Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalnizca Merhaba
PAPATYA
12-11-2007, 12:15 AM
öncelikle Herkese Merhaba Demek Istiyorum.umarim Iyi Paylaşimlar Içinde Oluruz Ve Beni Yalniz Birakmazsiniz.dün Gece Kalbimde Sikişma Ve Nefes Alamama şikayetleri Ile Gittiğim Hastanede,doktorun Bana Sorduğu ;hayatinda Yolunda Gitmeyen Birşeyler Mi Var?sorusu önce Ilginç Sonra Ise şaşirtici Geldi.evet Yolunda Gitmeyen Birşeyler Vardi Ama Ne? Bilmiyorum.ve Tesadüfen Bulduğum Bu Site Belki Bana Bazi Kapilari Aralamamda Yardimci Olur Diye Düşündüm.öncelikle Yalnizim Ve Anlaşilamadiğimi Düşünüyorum.hayat O Kadar Sikici Ve Boş Ki !!! Iyi Veya Kötü Geçen Zaman Bana Sağdece ölüme Yaklaştiğimi Hissettiriyor. O Zaman Neyin Ne Kadar önemi Var,değilmi?paylaşimlarima Devam Edeceğim.saygilar
9 ŞUBAT
12-11-2007, 10:19 AM
öncelikle Herkese Merhaba Demek Istiyorum.umarim Iyi Paylaşimlar Içinde Oluruz Ve Beni Yalniz Birakmazsiniz.dün Gece Kalbimde Sikişma Ve Nefes Alamama şikayetleri Ile Gittiğim Hastanede,doktorun Bana Sorduğu ;hayatinda Yolunda Gitmeyen Birşeyler Mi Var?sorusu önce Ilginç Sonra Ise şaşirtici Geldi.evet Yolunda Gitmeyen Birşeyler Vardi Ama Ne? Bilmiyorum.ve Tesadüfen Bulduğum Bu Site Belki Bana Bazi Kapilari Aralamamda Yardimci Olur Diye Düşündüm.öncelikle Yalnizim Ve Anlaşilamadiğimi Düşünüyorum.hayat O Kadar Sikici Ve Boş Ki !!! Iyi Veya Kötü Geçen Zaman Bana Sağdece ölüme Yaklaştiğimi Hissettiriyor. O Zaman Neyin Ne Kadar önemi Var,değilmi?paylaşimlarima Devam Edeceğim.saygilar
aramıza hoş geldin papatya , biz bir aileyiz ve sen bize yaklaştıktan aramıza katıldıktan sonra biz seni asla yalnız bırakmayız bunu zamanla goreceksin , yeterki sen katılmak iste ,
mutlaka hepimizin yolunda gitmeyen bir şeyler var , ne demişler acılar paylaşılarak azalır , sevinçler paylaşılarak çogalır ,
bizler profesyoneller degiliz , biz burda birbirimize destek olmak kaydıyla sorunlarımızı daha kolay göguslemeye yerine gorede bir tur grup terapisi yapmaktayız ,
ama şuna eminimki bir muddet sonra sende aramıza katıldıgına sevinecek ve şu anki ruh durumundan daha iyi yerlere geleceksin ,
en kısa zamanda paylaşımlarını bekliyoruz .
Nefertiti
12-11-2007, 01:18 PM
Papatya ...Yağmur...Ateş...ve diğerleri..
Bir an yanan bir odun ateşinin üzerine ansızın yağan yağmurun heyecanı
sönmemek için direnen ateşin verdiği o takdire şayan mücadele ve sevinçle yapraklarını silkeleyen bir papatya geldi gözümün önüne.Ve onların yaydığı
o inanılmaz karışım...Mis gibi bir koku.....:p
N apıyorum ben yaaaa.:o
Papatya cığım sana hoşgeldin diyecektim değilmi.
