Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Betül ,
BETÜLL
07-07-2008, 02:36 PM
mrb.ben betül.yeni üye oldum.ben her ne kadar psikolojik problemlerden kaçsam da(çünkü bünyeme ağır geliyor)bu günlerde çevremdeki insanların gerek evlilikleriyle gerek ergen çocuklarıyla olan sorunlarına birebir müdahil oluyorum,istemeden ortam gereği.bir nevi fahri psikolokluk yapıp kendimi yıprattım.kelin ilacı olsa başına sürer.buraya yazıp rahatlıycam bundan sonra.
9 ŞUBAT
16-07-2008, 05:30 PM
Alıntı:
BETÜL´isimli üyeden Alıntı
mrb.ben betül.yeni üye oldum.ben her ne kadar psikolojik problemlerden kaçsam da(çünkü bünyeme ağır geliyor)bu günlerde çevremdeki insanların gerek evlilikleriyle gerek ergen çocuklarıyla olan sorunlarına birebir müdahil oluyorum,istemeden ortam gereği.bir nevi fahri psikolokluk yapıp kendimi yıprattım.kelin ilacı olsa başına sürer.buraya yazıp rahatlıycam bundan sonra.
aramıza hoş geldiniz ,
geçmiş olsun ,evet dediginiz gibi yazmak paylaşmak en guzel yol ,en azından hafiflemiş olursunuz ,bizlerde elimizden geldigince destek olmaya çalışırız size.
9 ŞUBAT
16-07-2008, 05:31 PM
GONDEREN NEFERTİTİ
Alıntı:
BETÜL´isimli üyeden Alıntı
Merhaba Betül,hoşgeldin.
Paylaşımlarını bekliyoruz...