Orijinalini görmek için tıklayınız : aranızda gerçekten hasta olan var mı
negatif
03-08-2008, 02:13 AM
muhabbet iyi hoşta kimse o.k.b ile ilgilenmiyor..aktiviteler falan amma hayat doluymuşsunuz burda ne işiniz var anlamadım ki ben hiç hastalığını ciddiye alan üzerinde çözüm bulmaya çalışan yok biri kötüyüm yazmış diğeri geçer sokak muhabbeti gittiğim psikologlar gibi herşey pozitif lay lay neyse ben tek başıma çıkış yolunu bulucam gerçek hastalara da iletirim egomu tatmin etmek için girmedim ki ben siteye bi tane altın çocuk var bi imza istemedikleri kalmış birinin fan club ına falan mı üye oldum ben anlamadım doktor yok bari hasta olsaydı
paradox
03-08-2008, 02:57 AM
Sence gercek hastanin tam acilimi nedir negatif veya sence terapistler veya psikologlar ne sekilde tedavi uyguluyorlar,onlarin yaptigida dinlemek ve moral vermek uzerine kurulu bir sistem degilmi? Burada yapilan da bence kisilere yalniz olmadiklarini,onlari dinleyen ve ciddiye alan birileri oldugunu hissettirmek.Ayrica su bahsettigin populer uyeleride merak etmedim degil hani:)
intihar
03-08-2008, 12:27 PM
bu psikoloji nezle değilki ilaçla hemen geçsin... beyin gücüyle kendi kanser hastalığını yenen doktorlar varsa bu dünyada, sayın negatif, biraz daha düşünün...
negatif
03-08-2008, 05:02 PM
ben 8 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum ve 27 yaşındayım bu kısa hayatıma 4 tane int sığdırdım 8 yıldır baktığım her köşede bir mucize bekledim herşeyin normele dönmesini ama olmadı sorularıma 1 tane inandıcı cevap bulamadım doktorlar ailem arkadaşlar hep geçer dedi geçmedi dayanılmaz bir acı çekiyorum bütün ruhum kanıyor acıyor ama geçmiyor öylece kaldım hayatın karşısında aptal gibiyim parmağımı kıpırdatamıyorum sürekli bu hastalığı düşünüyorum kısılıp kaldım ölüm nasıl cazip gelirki insana çevremde bu hastalığı yaşayan tek bir insan yok konuşamıyorum kimseyle başka bir dünyadayım bu siteye yanlız olmadığımı hissetmek için girdim hastalığımı bir köşeye atıp hayatıma devam edeyim diyorum hadi bir arkadaşa gideyim ağrılarım artıyor beynim üstüste düşünüyor karışıyor vazgeçiyorum hadi tatile çıkayım diyorum yol fobim var hadi evleneyim diyorum ayrılma anksiyetem var pikniğe bile gidemiyorum ilk kez geçenlerde 1 saatlik bir yolculuk yaptım dere gördüm bir tane durdurdum arabayı ağaçları öptüm ya böyle birşey olabilir mi ağladım mutluluktan hayatım bu işte yaşayan bir ölü bir hiç niye yaşadığımı anlamıyorum o kadar fazladanım ki yok olmak istiyorum sessizce gitmek hepsi bu hasta olmak istemiyorum herkes gibi normal yaşamak istiyorum olmyo olmıcak
asılben
15-08-2008, 12:04 PM
Bende okbyim dışarı çıkabiliyorum işe gidebiliyorum ama dış hayatın içinde normal insanlara yaptığım sadece bir rol. Çünkü yapabileceğim başka bir şey yok. Artık herşeyi bir oyun gibi algılamaya başladım. Kapalı mekanlara gidemiyorum. Kalabalık mekanlara gidemiyorum. Gitmek zorunda kaldığımda ise yaptığım evet işte oyun içine düştün şimdi zamanı iyi kullanarak çıkış yolunu bulmalısın diye kendimi telkin ederek oradaki sıkıntımı kimseye belli etmeden kendi oyunumla sonuca ulaşıyorum. Kolay mı hayatım hayır zor, geçen terapide doktora sordum hayat gerçekten bu kadar zormu yoksa benmi zorlaştırıyorum diye. Herkesin mutlu olduğu zaman dilimleri benim için sadece sıkıntı oluyor. Bir an önce oralardan kurtulmak istediğim çarpıntılarımı kimse görmesin diye mücadele ettiğim anlar öyle çok ki. Bazen yoruldum artık ya diyorum, isyan ediyorum ama bunları anlatacak paylaşacak hiç kimsem yokkkk.....
