canlarım ne kolay motive oluyorum di mi

eliftetik
31-08-2008, 07:13 PM

pozitiiiiiff herşey güzel olacaaak sabırlı ol git bir duş al birilrinle görüş birebir ya da telefonla falan

eliftetik
31-08-2008, 07:16 PM

ALLAHIM BANA VERDİĞİN DERTLE DÜŞMANLARIMI SEVİNDİRME
KUR AN I BANA ŞİFA VE DEVA EYLE
BEN DERTLİYİM BENİ TEDAVİ EDECEK SENSİN

üstüne de bir amiin

negatif
31-08-2008, 08:45 PM
tmm mithat abi..emir telakki ederim

kasımpatı
04-09-2008, 02:43 AM
evet negatif hep böle ol arkadaşım, hayata sarıl. yoksa bıraktın mı inan tutması bidaa çok zor..:)

BeYaZ_KeLeBeK
04-09-2008, 02:50 AM
derin bir nefes al...

ve bu hayat benim bir daha gelmiycem dünyaya o halde beni hiç bişey üzemez,sinirlendiremez.....benden daha önemli hiç bir şey olamaz de....

hep olumlu şeyler düşünmeye şartla beynini....adeta programla....ve her gün uyandığında bu programı çalıştır....;)

g1z4y
04-09-2008, 02:54 AM
en iyisi mi geç aynanın karşısına iltifatlar et kendine,sev kendini...;)

kasımpatı
04-09-2008, 01:06 PM
çık dışarıya bi gökyüzüne bak gözlerini kapatıp deriiin bir nefes al ve gözlerini aç inan bana rahatlatıyo.. ben hep böle yapıyorum. zaten o masmavi gökyüzünü ve üzerinde pamuk gibi bulutların gezindiğini görmek insana tuaf bi duygu veriyo..:o

elodea__90
05-05-2009, 08:09 PM
--------------------------------------------------------------------------------

ne kadar uzman bilemiyorum ama bir çok sıkıntılı dönemimde bana yardımcı olan bi arkadaş vardı isteyenler psikolog__@hotmail.com adlı msnden eylül ablaya mail yollayabilir hepinize yardım edeceğinden adım gibi eminm umarım adres vermemin sakıncası yoktur :):)

merttt9
06-05-2009, 03:20 AM
HAYATTANMI BAYDINIZ?
İŞSİZMİSİNİZ?
HAYATINIZ PC BAŞINDAMI GEÇİYOR?
AİLEVİ PROBLEMLERMİ YAŞIYORSUNUZ?
İŞTE SİZİN İÇİN MÜKEMMEL İLAÇ
http://www.fotocunuz.com/image-E416_4A009FF6.jpg