PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sonunda yeniden burdayım

BeYaZ_KeLeBeK
27-10-2007, 07:22 PM
ayyy arkadaşlar zor oldu ama sonunda yine burdayım...meğer yeniden üye olmak gerekiyormuşş...

megan sana pm attım diğer forumdada sordum ama cevap gelmedi...romantik serseri sayesinde yine burdayım...:)

BeYaZ_KeLeBeK
27-10-2007, 07:42 PM
canım hoşbuldum...evet kadroyu tamamlıyoruz...;)ama eski mesajlarımız gitti ona üzüldüm:o

ates
27-10-2007, 09:47 PM
giden mesajlar geri gelir kelebeğim merak etme
biz çalıştıktan sonra
bak sitemizi yeniden yapılandırıyoruz
:)
mesaj atılacak araştırılacak birçok konu var :)

9 ŞUBAT
28-10-2007, 06:14 PM
ayyy arkadaşlar zor oldu ama sonunda yine burdayım...meğer yeniden üye olmak gerekiyormuşş...

megan sana pm attım diğer forumdada sordum ama cevap gelmedi...romantik serseri sayesinde yine burdayım...:)

kelebek kusura bakma ama pm in gelmedi ne yazıkki yada gozumden kaçtı , sagolsun romantik yardım etmiş sana oda yabancı sayılmaz sagolsun odanın kadrolu elemanlarından .

birmelek
28-10-2007, 06:37 PM
Amanınnn sitem geri gelmişşşş..ama ben de herşeyin gittiğine çok üzüldüm. Bi kaç gündür bakamıyordum, evde yoktum. Ama tekrardan kavuşmak sizlere..inanın çok güzel..herkese kucaklar dolusu sevgiler ve selamlar...

atomcekirdegi
28-10-2007, 06:42 PM
Ben de neden bir türlü giriş yapamıyorum diyordum..O halde ben de yeniden aranızdayım...

babyrose
28-10-2007, 11:18 PM
hoşgeldin canım.
bende yazılan emek harcanmış bütün konuların gitmesine üzüldüm.beyaz kelebek özellikle senin yazdığın bir kaç yazının gitmesine daha çok üzüldüm arada onları tekrar tekrar okuyordum:(

BeYaZ_KeLeBeK
29-10-2007, 12:00 PM
mavigececim canım sağol...evet biraz zor oldu ama şükür kavuştuk:D

megan önemli değil sonunda bir şekilde ulaştım siteme...teşekkürler;)

babyrose canım olsun yine güzel paylaşımlar yapacağız burda hep birlikte....sağol canım....

herkese teşekkürler...