9 ŞUBAT
15-08-2008, 06:04 PM
muhabbet iyi hoşta kimse o.k.b ile ilgilenmiyor..aktiviteler falan amma hayat doluymuşsunuz burda ne işiniz var anlamadım ki ben hiç hastalığını ciddiye alan üzerinde çözüm bulmaya çalışan yok biri kötüyüm yazmış diğeri geçer sokak muhabbeti gittiğim psikologlar gibi herşey pozitif lay lay neyse ben tek başıma çıkış yolunu bulucam gerçek hastalara da iletirim egomu tatmin etmek için girmedim ki ben siteye bi tane altın çocuk var bi imza istemedikleri kalmış birinin fan club ına falan mı üye oldum ben anlamadım doktor yok bari hasta olsaydı
geçmiş olsun arkadaşım,burası adındanda belli psikoloji paylaşım sitesi ve dogal olarak uyeler duşuncelerini paylaşıyorlar,
eger hastalar sitelerde tedavi edilecekse uzmanlara ne gerek var veya prosfesyonellerin sitesine uye olur tedavini yaptırırısın ,
madem o.k.b li yok benden sana bir iyilik sende bir site kur organıze olun ,böylece istemedigin kadar hastayı bir araya toplamış olursun ,bipolarların sitesi varda ,sizin niye yok hala ?
negatif
16-08-2008, 11:06 PM
okb den emekli olmuşuz sanırım site kurmayı bilmiyorum ama iyi fikir öğrenip insanlara yardım etmek lazım...psikiyatr lar para kazanmak için var benim şehrimde...istemediğim kadar hastaya ulaşmayı evet isterdim...samimi diyaloglar kurmayı da...ben kaçmam hasta insanlardan.neşem bozulacak diye başkalarını es geçmem..napim kötü biri değilim..bu mudur sorun..üzgünüm ama okb nin bana kaybettirmeyi başaramadığı tek şey kalbim...ben tedavim için ne yapmam gerektiğini bilecek oranda kültürlüyüm ama doktorlar yeterince donanıma sahip değiller bence bu ülkede...ya da ben yeni bir site kurmayı öğrenmeyeyim siz sitenin adını tanışalım kaynaşalım koyun ben de obsesyonellikle alakalı diye düşünüp tıklamayayım...ben salak mıyım siteye üye olup iyileşmeyi planlamadım herhalde..ben hastalığın hissettirdiklerini karşılıklı paylaşıp kişilerin hayat şartlarına göre bunu yenmiş olanların devamlı motivasyonundan ve gerçekçi önerilerinden bahsettim..sitem yok çünkü başkalarını umursayanları bulamam ben bu ülkede illa ki bir lay lay durumun olacak..eleştiriye bu kadar kapalı olmayalım..
intihar
16-08-2008, 11:09 PM
ozaman amerika gibi bir yere gidin orda belki daha iyi doktarlar bulursunuz... ve ayrıca başlıkta psikoloji forumu yazıyor, psikolojik hastalıklar forumu değil...
intihar
16-08-2008, 11:11 PM
ve madem okadar ciddi bir problem gidin psikolog olan insanlara danışın...
negatif
16-08-2008, 11:31 PM
seyehat fobim olmasa giderdim tabiki..obsesif kompülsif lütfen yardım psikloji forumu olunca okb sandım..iki anlamı var o zaman sen ötekini biliyorsun:p
negatif
16-08-2008, 11:32 PM
sağol bende üroloğa gidiyordum tedavi için
BeYaZ_KeLeBeK
17-08-2008, 02:24 AM
ben 8 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum ve 27 yaşındayım bu kısa hayatıma 4 tane int sığdırdım 8 yıldır baktığım her köşede bir mucize bekledim herşeyin normele dönmesini ama olmadı sorularıma 1 tane inandıcı cevap bulamadım doktorlar ailem arkadaşlar hep geçer dedi geçmedi dayanılmaz bir acı çekiyorum bütün ruhum kanıyor acıyor ama geçmiyor öylece kaldım hayatın karşısında aptal gibiyim parmağımı kıpırdatamıyorum sürekli bu hastalığı düşünüyorum kısılıp kaldım ölüm nasıl cazip gelirki insana çevremde bu hastalığı yaşayan tek bir insan yok konuşamıyorum kimseyle başka bir dünyadayım bu siteye yanlız olmadığımı hissetmek için girdim hastalığımı bir köşeye atıp hayatıma devam edeyim diyorum hadi bir arkadaşa gideyim ağrılarım artıyor beynim üstüste düşünüyor karışıyor vazgeçiyorum hadi tatile çıkayım diyorum yol fobim var hadi evleneyim diyorum ayrılma anksiyetem var pikniğe bile gidemiyorum ilk kez geçenlerde 1 saatlik bir yolculuk yaptım dere gördüm bir tane durdurdum arabayı ağaçları öptüm ya böyle birşey olabilir mi ağladım mutluluktan hayatım bu işte yaşayan bir ölü bir hiç niye yaşadığımı anlamıyorum o kadar fazladanım ki yok olmak istiyorum sessizce gitmek hepsi bu hasta olmak istemiyorum herkes gibi normal yaşamak istiyorum olmyo olmıcak
merhaba negatif.....
