PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tum Uyelerin Dikkatine

9 ŞUBAT
10-11-2007, 02:24 PM
Arkadaşlar son gunlerde bazı arkadaşlarımız rahatsız edildikleri yolunfa şikayetlerini bildirmişlerdir , bu tur tatsız olayların sitemizde yaşanmamasını dilerim sitemizi elimizden geldigince temiz samimi ve kavga gurultuden uzak tutmak istiyoruz ve şu zamana kadarda öyleydi , yeni gelen arkadaşlardanda ayni hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum ,
forum kurallarının ikinci maddesini her zaman goz onunde tutmanızı rica ederim , aksi takdirde geregini yapmaya site yönetimi olarak mecbur kalacagız böyle bir tatsızlıgın yaşanmaması için sizlerinde destegini rica ediyorum ,

saygılarımla .

ates
10-11-2007, 02:30 PM
Çok kötü birşey bu ya :(
İnsanlar buraya dertlerini paylaşmak için geliyor huzur bulmak için geliyor!
Kavga etmek :(
çok yanlış ya neyi paylaşamıyoruz ki? :(

9 ŞUBAT
10-11-2007, 02:34 PM
Çok kötü birşey bu ya :(
İnsanlar buraya dertlerini paylaşmak için geliyor huzur bulmak için geliyor!
Kavga etmek :(
çok yanlış ya neyi paylaşamıyoruz ki? :(

sevgili ateş sorunumuz kavga degil , herkesin bahsettigim ikinci maddeyi okumasını ve ona gore hareket etmesini istiyorum , ayrıca diger sorunlarında çıkmamasını arzuladıgımız için bir kez daha ikaz etme geregini duydum .

mavigece
10-11-2007, 05:41 PM
çok çirkin ve sitemize yakışmayan davranışlar bunlar...umarım kendilerini düzeltirler ve bu tür rahatsızlıklara devam etmezler...zaten biz güveniyoruz,bu tür konularda gerekenin yapılacağından eminiz...hassasiyetleri için site yöneticilerine teşekkürler...

9 ŞUBAT
11-11-2007, 08:58 PM
Arkadaşlar lutfen yazılarımızı yazarken forum kurallarına azami oranda özen gostermeye çalışalım ve buranın psikoloji sitesi oldugunu asla unutmayalım , böyle uyarı yazıları beni oldukça rahatsız ediyor , ama ne yazıkkı şu iki uç gundur yazmak zorunda kalıyorum , eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim ,

saygılarımla .