Kusura bakma canım.Hoşşgelldinnnnn.
esin_29
12-11-2007, 07:18 PM
Hoş Geldin Aramıza...!!Hepimiz dönem dönem çok huzursuz,mutsuz ve tamam artık her şey bitti diyebildiğimiz dönemlerimizi yaşayabiliyoruz.Ben örnek vereceksem geçen hafta o kadar kötüydüm ki anlatamam ama ben bu durumumu burdaki arkadaşlarımla paylaşarak aştım.Umarım sende aynı şekilde sıkıntılarını aşar mutlu olursun...Aramıza hoş geldin!!Görüşmek üzere.
birmelek
12-11-2007, 08:04 PM
Papatyacım öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Senin yaşadığın aynı şeyleri bende yaşadım bu gece ama ben hastaneye gitmedim. Çünkü sıkıntımın neyden kaynaklandığını biliyordum ben. Panik atağın sık yaşadığım belirtilerinden biriydi bu..o yüzden oturdum ağladım, artık yoruldum..korkuyorum..lütfen allahım..lütfen son bulsun bunlar diye oturdum ve ağladım..ilerleyen saatlerde ağlarken de uyuyup gitmişim zaten..Ki şükürler olsun uyumuşum.
BEYOGLU
12-11-2007, 09:45 PM
Aramıza hoşgeldin PAPATYA.....
YAĞMURR
12-11-2007, 10:36 PM
hoş geldin papatya..
PAPATYA
13-11-2007, 01:21 AM
Hepinize şimdiden çok Teşekkür Ederim.bu Sicak Karşilama Bana Kendimi Daha Iyi Hissettirdi.az önce Namaz Kilip Dua Etmek De Ruhumu Biraz Doyurdu Sanki.yanliş Anlamayin çok Fazla Olmasada Açik Modern Görüşlü Biriyim Ben Ama Ibadet Etmeyi Ihmal Etmem.bir Melek Sende Benim Gibi Sikintilar Yaşiyorsan Biliyorsundur.bunu Nasil Atlatabilirim?saygilar...
Gümüş
13-11-2007, 08:27 AM
aramıza hoşgeldiniz papatya;)aradığınızı bulabileceğinize eminim bu sitede:)
biricik
13-11-2007, 09:57 AM
aramıza hoşgeldin:)
pappatya
19-01-2008, 07:07 PM
hayat gercekten cok sıkıcı ve boş !!! Geçen Zaman Sadece ölüme Yaklaştiğimi Hissettiriyor...
Katılıyorum. Merhaba.
Gümüş
19-01-2008, 07:17 PM
hayat gercekten cok sıkıcı ve boş !!! Geçen Zaman Sadece ölüme Yaklaştiğimi Hissettiriyor...
Katılıyorum. Merhaba.
merhaba neden böyle karamsarsınız?dilerse4n paylaşabilirsin,hem rahatlamış olursun ne dersin;)
merhaba papatya hosgeldin.huzuru bulursun umarım =)
umudunu kaybetme sakın ;)
butterfly
19-01-2008, 08:11 PM
Hoşgeldinis
BeYaZ_KeLeBeK
20-01-2008, 01:28 AM
hoşgeldin papatya...:)
9 ŞUBAT
20-01-2008, 12:24 PM
Hepinize şimdiden çok Teşekkür Ederim.bu Sicak Karşilama Bana Kendimi Daha Iyi Hissettirdi.az önce Namaz Kilip Dua Etmek De Ruhumu Biraz Doyurdu Sanki.yanliş Anlamayin çok Fazla Olmasada Açik Modern Görüşlü Biriyim Ben Ama Ibadet Etmeyi Ihmal Etmem.bir Melek Sende Benim Gibi Sikintilar Yaşiyorsan Biliyorsundur.bunu Nasil Atlatabilirim?saygilar...
sevgili papatya kendini rahat hissetmeni isteriz , modern veya klasık , açık veya kapalı biri olman hiçbir şeyi degiştirmez , aramıza yeni katılanların şunu açıklıkla bilmesini isterim sizler aramızda var olmak istediginiz için burdasınız , milliyetiniz , dininiz veya inançlarınız , yaşınız , medeni durumunuz veya ekonomik durumunuz ne olursa olsun hiç onemi yok , burada paylaşmak için varız birbirimize yardım etmek için varız , o yuzden kendinizi kısıtlamadan rahatsız hissetmeden aramıza katılmanızı dileriz , burada eskisinden daha iyi olacagınıza bazı sorularınıza cevab bulacagınıza eminim yeterki isteyin .