biraz sert konuşmalar olmuş sanırım burda..hala sitemize giriyomusun bilmiyorum ama umarım giriyorsundur..anlatmaya çalıştığın şeyi çok iyi anladım...derdine ortak olacak paylaşacak fikir alacak birilerini arıyorsun...ve tabiki burası onun için var...sanırım yaz olduğu için baya tenha burası....
şunu söyliyimki bende 10 yıldır depresyonla uğraşıyorum...içmediğim ilaç kalmadı...en son geçen yazda panik atak geçirdim...hala ilaç kullanıyorum..bırakma aşamasındayım ama bırakmakta istemiyorum....çünkü içinde bulunduğum ortam benim iyileşmeme izin vermiyor...:(
ve sanki yukarda yazdıklarınla beni anlatmışsın.....hastalık farklı ama hissedilenler aynı....o kadar anlamsız bir hayatım varki....bütün gün evde....huzursuz ,sıkıntılı.....bazen bana da ölüm cazip geliyor...sanki ölümü düşünce huzur buluyorum....:( ama onada cesaretim yok....
sana ne desem boş......banada hep sabret geçer o da geçer buda geçer diyolar...onlarda haklı.....ne desinlerki.....ama geçtiği yok işte hiçbişeyin.....sadece geçer gibi yapıyor bazen....hepsi bu.....:(
akşamcı
19-08-2008, 10:35 PM
Nasilsin negatif moraller nasil bugün
negatif
21-08-2008, 12:01 AM
Nasilsin negatif moraller nasil bugün
moralim iyi değil uzun zamandır..ama rol kabiliyetim yerinde..davranışlarımı normalize ederek sosyal ilişkilerimi ayakta tutmaya çalışıyorum işte..içim dışım bir değil anlayacağın..umarım sen şeffaf olacak kadar iyisindir akşamcı..teşekkürederim bu arada...
negatif
21-08-2008, 12:08 AM
Bende okbyim dışarı çıkabiliyorum işe gidebiliyorum ama dış hayatın içinde normal insanlara yaptığım sadece bir rol. Çünkü yapabileceğim başka bir şey yok. Artık herşeyi bir oyun gibi algılamaya başladım. Kapalı mekanlara gidemiyorum. Kalabalık mekanlara gidemiyorum. Gitmek zorunda kaldığımda ise yaptığım evet işte oyun içine düştün şimdi zamanı iyi kullanarak çıkış yolunu bulmalısın diye kendimi telkin ederek oradaki sıkıntımı kimseye belli etmeden kendi oyunumla sonuca ulaşıyorum. Kolay mı hayatım hayır zor, geçen terapide doktora sordum hayat gerçekten bu kadar zormu yoksa benmi zorlaştırıyorum diye. Herkesin mutlu olduğu zaman dilimleri benim için sadece sıkıntı oluyor. Bir an önce oralardan kurtulmak istediğim çarpıntılarımı kimse görmesin diye mücadele ettiğim anlar öyle çok ki. Bazen yoruldum artık ya diyorum, isyan ediyorum ama bunları anlatacak paylaşacak hiç kimsem yokkkk.....
hastalıktan daha kötüdür zaten paylaşamamak..çağın hastalığı duyarsızlık.aslında şanslıyız.okb tedavi edilebilir ama duyarsızlık erken teşhisle bile kurtarılamaz..insan bile olmadığını farketmeden ölüp gider duyarsız çoğunluk..yaşadıklarını tanıyorum kalıp mücadeleni veriyorsun anlaşılan..çok güçlüsün bence..
negatif
21-08-2008, 12:14 AM
yine şikayet
hep böylesin peki böyle neyi çözdün.temel ters yola girmiş herkes üstüme geliyor demiş.olayları tersten düşün
hiçbirşeyi çözmedim mithat..ben sizin pencerenizden bakmıyorum hepsi bu..daha figüranken rolümü kendim seçtim adına hayat dedikleri sahnede.ondandır cebimin delik oluşu ondandır inadımın haksız duruşu..oysa ben hep sevdalıyım öteden davasını güdenlere,karnı aç sırtı yek ölüp gidenlere,yanında bir tutam isyan götürenlere
negatif
22-08-2008, 12:37 AM
davan ne hanımefendi.
bir davam bile olamıyor bu hastalık yüzünden..benim bütün davam bu..biliyorum şikayetlerle bir yere varamam..ama susup olduğum yerde de kalamam..sırıtamıyorum dünyaya elimden sadece çemkirmek geliyor bende elimden geleni yapıyorum..agresifim mazaretim var asabiyim ben görüşemedik seninle muhabbetini özledik be kardeş
hayal peres
30-11-2008, 11:46 PM
negatif kardesim eger bu yazimi okursan ben seninle konusmaya hazirim cünkü bende okb hastasiyim :)
ekvator
01-12-2008, 01:41 PM
hasta değilim diyorum hastasın diyorlar
hastayım diyorum değilsin diyorlar
ölmekkkk.. hayat zor geliyor. ben de intahar teşebbüsünde bulundum. yıllar önceydi.
bilmiyorum iyileşebilir miyim ama bunu gerçekten çok istiyorum.
peki sen kendine hiç sordun mu negatif hiç, 'iyileşmeyi gerçekten istiyor muyum?' diye.
sözümü yanlış anlama lütfen sana yardımcı olmak istiyorum senin hiç pozitif birşeyden bahsettiğini hatta pozitif birşey istediğini bile okumadım. içine birkaç pozitif tohum eksen, belki yeşerir, ne dersin ;)
negatif
01-12-2008, 07:17 PM
ya ben negatif değilim gerçekçiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm .....:mad:pozitifim arkadaşlarıma sorarsan..çok gülerim çok geyik yaparım..muhabbet biriyim ben ya.:D.ama hastalığım benim için kutsal..çünkü çok emek verdim iyileşmek için..iyileşmeyi kim istemez ki..pozitif düşününce iyileşmezsin sadece kendini kandırırsın..ben tamamen iyileştiğimi hissedersem bir gün söz pozitif yapıcam nickimi...belki iyileşmeyi diğerlerinin kurduğu dünyaya dahil olmak olarak algılıyorumdur ve bundan kaçıyorumdur..çünkü ben kendi içimdeki dünyayı seviyorum..bence diğerleri bu kadar riyakarlığın çıkarcılığın bananeciliğin kol gezdiği bir dünyada delirmeden yaşıyabiliyorlarsa hakikaten kafayı yemişler demektir..:D
rockkk
01-12-2008, 08:28 PM
valla onlara sorarsan vazgeçmezler.diğerleri dediklerimizin artık yaşam felsefesi bu.alışverişe çıkıyorum mesela yada dışarda yürüyorum.bayanlar,öyle değişikki bende bir bayan olmama rağmen,yüzlerde okunan o fesatlık,hasetlik,kıskançlık bakışlarını yakalıyorum.birbirlerine bakışlar,hareketler,beden dili..hani insan mutsuzdur bunu anlarsın.ama bu dediklerim çok daha farklı.başkalarına karşı olan şeyler bunlar ve şaka gibi.mutsuzluğundan değil hasetliğinden.böyle şeyler oluyor resmen ters bakıyo sana.önünden geçiyo mesela.kaldırıyosun kafanı,ya o yüz var ya hasetlik akarmı gözünden yüzünden.hani önyargı dediğimiz şey var ya.bu o da değil.önyargıda insanı uzaktan da olsa bi süre görürsün önyargılı olmaya başlarsın.ilk gördüğün daha yeni gördüğün birine insan nasıl hasetçe yaklaşabilir aklım almıyor.nys erkeklere gelirsek,onlardan genel olarak bahsedilemez.denk geldiğimde sinir olduğum şeylerden birisi,yannda sevgilisi,eşi vs.. olduğu halde başkalarına alıcı gözle bakması,gözgöze gelmeye çalışması..yada yaşını başını almış bi adamın,bayanları baştan aşağı süzmesi,önüne geleni..küçücük okul çocuklarını süzmesi..hani sevecen gözlerle değil..gizli gizli..gördükçe sinir doluyorum..elimden gelse parçalıycam..küçücük kıza ne die bakarsın neler söylüyorum içmden..bazen yanımda birisi varsa sesli de bişeyler söylüyorum sinirimden..dışarda genellikle olan bişey bu heryerde..ama bayanlar açısından çoğu bayan anlattığım gibi diyebilirim..ya insanlar kendine gelsin ya.yani ben kimin hasta olduğunu anlayamıyorum.bahsettiğim şeyler hrşey değil..dışarıya çıktığımda en çok gördüklerim bunlar die bunları yazdım.izlenimlerim sdc sizlerin de anlayabileceği şeyler..daha o kdr çok şey var ki.kim hasta ben çözemedim.hayat hep bahsttiğim gibi ilerliyor ama.benim düşüncelerimmi yanlış olan.ben o çıkarcılığın düzenine girmeyi sevmiyorum.
ve negatifçim,gerçekçiyim diyosun.benim de hayatımda en çok söylediğim şey bu.herkese en çok söylediğim laf gerçekçiyim die deli gibi bağırmak,beni anlamayanlara bunu ısrarla söylemek.herşeyim gerçek yüzünü görmek bazen zor oluyor.herşeye gerçek gözle bakmak.birazda pembe bulutlarda dolaşmak gerekiyo bazen.ama onu ben de yapamıyorum.uyamıyorum bişeylere.gerçekleri değiştiremem yokmuş gibi sayamam,sayamıyorum
hayal peres
01-12-2008, 10:41 PM
rockkk cok dogrusun ya valla seninle ayni fikirleri tasiyoruz keske herkez ama herkez bu sitede bizim yazdiklarimizi bi okusalar belki kafalari dang eder evet disarda yürüyorum herkez bi tavir takinmis gidiyor kimse kimseyi begenmiyor ya senin benden fazlaligin ne bi sey söylicam af buyurun hepimiz bagirsaginda cok af edersiniz ama pislik tasiyor ve mutlaka bir gün er yada gec ölecegiz kardesim eeeeeeeeee senin benden farkin ne söylermisin dimi ama ::confused:
Nevermind
02-12-2008, 02:39 AM
ben hastayım...
maddiyatsızlıktan doktora gidemiyorum
işsizim
ve hastalığımın ne olduğunu bile bilmiyorum..
paradox
02-12-2008, 02:22 PM
ben hastayım...
işsizim
Cok gecmis olsun Nevermind..Durumuna uzuldum.Ne gibi saglik sorunlarinlarin var?
eliftetik
02-12-2008, 03:19 PM
ben hastayım...
işsizim
allah yardımcın olsun kardeşim maddi manevi
negatif
02-12-2008, 07:12 PM
yeşil kart çıkar derim.sağlık ihmale gelmez..geçmiş olsun
negatif
02-12-2008, 07:13 PM
hayal peres nasıl bir aynılık tarifi bu alemsin:D:D:Dçok güldüm yavv..
rockkk
02-12-2008, 08:09 PM
bende :):) çok şeker yazmış
ekvator
04-12-2008, 08:01 PM
ya ben negatif değilim gerçekçiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm .....:mad:pozitifim arkadaşlarıma sorarsan..çok gülerim çok geyik yaparım..muhabbet biriyim ben ya.:D.ama hastalığım benim için kutsal..çünkü çok emek verdim iyileşmek için..iyileşmeyi kim istemez ki..pozitif düşününce iyileşmezsin sadece kendini kandırırsın..ben tamamen iyileştiğimi hissedersem bir gün söz pozitif yapıcam nickimi...belki iyileşmeyi diğerlerinin kurduğu dünyaya dahil olmak olarak algılıyorumdur ve bundan kaçıyorumdur..çünkü ben kendi içimdeki dünyayı seviyorum..bence diğerleri bu kadar riyakarlığın çıkarcılığın bananeciliğin kol gezdiği bir dünyada delirmeden yaşıyabiliyorlarsa hakikaten kafayı yemişler demektir..:D
Allah'a inanıyor musun negatif?
ve Peygamber Efendimiz'in(sav) hayatını özüne katarak okudun mu?
ve Kur'an-ıKerim'i(mealiyle birlikte) okudun mu?
eğer cevabın hayırsa yanlış yoldasın muhakkak okumalısın, bilmemek değil öğrenmemek yanlış.
eğer cevabın evetse isyan ettiğini ve Allah'ın yarattıklarını beğenmediğini hatırlatmak isterim.
negatif
04-12-2008, 09:52 PM
buyur burdan yak..bu ne şimdi ya:confused:ne alaka ekvator..ben ALLAH ın yarattığı dünyadan değil sizin o dünyayı getirdiğiniz halden hoşlanmıyorum..sen hiç anksiyete bozukluğunu obsesif kompulsif bozukluğunu panik atağı bunlara bağlı oluşmuş ve kronikleşmiş fobileri bir arada yaşadın mı?cevabın evetse söylediklerini kaale alıcam hayırsa kendine iyi bak okyy..hımm birde kimin hangi yolda olduğunu belirleyerek küçük tanrıcılık oynamayın..zira bu şirke girer..şu meali bir daha oku istersen:p
hayal peres
07-12-2008, 08:30 PM
negatif kardesim sende gercekten bi nagatiflik var kusura bakma ama hangi lafima güldün ,yavv,cok merak ettim söylersen memnun olurum galiba sana yardim etmek isteyen insanlara sen elinin tersini gösteriyorsun cok yazik diyorsunki bu nasil bi aynilik eger sende bende bu siteye girdiysek seninde benimde ve bi cok arkadasimizin az cok sorunlari var demektir bana öyle geliyorki sen kendinle barisik degilsin bari hic degilse sana iyi niyetele yaklasmak isteyen insanlara saygin olsun
hayal peres
07-12-2008, 08:41 PM
ayrica ekvator kardesimize katiliyorum bütün o saydiklarin varya hepsi bende var ve ben yinede cok pozitifim ve bunca seye ragmen mutlu olmasini biliyorum kusura bakma ama sen bi basina üstesinden gelmeye calisiyorsun ama ben bütün bunlarin üstesinden esimle ve 4 cocugumla gelmeye calisiyorum ne yapalim yani kendimizimi öldürelim hayret bi sey halimize sükür allahima bin sükür beterin beteri var daha neler var bu koca dünyada senin haberin varmi eminim vardir yalniz bana öyle geliyorki sen egoistsin kendinden baskasini düsünmüyorsun sana iyi niyetle yaklasdim oysa bi yerde dikkatimi cekti biri senin yavv kelimenden rahatsiz olmus evet bencede hic yakismiyor
hayal peres
07-12-2008, 08:56 PM
bak ben böyle bi insanim iste simdide üzüldüm biraz agir konustum ama cok sinirlendim kusura bakma kendime hakim olamadim bi espiri yapilir hep birlikde güleriz o baska ama durduk yerde öyle komik falanda yazmadim hani yani ne bilim sanki benimle alay ettin kanisina vardim hatta sinirden az önce göndermis oldugum yazinin son kismini bile yalnis yazmisim demek istedigim bir cok yerinde hep yavv kelimesini kullaniyorsun kusura bakma gercek diyorum bi bayan olarak yakismiyor ha bide dikkatini cekerse bi önceki sayfada sana seninle seve seve konusabiliriz diye yazdim cünkü senin hastaligindan bendede var ve ayrica simdi dikkatimi cekdi o yüzden tekrar yazmaya karar verdim cünkü orda rockkk kardesim bi seyler yazmis bende ona katildigimi söyledim bu kadar e bunada gülünmezki kardesim biraz ciddiyete davet ediyorum seni neyse istedigini düsün
rockkk
07-12-2008, 11:08 PM
:) hayalperes..ewt benim yazıma katıldığını yazdın hatırlıyorum..bağırsakla ilgili bişidi..ama bu şeker bi cümle olmuş..yani kötü niyetle gülmedi negatif arkadaşımız.aksine hoşuna gittiği için biliyorum çünkü benim de hoşuma gitti o yazın.yanlış anlamışsın negatifi..sempatik olduğun için öyle yazdı hatta sonrasında bende yorum yapmışım şeker bi yazı olduğuna dair..ki orda benim yazıma katıldığın bi yazı yazdığın için sevindim..bağırsakla ilgili yazzdığın bendede ister istemez bi tebessüm oluşturdu..kötü niyetli bir durum yok yani:) dalga amacı fln die düşünme sakın,seni yakın gördüğü ve katıldığı için güldü eminim.negatifi yanlış anlama onun da benim gibi düşündüğünü biliyorum
negatif
08-12-2008, 12:25 AM
egoistim evet ve de yavv kelimesini çok seviyorum..bu mudur sorun..sendeki hastalık bendekine benzesydi ne evlenebilirdin ne de 4 tane çocuğun olurdu..neyse takdir edilmek gibi bir kaygı taşımıyorum..rockkçım naberrrr...kendine iyi bak.oky
rockkk
08-12-2008, 12:30 AM
sağol cnm iyiyim;) valla tartışmayın üzülüyorum böyle yanlış anlaşılmalarla olan boşuna sinir bozulmalarına
negatif
08-12-2008, 12:32 AM
ben bağırsak sistemine değinerek eşitliği anlatmana güldüm..:Deee komik.:D.ne var ki bunda..sinirlenme sakin..sen pozitifsin ben negatifim:p..sorun yok..niye bu kadar tepki verdin anlamadım:o
negatif
08-12-2008, 12:34 AM
sağol cnm iyiyim;) valla tartışmayın üzülüyorum böyle yanlış anlaşılmalarla olan boşuna sinir bozulmalarına
bende sevmiyorum gerilmeyi ama oluyor işte..sinirleniyorum rockk ne yaşadığımı ben biliyorum..ama haklısın gerek yok kişisel tartışmalara..keyfimize bakalım:D
hayal peres
08-12-2008, 01:00 AM
neyse özür dilerim senden negatif sinirlerim bi anda cok gerildi ne yapayim yalnis anladim alaya alindim zannettim öyle geldi bana beni anliyacagini umarim maalesef bi anda parlama gibi durumlarda oluyor bu hastalikda en azindan ben öyleyim ayrica sunu belirteyim ben 18 yasinda evlendim su an 36 yasindayim ve maalesef bu illet bana bi kac sene önce geldi ve bu hastalik yüzünden sinirlerim bozuldu artik ama ne yapayim hayat devam ediyor ve sorumlulugm var en kücügüm daha 6 yasinda cocuklarim icin ayakta durmam lazim inanki senden bi farkim yoktur evdeki isimde yolda yürürken bi toplumun icine girdigimde v.s. v.s. bitmek bilmiyor anliyacagin kendimden nefret ettigim anlar oluyor neyse ya uzatmak istemiyorum aslinda sana hak veriyorum bu sitede dertlerimi paylasacagim insanlar var dedim eh az cok paylasiyoruzda ama herhalde daha fazlasini umdum ama ne yazikki pekde öyle degil bilhassa sohbet odasi bana herhangi bi chat odasi gibi geliyor sanki bu siteye katilanlar turp gibi sende bi yerde belirtmisin benim düsündüklerimi bende tesadüfen okudum o yüzden seninle yazismak istedim bu kadar gercekden kötü biri degilim sadece hasta ve yardima ihtiyaci olan biriyim tekrar özür dilerim senden :)
negatif
08-12-2008, 03:01 PM
özürdileme ben çok utanırım böyle şeylerden..ama bak şanslı olduğun bir taraf var..en azından bir aile kurduktan sonra hastalığa yakalanmışsın..şans demek yanlış belki ama en azından sana ilerde destek olacak çaocukların var..onlara tutun tutunabildiğin kadar derim..online olduğumuz zaman sohbete gel kaynatalım..sıkma canını ne yapalım bizde biraz hırpalanarak yaşamak zorundayız..amaaaaann boşveeeerrrrrr okb si olan da ölecek olmayanda...buda ALLAH ın güzel adaleti..öpüyorum seniii:D
hayal peres
09-12-2008, 01:03 AM
kavgayla baslayan arkadasliklar sonunda mutlaka dostlukla bitermis herhalde bizde kötü basladik insallah bundan sonra birbirimize destek oluruz ayrica sanada gecmis olsun diyorum allah safi ismiyle tecelli etsin sana sifa versin arkadasim kendine iyi bak :o:)
xx1gokhan
25-09-2009, 03:49 AM
kardes sana katılıyorum gercekten hastalıkla hıc ılgılenen yok eften puften konularla benımde canım sıkıldı bız burda bı nebze de olsa hastalıkla ılgılı fıkır sahıbı olmaya calısıyoruz sıtede bıkac yerı gezdım hep sorun hep gergınlık bununla bı yere ulasılmaz arkadaslar madem boyle bı forum actınız ınsanları azsa olsa fıkır sahıbı yapın sıteye gırdım gırelı kafamda bı suru soru ısaretı kaldı neyı paylasamıyosunuz anlamıs degılım neyse bunlar benı asar sıze kolay gelsın ha bıde arkadas sormus gercekten hasta olan varmı dıye evet ben gercekten hastayım ama boyle bı sıteye gırıpte kafamdakı mılyonlarca soru ısaretıne yenısını ekleyemem kusura bakmayın arkadaslar sıze kolay gelsın zannedersem bız bu yolu yanlız yuruyecegız :(
paradox
25-09-2009, 01:29 PM
kardes sana katılıyorum gercekten hastalıkla hıc ılgılenen yok eften puften konularla benımde canım sıkıldı bız burda bı nebze de olsa hastalıkla ılgılı fıkır sahıbı olmaya calısıyoruz sıtede bıkac yerı gezdım hep sorun hep gergınlık bununla bı yere ulasılmaz arkadaslar madem boyle bı forum actınız ınsanları azsa olsa fıkır sahıbı yapın sıteye gırdım gırelı kafamda bı suru soru ısaretı kaldı neyı paylasamıyosunuz anlamıs degılım neyse bunlar benı asar sıze kolay gelsın ha bıde arkadas sormus gercekten hasta olan varmı dıye evet ben gercekten hastayım ama boyle bı sıteye gırıpte kafamdakı mılyonlarca soru ısaretıne yenısını ekleyemem kusura bakmayın arkadaslar sıze kolay gelsın zannedersem bız bu yolu yanlız yuruyecegız :(
Sevgili Gokhan siz bu foruma uye olurken tam olarak nasil bir beklenti icerisindeydiniz aceba? Burada psikolog, psikiyatrlardan olusan bir gurup tarafindan ozel terapi alma umidiyle gelmisseniz elbette hayal kirikligi yasamanizda kacinilmaz.Sizde artik bu forumun bir uyesi oldugunuza gore, olusmasini istediginiz o sicak ve seviyeli ortamin temellerini atmakla baslaya bilirsiniz ise..
plüton
25-09-2009, 01:46 PM
Benim pek önemsenecek bir psikolojik rahatsızlığım yok, çekingenlikten kurtulmak için buraya üye oldum, buraya üye olduğum zaman hayatımın en kötü zamanlarıydı bu site pek çok şeyi görmeme, ve aşmama yardım etti her ne kadar hasta olmasamda bende psikolojik yönden çökmüş bir insan olduğum için buraya üye oldum, durumumu bir hastalıkla isimlendiremediğim için üye olmasamıydım yani?
power
25-09-2009, 08:59 PM
ne desem boş.
seratonin
27-12-2009, 02:37 AM
valla onlara sorarsan vazgeçmezler.diğerleri dediklerimizin artık yaşam felsefesi bu.alışverişe çıkıyorum mesela yada dışarda yürüyorum.bayanlar,öyle değişikki bende bir bayan olmama rağmen,yüzlerde okunan o fesatlık,hasetlik,kıskançlık bakışlarını yakalıyorum.birbirlerine bakışlar,hareketler,beden dili..hani insan mutsuzdur bunu anlarsın.ama bu dediklerim çok daha farklı.başkalarına karşı olan şeyler bunlar ve şaka gibi.mutsuzluğundan değil hasetliğinden.böyle şeyler oluyor resmen ters bakıyo sana.önünden geçiyo mesela.kaldırıyosun kafanı,ya o yüz var ya hasetlik akarmı gözünden yüzünden.hani önyargı dediğimiz şey var ya.bu o da değil.önyargıda insanı uzaktan da olsa bi süre görürsün önyargılı olmaya başlarsın.ilk gördüğün daha yeni gördüğün birine insan nasıl hasetçe yaklaşabilir aklım almıyor.nys erkeklere gelirsek,onlardan genel olarak bahsedilemez.denk geldiğimde sinir olduğum şeylerden birisi,yannda sevgilisi,eşi vs.. olduğu halde başkalarına alıcı gözle bakması,gözgöze gelmeye çalışması..yada yaşını başını almış bi adamın,bayanları baştan aşağı süzmesi,önüne geleni..küçücük okul çocuklarını süzmesi..hani sevecen gözlerle değil..gizli gizli..gördükçe sinir doluyorum..elimden gelse parçalıycam..küçücük kıza ne die bakarsın neler söylüyorum içmden..bazen yanımda birisi varsa sesli de bişeyler söylüyorum sinirimden..dışarda genellikle olan bişey bu heryerde..ama bayanlar açısından çoğu bayan anlattığım gibi diyebilirim..ya insanlar kendine gelsin ya.yani ben kimin hasta olduğunu anlayamıyorum.bahsettiğim şeyler hrşey değil..dışarıya çıktığımda en çok gördüklerim bunlar die bunları yazdım.izlenimlerim sdc sizlerin de anlayabileceği şeyler..daha o kdr çok şey var ki.kim hasta ben çözemedim.hayat hep bahsttiğim gibi ilerliyor ama.benim düşüncelerimmi yanlış olan.ben o çıkarcılığın düzenine girmeyi sevmiyorum.
ve negatifçim,gerçekçiyim diyosun.benim de hayatımda en çok söylediğim şey bu.herkese en çok söylediğim laf gerçekçiyim die deli gibi bağırmak,beni anlamayanlara bunu ısrarla söylemek.herşeyim gerçek yüzünü görmek bazen zor oluyor.herşeye gerçek gözle bakmak.birazda pembe bulutlarda dolaşmak gerekiyo bazen.ama onu ben de yapamıyorum.uyamıyorum bişeylere.gerçekleri değiştiremem yokmuş gibi sayamam,sayamıyorum
sana birşey demiyorum ve beni affet ama seni alnından öpüyorum şuna inan ben bir bayandan böylesi bir bakış açısı ilk defa görüyorum
devhis
27-12-2009, 03:30 AM
gerçekten hastalar var tabiki.
şimdi senin hayalinde,koşun,yetişin,yangın var yanıyorum diye sağa sola koşturan hastalar canlanıyordur.
öyleleri de var tabi.o noktaya gelebilen "hepimiziz" aslında.
hepimizin böyle dibe vurduğu zamanlar oluyor.
burda 2 çeşit insan tanıdım ben:
hasta oldukları için ne diyeceklerini bilemeyenler,çare arayanlar.
hem hasta,hem doktor olup,diğerlerine de yardımcı olmaya çalışanlar.
bir tane terapist var aramızda minnie,ben bir bilgi istemiştim,hemen ilgilendi sağolsun.